• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri ok kuru Salar iin

opheliaaa

mademoiselle
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
436
2
116
Balıkesir
kızlar benim saçlarım okadar kuru okadar kuru ki hiçbirişlem görmemesine rağmen kuruluktan uzamıyor sürekli uçları kırılıyor her ay kestiriyorum abartısız ama bir ayda biryıl kesilmemiş gibi oluyor sanki bir ay yıkamasan yağlanmayacak. revigenin saç temizleme yağını aldım onu kullanıyorum saç kremi kullanıyorum nemliyken uçlarına serum sürüyorum yine kuru yine kuru. lütfen bana şu saçlarımı yağlandırmak nemlendirmek için nbişey söyleyinnnn lütfennnnnnn:çok üzgünüm:

canim cok su ic coook su ic valla benim de o kadar cok kuru ben artik rhatsiz olup normal el kremimi sac uclarima yediriyorum bazen.
jojoba yagini uclarina yediriyorum bazen de ama ben de cozum bulabilmis degilim.

kızlar benim saçlarım okadar kuru okadar kuru ki hiçbirişlem görmemesine rağmen kuruluktan uzamıyor sürekli uçları kırılıyor her ay kestiriyorum abartısız ama bir ayda biryıl kesilmemiş gibi oluyor sanki bir ay yıkamasan yağlanmayacak. revigenin saç temizleme yağını aldım onu kullanıyorum saç kremi kullanıyorum nemliyken uçlarına serum sürüyorum yine kuru yine kuru. lütfen bana şu saçlarımı yağlandırmak nemlendirmek için nbişey söyleyinnnn lütfennnnnnn:çok üzgünüm:

bende kuru saçlarımdan çok çektim üstelik saç derisinde oluşan kabuklanmalar hepsi kuruluktan oluyordu üstelik günde 5 litreye yakın su içen biriyim
birgün kuaförüm schwarzkopf bonacure acil kurtarma saç bakım serisini önerdi önce almak istemedim çok pahalıydı öyle çok şampuan denemiştim ki hepsini toplasam neler neler alınmazdı :bbo:
ve bonacure şampuan saç bakım maskesi ve de kırık uç önleyiciyi aldım şimdi saçlarım yağlanmaya bile başladı ama bu ürünler sadece ilgili kuaförlerde satılıyor maalesef
şimdilik memnunum her ne kadar saç diplerimde kabuklanmalar tamamen bitmese de saçlarım ipek gibi yerimseniben

gercekten mi canım harıka peki nekadar mesela bu tüm set fiyat olarak. bide mesela kuaförlerde falanmı bulunur canım

Son düzenleme:
gercekten mi canım harıka peki nekadar mesela bu tüm set fiyat olarak. bide mesela kuaförlerde falanmı bulunur canım

ben şampuan+saç maskesi+kırık önleyiciyi 211 liraya aldım eğer ürünlerin tümünün fiyatlarını incelemek istersen google da ferhat kuaför diye aratıp o siteye girersen tüm ürünleri görürsün sadece nette orası satış yapıyor hem fiyatları görmüş olursun ve sana yakın hangi kuaförde olduğunu öğrenmek için ürünün markasının sitesine girebilirsin canım yerimseniben

Revigenin repensil formunu kullanıyorsanız çok iyi sonuç alırsınız kısa süre sonra, hatta şimdi bir de saç kremi var piyasada ikisi birlikte kullanıldığında hem kırıkları onarıyor hem de çok kimyasal işlem görmüş saç tellerini nemlendiriyor. Ben çok ilgileniyorum bu tarz ürünlerle en son Revigen'de karar kıldım. Uzun süredir Repensil kullanıyorum hatta arada saçıma iyice masaj yapıp bekletiyorum bir de Revigen Follicure kullanıyorum haftada bir-iki kez, kullanımı binbir çeşit yağı karıştırmaktan çok daha pratik ve süper sonuç veriyor.

saçlarını yıkadıktan sonra nemliyken eline bi parça badem yağı al, avucunun içinde dağıt, sonra da uçlara sür, sonra azıcık kurutma makinesini tut ki saç emsin, ama tam kurutma. kendi kendine kurusun bırak. montagne jeunesse diye bi marka var, harika saç maskeleri var, migros ve watsonlarda bulabilirsin. bi dene bence, ben çok memnun kaldım, hot oil treatment i öneririm. bi de Türkiyede var mı bilmiyorum ama schwartzkoph un asia beauty serumu var, küçük şeffaf bi şişede, o da çok iyi. hem de bunlar çok pahalı şeyler değil, ve gerçekten işe yarıyorlar. su içmek saç derini nemlendirir ama saç uçlarına bi etkisi olmaz, saç uçları için dıştan bakım yapman lazım, belki saçı ağırlaştıracak ama yağ kullanmaktan başka çözüm yok, tabi bi de turplu su,hem parlatıyor, hem yumuşatıyor hem de uzatıyor.

turplu su nasıl yapılıyor acaba gerçekten faydası varmı kuruluğua...sanki daha çok kurutur gibi geliyor...:icecream:

yok şekerim kesinlikle kurutmuyo, aksine içindeki yumurta sarısı saçı yumuşacık yapıyo. istersen biraz bal ve zeytinyağı ekleyerek daha da yumuşatabilirsin. saç konusuna girince saç uzatma yöntemleri gibi bi başlık var, orda en üst sıralarda bi sabit konu var adı turplu su, onu oku, ilk başta zaten nası yapılcağı yazıyo, yorumlara da bak, kendi adıma şunu söleyebilirim ki o kadar bakım yağı bilmemne denedim hiç bu kadar yarar görmemiştim.delikafadulden

