Ojeyi çıkartamıyorum

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
kızlar ben ayak tırnaklarıma oje sürünce onu asetonla temizleyemiyorum.kaç kat aseton geçiyorum ama bir türlü çıkmıyor ojeler.tırnaklarım çizik çizik,içinde kalıyor ojeler.abdestim olmuyor mudur diye üzülüyorum,kendimi kötü hissediyorum,e yaz günü ayaklar açık, oje olmayınca kötü görünüyor.ellerim de bu sorun yok hemen çıkıyor ellerimden.bu nedir,nasıl geçer?

ben bir tavsiyede bulunayım.ayak tırnaklarınıza önce bir kat şeffaf oje sürün üstüne renkli sürün hem tırnakta leke kalmıyor hemde kolay siliniyor en azından bende öle oldu.umarım sizde de işe yarar.denerseniz buraya yazın işe yaradımı yaramadımı

bu arada ojenin üstüne abdest oluyormuş bende hep olmaz diye biliyordum biraz araştırdım yanlış biliyormuşuz ama benim içim rahat etmiyor illa tertemiz olmalı.

4 aşamalı tırnak törpüleri var ya, onlarla tırnak üstlerini törpüle, parlat önce..sonra düzgünleşir tırnak yüzeyin.. ve ayda 1 kez filan törpülesen yeter de artar bile..ben 2 ayda bir yapıyorum nerdeyse.. ben de tırnak üstlerim pütürlü diye çok rahatsız oluyrdum ama bu sene bunu keşfettim çok mutluyum

bu arada ojenin üstüne abdest oluyormuş bende hep olmaz diye biliyordum biraz araştırdım yanlış biliyormuşuz ama benim içim rahat etmiyor illa tertemiz olmalı.

Bu imkansiz, abdest olmasi icin tirnaklara su degmesi sart, oje suruncede degmedigine gore..
Kendimizi boyle kandirmayalim..
Torpuye tip olarak benzeyipte tirnaklari parlatan turkce ismini bilmedigim birsey tavsiye ederim :)

Konu içeriği nedeniyle "Tırnak Cilaları,Ojeler" başlığına taşındı.
Ayrıca konuları dini açıdan ele almak yasaktır.

en iyisi tırnak yüzeyini törpüleyerek tırnak kalınlığını azaltmak ve pürüzsüzleştirmek.. kesinlikle ayak tırnağı için çok yararlı oluyor ve görünümünü güzelleştiriyor, bu sayede çizikler de yok olur

bu arada tırnak yüzeyi için alınan törpü normal törpü değil, zımpara gibi bişey

bu törpü vardı bir zaman ben de arkadaşım set halinde hediye etmişti.ben de ne işe yaradığını anlamayıp atmıştım.neyse yarın ilk işim bundan almak olacak.çok sinirimi bozuyor o çizikler ve ojeyi çıkaramamak.teşekkürler kızlar çok yardımcı oldunuz.

konuyu farklı yerlere taşımayalım.ne kendimi ne de başkasını kandırmıyorum.dini siteler ve fetvayı okursanız daha iyi anlarsınız bir temeli var ki yazdım.ama ben uygulamıyorum vicdani olarak ilk öğrendim şekilde devam ediyorum.bu sitede dini konular yasak yoksa linkleri atardım incelerdiniz.neyse dediğim gibi konuyu farklı yönlere taşımanın anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…