• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket oje markası olarak hangisi tercihinizdir?

oje markası olarak hangisi tercihinizdir?

• Ankete Katılan
    91

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
ojeler pek çok kadının rüyalarıdır... O mini mini kutulara etek dolusu para dökmekten hiç gocunmayız.
Peki hangi marka ojeleri neden tercih ederiz? :KK34:
Tercihlerimizi lütfen ankete de yansıtalım. :KK16::KK16::KK16:
China-Glaze-Sunsational-koleksiyonu-oje-nail-polish1.jpg

estee-lauder-550x366.jpg

Essie-Braziliant.png

all_brights_opi.jpg

zoya-gold.jpg

Screen-Shot-2013-07-27-at-2.11.08-PM.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim kullanmıyorum .Ama kızlarım için pastel tercih ediyorum:12:

Son düzenleme:
O yaşta oje de mi sürüyorlar süslüler :30::9:
Sürmez olurlar mı:9:
Geçen bir yere gidiyoruz(annemlerdeyiz)kızıma baktım dudağında parlatıcı var:53:O dudağındaki ne dedim rahat bir şekilde parlatıcı diyor teyzesi sürmüş bıraksam parlatıcıda kullanacaklar:9::12:

Sürmez olurlar mı:9:
Geçen bir yere gidiyoruz(annemlerdeyiz)kızıma baktım dudağında parlatıcı var:53:O dudağındaki ne dedim rahat bir şekilde parlatıcı diyor teyzesi sürmüş bıraksam parlatıcıda kullanacaklar:9::12:

Ahhh ahhh ileride de temiz yüzle gezmek isteyecekler...
O bebek gibi ciltlerini şimdiden eskitmesinler söyle onlara hayyal teyzeleri kızıyor :9:

flormarı tercih ediyorum. hem renk scalası fazla hemde fiyatı uygun. gönül ister diğer markalardan almak ama,bir butter markasına 40 küsur ytl bayamayacağım:27:

ojeler benım de hayatımın vazgeçilmezlerinden..
hiç üşenmem günde 10 kere siler,10 kere sürerim farklı renklerden...
ılk tercihim tabiiki flormar,sonra pastel ve golden rose...,
bilmiyorum abartıyor muyum ama el ve ayak tırnaklarımdaki ojelerin aynı renk olması gibi bir akıntım var ve yaklaşık 50 ye yakında ojem:)

ojeler benım de hayatımın vazgeçilmezlerinden..
hiç üşenmem günde 10 kere siler,10 kere sürerim farklı renklerden...
ılk tercihim tabiiki flormar,sonra pastel ve golden rose...,
bilmiyorum abartıyor muyum ama el ve ayak tırnaklarımdaki ojelerin aynı renk olması gibi bir akıntım var ve yaklaşık 50 ye yakında ojem:)

Benim de aynı takıntım var maalesef melsacım... :8:
Yazın büyük sıkıntı :50: Sür çıkar sür çıkar. :47:

Ağırlıklı olarak flormar alsam da son günlerde golden rose ve pastel de alıyorum bir de alix avien var tabi hakkını yemeyeyim garibanın :1:

Eklemek istediğim hususlar var. Kendi adıma ojekolik birisi olarak flormar çok yol kat etti. Elbette bu da hemcinslerimin hem ucuz hem de çeşit bolluğu sebebi ile ilgisini çekmeyi başardı.:34:

Back
X