ok istiyordum ama bu kadar abuk tahmin etmiyordum

beknur

uğur böceğim...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.467
0
Kızlar bende hamiletim..çok mutluyum...ama endişelerimde çok fazla...
Benim tiroid problemim var çok uzun yıllardır tedavi görüyorum kontrol altında..
Ve 2 yıllık evliyim eşimle ben bebek yapmaya karar verdik..bu isteiğim %50 si bebeğim olsun diye, %50 si ise tiroid sorunum olduğu için ve ablam çok uzun zaman sonra hamile kadı ve 2 düşük yaptığı için hamile kalamam diye, bakalım benimde çocuğum olurmu diye korkumdan istedim..Ve eşime dedimki ilk denemede sonuç sağlıklı olsak dahi %20...onun için biz şimdiden başlıyalım Allah nezaman verirse dedim..Rabbim büyük işte hemen verdi çok şükür...Ama şimdi gerçek sıkıntılarla yüzleşince endişeleniyorum..Benim eşim Araştırma Görevlisi Doktorasını yapıyo ve daha askere gitmedi nezaman gidiceği de belli değil...işte en büyük sıkıntım da bu:KK43:((

olsun cnm hi bişeyi dert etme
herşeydebir hayır vardır
tebrik ederim cnm kucağına almak naisp olur inş.

anlıyorum canım da keşke bekleseydiniz madem biraz daha. askerlik büyük proplem. millet askerliğini yapmamış insanla evlenmiyor bile. biz de eşimle nişanlandık, öyle askere gitti.

Saolun tşk ederim..Dedim ya beklememiz birazda yersiz..Çünkü nezaman askere gideceği belli değil..Belli olmayan birşey için beklemeyi yersiz buldum açıkçası...en erken seneye gidebilir gelicek 2011 ben hamile kalıcam en erken 2012 de anne olabilirim bu da çok muamma bi zaman..

Ay amannn içim sıkıldı valla bu bi risk şans oyunu gibi bikere o riske girdik Allah neler çıkartır karşıma yaşayıp görücez..
Şimdi 2 duam var sağlıklı bir evlat, diğeri de eşimin yakın biryerde askerliğini yapması :KK70:DD

canım allah gonlune gore versın umarım duaların kabul olur bebişinde hayırlı olsun ıyı bı hamılelık donemı gecırmen dılegıyle

Kızlar bende hamiletim..çok mutluyum...ama endişelerimde çok fazla...
Benim tiroid problemim var çok uzun yıllardır tedavi görüyorum kontrol altında..
Ve 2 yıllık evliyim eşimle ben bebek yapmaya karar verdik..bu isteiğim %50 si bebeğim olsun diye, %50 si ise tiroid sorunum olduğu için ve ablam çok uzun zaman sonra hamile kadı ve 2 düşük yaptığı için hamile kalamam diye, bakalım benimde çocuğum olurmu diye korkumdan istedim..Ve eşime dedimki ilk denemede sonuç sağlıklı olsak dahi %20...onun için biz şimdiden başlıyalım Allah nezaman verirse dedim..Rabbim büyük işte hemen verdi çok şükür...Ama şimdi gerçek sıkıntılarla yüzleşince endişeleniyorum..Benim eşim Araştırma Görevlisi Doktorasını yapıyo ve daha askere gitmedi nezaman gidiceği de belli değil...işte en büyük sıkıntım da bu:KK43:((

eee sorun degıl doktora 4 sene suruyor uzatmalarla 5 ı tatmlayabılırsınız
veya yurtsdısı acceptans bulabılırsenız sorun olmaz yurt dısında belırlıbır sure kalanların askerlıgı 1 ay oluyor
zaten esın doktora yapan bırısı ıse onuda askerde ona gore verıyorlar sımdı bunları dusunup stres yapma

Herkese çok tşk ederim içimi rahatlattığınız için ama tırtıl kelebek sana ayrıca çok teşekkür ederim..İşte bunları duymaya çok ihtiyacım vardı :)
Saolasın..Allah herkesin gönlüne göre versin...

bence şuan gebeliğinin tadını çıkarın,zaman neler getirir bilinmezkii...sağlıklı bi 9 ay dilerim.

