kızlar benim saçlarım okadar kuru okadar kuru ki hiçbirişlem görmemesine rağmen kuruluktan uzamıyor sürekli uçları kırılıyor her ay kestiriyorum abartısız ama bir ayda biryıl kesilmemiş gibi oluyor sanki bir ay yıkamasan yağlanmayacak. revigenin saç temizleme yağını aldım onu kullanıyorum saç kremi kullanıyorum nemliyken uçlarına serum sürüyorum yine kuru yine kuru. lütfen bana şu saçlarımı yağlandırmak nemlendirmek için nbişey söyleyinnnn lütfennnnnnn:çok üzgünüm:
gercekten mi canım harıka peki nekadar mesela bu tüm set fiyat olarak. bide mesela kuaförlerde falanmı bulunur canım
çok teşekkür ediyoum kızlar.canım revigen repensil kullanıyorum evet. ama çok iyi gelmedi acaba dedim keratase falan mı alsam.yada belki biraz daha kullanarak uzun vadede faryadısını görücemRevigenin repensil formunu kullanıyorsanız çok iyi sonuç alırsınız kısa
süre sonra, hatta şimdi bir de saç kremi var piyasada ikisi birlikte kullanıldığında hem kırıkları onarıyor hem de çok kimyasal işlem görmüş saç tellerini nemlendiriyor. Ben çok ilgileniyorum bu tarz ürünlerle en son Revigen'de karar kıldım. Uzun süredir Repensil kullanıyorum hatta arada saçıma iyice masaj yapıp bekletiyorum bir de Revigen Follicure kullanıyorum haftada bir-iki kez, kullanımı binbir çeşit yağı karıştırmaktan çok daha pratik ve süper sonuç veriyor.
22-02-2009 23:31
Arkadaslar bende denenmiş bi tarif var yapmadan onceki halini http://www.kadinlarkulubu.com/evde-y...r-misiniz.html (Saçlarıma bakar mısınız) linkten gorebilirsiniz,
su anda saclarımı acık kullanabiliyorum eskiden toplamdan cıkmazdım.
1.- oncelikle sampuanımın icine 2 yemek kasıgı bal, 1 kapak badem yagı, 1 evigen ampul, 1 bepanten ampul koydum artık oyle kullanıyorum
2- eskiden sampuanı cok fazla kullanıyodum, simdi 1 fındık buyuklugunde alıyorum avcuma, 2 kere yıkıyorum,
3- saclarımı duruladıktan sonra 1 tas suyun icine 1 tatlı kasıgı bal 1 tatlı kasıgı sirke koydum, onu doktum kafama (bunu 1 kere yaptım)
4- bide maske yaptım 4-5 yemek kasıgı yogurun icine 3 yemek kasıgı zeytin yagı 2 kapak badem yagı, 1 yemek kasıgı bal, 1 adet yumurta karıstırdım bol bol yedirdim sacıma, 1 saat kadar beklettim (bunu da bir kere yaptım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?