şekillendirici konusunda jöle köpük vs. den bahsediosan boşver onları, sağlam saçı da kuruturlar onlar ki kuru saça uygun olamazlar :1no2:. senelr önce kullandığım bi elidor 7/24 vardı, petrol yeşili bi kutuda, kuru saça kullanılabilecek şekillendirici anca o olur eğer hala piyasada varsa. bi de bildiğin balsam, durulanmayan bakım kremi tarzı şeyler. umarım yardımcı olabilmişimdir...:sm_cool:

Revigenin repensil formunu kullanıyorsanız çok iyi sonuç alırsınız kısa
süre sonra, hatta şimdi bir de saç kremi var piyasada ikisi birlikte kullanıldığında hem kırıkları onarıyor hem de çok kimyasal işlem görmüş saç tellerini nemlendiriyor. Ben çok ilgileniyorum bu tarz ürünlerle en son Revigen'de karar kıldım. Uzun süredir Repensil kullanıyorum hatta arada saçıma iyice masaj yapıp bekletiyorum bir de Revigen Follicure kullanıyorum haftada bir-iki kez, kullanımı binbir çeşit yağı karıştırmaktan çok daha pratik ve süper sonuç veriyor.
22-02-2009 23:31
çok teşekkür ediyoum kızlar.canım revigen repensil kullanıyorum evet. ama çok iyi gelmedi acaba dedim keratase falan mı alsam.yada belki biraz daha kullanarak uzun vadede faryadısını görücem

Bonacure urunlerini denersen memnun kalabilirsin. Piyasada bulamazsin ancak kaliteli kuaforlerde satilir. Zaten pahali bir urun oldugu icin kuaforlerden almak pek akillica degil ancak sahibinden com veya gittigidiyor gibi sitelerde aratip buralardan ihtiyacin olan urunu alabilirsin.

Bi dermatoloğa git bence ondan sonra verilecek olan tedavine destek olarak ürünleri söyleriz bence saçlarını öldürme

bende aynı sorunları yaşıyorum saçlarım çok kuruyo yıkadıktan bir saat sonra kuru mat ve kabarık bir hal alıyo nefret ediyorum bu durumdan Çok üzgünüm çoook çareler arıyorum acaba nasıl bir maske uygulayabilirim yada krem öneriniz varmı ?senağlama

Arkadaslar bende denenmiş bi tarif var yapmadan onceki halini http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...m-kurleri/279583-saclarima-bakar-misiniz.html linkten gorebilirsiniz,

su anda saclarımı acık kullanabiliyorum hihoyyyt eskiden toplamdan cıkmazdım.

1.- oncelikle sampuanımın icine 2 yemek kasıgı bal, 1 kapak badem yagı, 1 evigen ampul, 1 bepanten ampul koydum artık oyle kullanıyorum
2- eskiden sampuanı cok fazla kullanıyodum, simdi 1 fındık buyuklugunde alıyorum avcuma, 2 kere yıkıyorum,
3- saclarımı duruladıktan sonra 1 tas suyun icine 1 tatlı kasıgı bal 1 tatlı kasıgı sirke koydum, onu doktum kafama (bunu 1 kere yaptım)
4- bide maske yaptım 4-5 yemek kasıgı yogurun icine 3 yemek kasıgı zeytin yagı 2 kapak badem yagı, 1 yemek kasıgı bal, 1 adet yumurta karıstırdım bol bol yedirdim sacıma, 1 saat kadar beklettim (bunu da bir kere yaptım)

Arkadaslar bende denenmiş bi tarif var yapmadan onceki halini http://www.kadinlarkulubu.com/evde-y...r-misiniz.html (Saçlarıma bakar mısınız) linkten gorebilirsiniz,

su anda saclarımı acık kullanabiliyorum eskiden toplamdan cıkmazdım.

1.- oncelikle sampuanımın icine 2 yemek kasıgı bal, 1 kapak badem yagı, 1 evigen ampul, 1 bepanten ampul koydum artık oyle kullanıyorum
2- eskiden sampuanı cok fazla kullanıyodum, simdi 1 fındık buyuklugunde alıyorum avcuma, 2 kere yıkıyorum,
3- saclarımı duruladıktan sonra 1 tas suyun icine 1 tatlı kasıgı bal 1 tatlı kasıgı sirke koydum, onu doktum kafama (bunu 1 kere yaptım)
4- bide maske yaptım 4-5 yemek kasıgı yogurun icine 3 yemek kasıgı zeytin yagı 2 kapak badem yagı, 1 yemek kasıgı bal, 1 adet yumurta karıstırdım bol bol yedirdim sacıma, 1 saat kadar beklettim (bunu da bir kere yaptım)

bende deniycem yuppi hihoyyyt

ampülleri ve yağlı bakımı yapmaya başladım iyi olcak gibi şampuanımıda değiştirdim şimdi baya memnunum bakalım nasıl olcak. çok teşekkür ederim.

Back