çok tşk ederim serife80..bende öle yapmayı istiyorum..Eşimde bunları kafana takma zaman ne çıkarır karşımıza bilinmez diyor..Hayat sürprizlerle dolu bebeğimin bana büyük bir sürpriz olduğu gibi :)

çok tşk ederim serife80..bende öle yapmayı istiyorum..Eşimde bunları kafana takma zaman ne çıkarır karşımıza bilinmez diyor..Hayat sürprizlerle dolu bebeğimin bana büyük bir sürpriz olduğu gibi :)

canım benım bizde eşimle askere gitmeden evlendik ve 4 sene bekledıkten sonra bebek yaptık . keşke diyorum daha önceden yapsaydıkta şimdi ne guzel 4-5 yaşlarında olacaktı.lütfen şimdi bunları düşünme bir güzel uzan ve keyfini çıkar hamişliğinin eninde sonunda olacaktı değilmi? allahım sağlıklı sıhhatli sonuna erdirsin canım:Saruboceq:

tebrklrrr cnm..bndede hipertiroit var hamile kalamıyorum sende ne var ve belirtilerin nelr.......

tatlım tebrık ederım oncelıkle benımde tıroıd problemım war 5 senedır tedavı goruyorum. bende korkuyodum cok hemen olmaz dıyodum 6 ay sonra oldu. allah ıma sukur sımdılık te ıyı gıdıyor hamılelık. guatr dan korkma. her ay kan verıceksın sureklı kontrol altında tutulucak ve ılac kullanıyosan -kı ben tefor kullanıyorum- onu aksatmıcaksın. esının durumu ıcınde uzulme herseyde bı hayır vardır. hamılelıgın tadını cıkarmaya bak :)

zeynepbçiğim merhabalar, Evet bende tedavi görüyorum..Bende 16 yıldır bir fiil aralıksız levotiron içiyorum..benimde hipotiroid..Yani haşimato yada kronik hipotiroid te diyorlar..Ben çok korkardım olmaz diye...o yüzden birazda meraktandı benim bebiş isteği :) Neyseki rabbim aratmadı :)
Eşimin durumunada artık takılmıyorum..Şuan sadece sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek için neler yapabilirim onları takip ediyorum..
Gerçekten hamilelik bambaşka bişi..Normalde kendi sağlığımı bile düşünmeyerek yediğim içtiğim yaptığım şeylerin hepsinden uzak durmaya herşeye dikkat etmeye başladım :) buda benim kendime ve vücuduma daha ii bakmamı sağladı..
ınşallah sende biran önce hayırlısı ile kavuşursun bebişine..:emir_bebek:

Son düzenleme:
tebrklrrr cnm..bndede hipertiroit var hamile kalamıyorum sende ne var ve belirtilerin nelr.......
Canım benimki hipotiroid..Yani tiroid hormonu eksikliği..sende sanırım fazlalığı var..
tedavi görüyormusun peki?? Eğer görmüyorsan mutlaka biran önce doktora git ve tedaviye başla...Bana doktor demişti.. eğer tedavi edilmezse hormon fazlalığında da eksikliğinde de hamile kalmak güç dedi..
Peki adet düzenin nasıl?? Düzenli olabiliyomusun?

Arkadaşlar Merhaba..Cumartesi günü doktora kontrole gittim bebeğim 6 haftalık..Kalp atışlarını duydum ve rahatladım..Çünkü mide bulantım hiç olmadı daha, korkmaya başlamıştım boş kesedir diye..Ama şükürler olsun Allah'ıma duyduk..
Bu arada işyerindekiler ve patronlarım daha bilmiyo..Nası sölicem ne dicekler bilmiyorum...Çünkü ben daha işe gireli 4 ay oldu :)
Bu aralar herşeyi kadere bıraktım ne olucaksa görcez artık :)

Arkadaşlar Merhaba..Cumartesi günü doktora kontrole gittim bebeğim 6 haftalık..Kalp atışlarını duydum ve rahatladım..Çünkü mide bulantım hiç olmadı daha, korkmaya başlamıştım boş kesedir diye..Ama şükürler olsun Allah'ıma duyduk..
Bu arada işyerindekiler ve patronlarım daha bilmiyo..Nası sölicem ne dicekler bilmiyorum...Çünkü ben daha işe gireli 4 ay oldu :)
Bu aralar herşeyi kadere bıraktım ne olucaksa görcez artık :)

canım cok sevindim Allah kucaginda gormeyi nasip etsinnn :nazar:

bence hic kafana takma iş durumunu, aynen pata küte soyle resmi hakların varsa da kullan.. calismak zorunda misin bilmiyorum ama gerekirse resti de cek!!

canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim. hamile olmak hele hele ilk bebekse harika bi duygu. bende 3 aylık hamileyim ve seni çok iyi anlıyorum. İlet

canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim. hamile olmak hele hele ilk bebekse harika bi duygu. bende 3 aylık hamileyim ve seni çok iyi anlıyorum. Şimdi bebişini düşün ve mutlu ol hiçbir sorunu kafana takma herşey hallolur.

Hersey olacagina varir canim, kalbini aklini temiz ve ferah tut.
Rabbim herseyi kalbinize göre versin, insallah esinde bir an önce islerini halleder ve o sicacik yuvanda bir ömür cok mutlu olursun canim benim, Rabbim olsun sahibiniz...

X