Evet abdest açısından 3 sene önce bir arkadaşım vefat etti de 18 yaşındaydı, cenaze için gitmişiz okul çıkışı camiye herkes ağlıyor, bayılanlar fenalaşanlar, yanımda duran arkadaşım kulağıma eğildi Ecem'in bileğindeki zar dövme gerçek miydi acaba ne olacak şimdi dedi sustu benim de aklıma ojesi var mıydı acaba diye düştü devamlı kırmızı oje sürerdi rahmetli.
Evet abdest açısından 3 sene önce bir arkadaşım vefat etti de 18 yaşındaydı, cenaze için gitmişiz okul çıkışı camiye herkes ağlıyor, bayılanlar fenalaşanlar, yanımda duran arkadaşım kulağıma eğildi Ecem'in bileğindeki zar dövme gerçek miydi acaba ne olacak şimdi dedi sustu benim de aklıma ojesi var mıydı acaba diye düştü devamlı kırmızı oje sürerdi rahmetli.
Bilinç altımın dibini köşesini kurcalasak neler çıkar da korkumdan ellemiyorum
Bu arada damgaladığım defterimin de fotoğrafını çekip koyayım mı sayfaya
sararmasından ziyade kırılıyor benim tırnaklarım. bir de yarısı aşağı bükülüyor uzadıkçaçok salak tırnaklarım var ve oje iyice berbat ediyor o dediğini denerim sağol
Eki Görüntüle 235045
Eki Görüntüle 235046
Eki Görüntüle 235047
bunları daha önce ekledim mi hatırlayamadım
telefonun hafıza kartında kalmış ben eklediklerimi ayrı dosyalarım normalde bunu
sakladığıma göre eklemedim sanırım
catrine arley holo oje
Teşekkür ederim ikinize de, bu da defter baskısı, ojelerle neler neler boyadığımı duysan kovalarsın beni buralardan amonra
Eki Görüntüle 235081
Rengi çok hoşmuş, yaşasın morun tonları :92::92:
kız hangi ojele yaptın baskıları gayet net çıkmış
ne boyadın kız ocelerle oce ziyan edilir mi hiç,
nimet o nimet
mor çok sevmem ama bu çok hoş gerçekten
Ne güzel yaa renk renk ojeler ellerde.
bende çok seviyorum mesela geçen gün bi oje aldım eklerim az sonra
ama işyerimden dolayı yani devamlı resmi olmasam bile işim ellerimle olduğu için birisine proje anlatırken ellerimde renk renk oje kötü gelecek gibi geliyor
onun için yalnız haftasonları kullanabiliyorum...
buda haftasonu aldığım ojem işte çok güzel rengi
Eki Görüntüle 237539
ay niye kötü gelsin kuzu
ben delet daireresinde kırmızı kafamyeşil tırnaklarımla çalışıyorum şu an
bu renge ben de bayılıyorum çok hoş duruo tırnakta
:86::86::86: yaw devamlı masa başında olsam problem değil.
ama müşteri geliyor mesela devamlı elim kağıt üzerinde bişeyler anlatırken ben olsam proje yerine ojelerine dikkat ederim.
kötü durmuyor ama çok iddialı
bide bu renkleri sanırım kombine edemiyorum bu ojeyi aldım mesela normal sürmemilla o renge uygun bişey giyeceğim
ben de kurum içi eğitimler veriyorum
hatta adamın biri bi kere demişti konuyu anlatırken el kol hareketleri yapıyoruz ya
ellerinzi fazla kullanmasanız dikkatimi dağıtıyo ojeleriniz demişti
sonra iltifat etti sanırım gerizekalı uçan kelebekler gibi elleriniz var diye
ben de evet alyanslı kelebek demiştim
ben uysun uymasın absürt her rengi sürüyorum kuzu
zıtların kontrasını sağlıyorum
yersen
bunu aldım int ten inşallah kullanabilirim 6 TL idi uygun geldi gerçi normal fiyatını falan da bilmiyoruım
Eki Görüntüle 238508
normalde tr de tanesi 10 lira kuzu çok ucuz aaldın yani
damgan var mı peki
güle güle kullan
bunu aldım int ten inşallah kullanabilirim 6 TL idi uygun geldi gerçi normal fiyatını falan da bilmiyoruım
Eki Görüntüle 238508
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?