Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Başın sağolsun. artık Müslüman değilim ama , ojeyi sürmeden önce abdestliysen ojenin üstüne yapılan abdest de sayılıyor

başın sağolsun canım
koy tabi defterini de merak ettim

bunları daha önce ekledim mi hatırlayamadım
telefonun hafıza kartında kalmış ben eklediklerimi ayrı dosyalarım normalde bunu
sakladığıma göre eklemedim sanırım
catrine arley holo oje

sararmasından ziyade kırılıyor benim tırnaklarım. bir de yarısı aşağı bükülüyor uzadıkça çok salak tırnaklarım var ve oje iyice berbat ediyor o dediğini denerim sağol

kalyon kullan mutlaka faydasını görürsün
sağlamlaşır tırnakların
oje altına sürersen hem oje tırnağına bulaşmaz leke yapmaz

Başın sağolsun. artık Müslüman değilim ama , ojeyi sürmeden önce abdestliysen ojenin üstüne yapılan abdest de sayılıyor

başın sağolsun canım
koy tabi defterini de merak ettim

Teşekkür ederim ikinize de, bu da defter baskısı, ojelerle neler neler boyadığımı duysan kovalarsın beni buralardan amonra

kız hangi ojele yaptın baskıları gayet net çıkmış
ne boyadın kız ocelerle oce ziyan edilir mi hiç,
nimet o nimet

mor çok sevmem ama bu çok hoş gerçekten

Gümüş rengi olan flormar 390
Altın rengi olan golden rose ama numarasının etiketi yok, etiketleri sevmem de ben
Güzel olmuş mu :44:
Flormar u33 e karşılıksız bir aşk besliyorum şu sıralar o yüzden elime gelen her şeyi boyuyorum onunla kendimi şişenin içine atasım var
Bugün oyun hamurundan yaptığım rozetleri boyadım ojeyle onların da fotoğrafını çekip gösterebilirim isterseniz :82:
Oje nimet işte ama tırnağıma sürüp ertesi gün siliyorum objeleri boyayınca kalıcı oluyor fena mı

Reklam yapıyorum diye kızmazsınız umarım bana ama tutamadım kendimi diskleri aldığım sitede 5 disk 5 liraya düşmüş...

Ne güzel yaa renk renk ojeler ellerde.
bende çok seviyorum mesela geçen gün bi oje aldım eklerim az sonra
ama işyerimden dolayı yani devamlı resmi olmasam bile işim ellerimle olduğu için birisine proje anlatırken ellerimde renk renk oje kötü gelecek gibi geliyor
onun için yalnız haftasonları kullanabiliyorum...

buda haftasonu aldığım ojem işte çok güzel rengi

ay niye kötü gelsin kuzu
ben delet daireresinde kırmızı kafamyeşil tırnaklarımla çalışıyorum şu an
bu renge ben de bayılıyorum çok hoş duruo tırnakta

ay niye kötü gelsin kuzu
ben delet daireresinde kırmızı kafamyeşil tırnaklarımla çalışıyorum şu an
bu renge ben de bayılıyorum çok hoş duruo tırnakta

:86::86::86: yaw devamlı masa başında olsam problem değil.
ama müşteri geliyor mesela devamlı elim kağıt üzerinde bişeyler anlatırken ben olsam proje yerine ojelerine dikkat ederim.
kötü durmuyor ama çok iddialı
bide bu renkleri sanırım kombine edemiyorum bu ojeyi aldım mesela normal sürmem illa o renge uygun bişey giyeceğim

ben de kurum içi eğitimler veriyorum
hatta adamın biri bi kere demişti konuyu anlatırken el kol hareketleri yapıyoruz ya
ellerinzi fazla kullanmasanız dikkatimi dağıtıyo ojeleriniz demişti
sonra iltifat etti sanırım gerizekalı uçan kelebekler gibi elleriniz var diye
ben de evet alyanslı kelebek demiştim
ben uysun uymasın absürt her rengi sürüyorum kuzu
zıtların kontrasını sağlıyorum
yersen

YOK ben süremiyorum işte.
normalde bile zıt yani dikkat çekici renk süreyim klavye de bişeyu yazarken gözüm kayıyor.
işte bi gömlek,pantalon ile falan ille uyumlu olacak yada küpe kolye ile
bunun için napıyoruz yarın gidip o renklerde takı alıyoruz :111:
başkası sürsün ama bayılıyorum cıvıl cıvıl geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…