ok istiyordum ama bu kadar abuk tahmin etmiyordum

Hersey olacagina varir canim, kalbini aklini temiz ve ferah tut.
Rabbim herseyi kalbinize göre versin, insallah esinde bir an önce islerini halleder ve o sicacik yuvanda bir ömür cok mutlu olursun canim benim, Rabbim olsun sahibiniz...

Herkese çok teşekkür ederim Allah hepinizin yardımcısı olsun..Bebek bekleyenlerinde en kısa zamanda bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin Rabbim...

Kızlar bende hamiletim..çok mutluyum...ama endişelerimde çok fazla...
Benim tiroid problemim var çok uzun yıllardır tedavi görüyorum kontrol altında..
Ve 2 yıllık evliyim eşimle ben bebek yapmaya karar verdik..bu isteiğim %50 si bebeğim olsun diye, %50 si ise tiroid sorunum olduğu için ve ablam çok uzun zaman sonra hamile kadı ve 2 düşük yaptığı için hamile kalamam diye, bakalım benimde çocuğum olurmu diye korkumdan istedim..Ve eşime dedimki ilk denemede sonuç sağlıklı olsak dahi %20...onun için biz şimdiden başlıyalım Allah nezaman verirse dedim..Rabbim büyük işte hemen verdi çok şükür...Ama şimdi gerçek sıkıntılarla yüzleşince endişeleniyorum..Benim eşim Araştırma Görevlisi Doktorasını yapıyo ve daha askere gitmedi nezaman gidiceği de belli değil...işte en büyük sıkıntım da bu:KK43:((

Hayatta tesadüf diye birşey yoktur.Sizin eşinle böyle bir zamanda böyle bir karar almanız da tesadüf değil.Bunu size düşündüren iç sesiniz ve o hiç yanılmaz mutlaka bir hayır vardır sonu nasıl biterse bitsin.Bence herşey çok güzel olacak hiç üzülme.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Sadece inan ve dua et bence bundan daha güzel birşey var mı?

canım benim öncelikle cok sevindim tebrik ederim.Benim eşimde mühendis bizde askerlik öncesinde evlendik hamile oldugumu ögrendim 2 gün sonra askere gitti ama neyseki kısa dönem zor oluyor ama alışmaktan başka çarem yok hayat işte çabuk geçiyor.

hayırlı olsun bende yeni 1 aylık evliyim reglime 2 gün kaldı hamilelik belirtileri okuduğum kadarıyla var ama ben emin degilim umarım bende sizin gibi erkenden hamile olduğumu öğrenirim çünki yaş 32 daha fazla geçmeden bıcırığıma sahip olmak istiyoum esen kalın

X