• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ojede pütürleşme sorunu

maelstromb

Is it lonely where u are?
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
6
0
86
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben ne zamandır bir sorun yaşıyorum ojelerimde. Sürdüğüm zaman gayet normal görünüyorlar dümdüz üstleri ama kurumaya paşladıkları zaman ojenin üstünde böyle nokta nokta pütürler oluşuyor. Özellikle de dikkat ediyorum pamuk falan kaldı mı tırnakta ama yok, yine pütürleşiyor, nokta nokta oluyor. Sizin de başınıza geliyor mu bu? :1no2:

ojen bozulmuştur... ben elin tırnaklarım üstünde kaymadığı an atarım ojelerimi çöpe...yensini al görürsün bak bi sorun kalmaz....

ojen bozulmuştur... ben elin tırnaklarım üstünde kaymadığı an atarım ojelerimi çöpe...yensini al görürsün bak bi sorun kalmaz....

Maalesef o da değil çünkü yepyeni ojelerimde de aynı sorun oluyor. Çünkü ben de aynı şekilde atarım düzgün sürülmeyen ojeyi :)

Hatta aklıma geldi, bir yerde duymuştum da ojenin sallanmadan sürülmesi gerektiğini falan söylemişlerdi, onu da yaptım yine oldu, yine oldu :/

Son düzenleme:
Ben şanssızım demek ki ya :1no2: Genellikle Flormar, Golden Rose, Classics kullanıyorum. Ama en çok Flormar' da oluyor :/

Bende bu markaları kullanıyorum ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım tırnaklarınla alakalı birşeymi acaba dicem ama ne olabilirki tırnağında daha kaliteli ojeleri dene cnm birde mesela pastel felan veya alix avien

Bende bu markaları kullanıyorum ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım tırnaklarınla alakalı birşeymi acaba dicem ama ne olabilirki tırnağında daha kaliteli ojeleri dene cnm birde mesela pastel felan veya alix avien

Teşekkür ederim cevaplar için öncelikle :1closedeyes:

Pastel de kullanıyorum, onu yazmayı unutmuşum. Bakınıyım bari daha farklı markalara, napalım artık :Saruboceq:

bendede oluyor arada. dikkat ettimde kalın tabaka halinde sürünce öyle oluyor. bazen ayarı tutturamıyom öyle oluyor. hele oje birazda eskidiyse daha çok oluyor.
benim nacizane tavsiyem kalın sürüyosan dikkat et ince sürmeye çalış.

Dene bakalım cnm beLki faydası olur değişik değişik markaları dene hangisinde olmassa pütürleşme o markayı kullanırsın sende

Ojenin yapısıyla markasıyla filan alakası yok aynı sorun bende de olurdu eskiden. Özellikle ilk kattan sonra ikinci katı sürünce oluşuyordu. Çok kalın sürünce arada hava kabarcıkları kalıyo bu yüzden pütürlü bir görünüm oluşuyor. Bunu önlmek için de ojenin fırçısana yoğun bir şekilde oje almamak gerekiyo ikinci katı sürerken.yerimseniben

bunun markayla ilgisi yok, buna baloncuklasma denir (bubbling) genellikle kurumayan kalin bir katin uzerine yeni bir kat suruldugunde olur ya da ojeyi kullanmadan once cok calkalarsaniz olur.
ojeyi yuvarlayarak karistirin, calkalamayin. katlari ince ama cok sayida surun, ornegin iki kalin kat yerine uc ince kat gibi.

E sicak bi yerde mi suruyorsunuz acaba. Sicakta surdugmde olur bende, bahcede oturuken surerim bazen koltugumda, o zaman puturcukler oluyor.

bende ilk kez duyuyorum hadi eski ojelerde olur kuruma nedeniylede yenide olması ne bilim çok ilginç:1shok:

Back