Ben de siteyi bırakıp uyumaya korkuyorum, nereden ne çıkacak belli olmuyorHahah canı sıkılan yeni ergen gençler sanırım :))
Bugünü sperm günü ilan edelim
Yok bdv de ki konularda çok renkli bırakıp yatıp uyuyamıyorum :)))
Bu gece nöbet tutulmalı benceBen de siteyi bırakıp uyumaya korkuyorum, nereden ne çıkacak belli olmuyor
Mune bu 2. Üyeliği nasıl biliyosun merak ettimBen de siteyi bırakıp uyumaya korkuyorum, nereden ne çıkacak belli olmuyor
O zaman ben biraz atıştırayım, aç aç nöbet olmaz :)))Bu gece nöbet tutulmalı bencehayra alamet değil kimbilir daha ne konular gelecek
Sihirli kürem var :))) şaka şaka bazı metodlar var o metodlarla buluyoruz.Mune bu 2. Üyeliği nasıl biliyosun merak ettim
Bende pusuya yattım yeni üye bekliyorumO zaman ben biraz atıştırayım, aç aç nöbet olmaz :)))
Sihirli kürem var :))) şaka şaka bazı metodlar var o metodlarla buluyoruz.
Sihirli kürem var :))) şaka şaka bazı metodlar var o metodlarla buluyoruz.
Hadi ya, güzelmiş. Ne gibi?Sihirli kürem var :))) şaka şaka bazı metodlar var o metodlarla buluyoruz.
AhahahahaHadi ya, güzelmiş. Ne gibi?
Ya sizi bulmuşken sorayım hep merak ediyodum, siz neredensiz ve kaç kişi görevli bu sitede?
Evli misiniz? İşiniz ne?
Tüh niyeki. Yazsaydı iyi olurduAhahahahabunları ozelden yazmalisin. Burdan cevap vermez bence özel sorulara
Hadi ya, güzelmiş. Ne gibi?
Ya sizi bulmuşken sorayım hep merak ediyodum, siz neredensiz ve kaç kişi görevli bu sitede?
Evli misiniz? İşiniz ne?
Cvp için teşekkürler, memnun oldum. Bu siteyi siz mi kurdunuz? Kime ait?Sor bacım başka türlü geçmez bu nöbet
İstanbul'luyum, 45 yaşında, 23 senelik evli bir ev kadınıyım.
Sitede 2 Admin, bir moderatör yani ben, 6 tane de editör arkadaşımız var.
Çoğunlukla banlama ve fırçalama işlerini ben yaparım, namım cımbızlı müdüre.
Sormak istediğiniz başka bir soru varsa hazırım :)))
Mune bu gece kendini asıyorsun. Sanki bi ara bi üye kazen i sormuştu ve konusu kapanmisti. O yüzden dedim Mune ye ozelden yazsaydın diye D denizz2009 üyesine. Yoksa başka biseyden degil yani :)Sor bacım başka türlü geçmez bu nöbet
İstanbul'luyum, 45 yaşında, 23 senelik evli bir ev kadınıyım.
Sitede 2 Admin, bir moderatör yani ben, 6 tane de editör arkadaşımız var.
Çoğunlukla banlama ve fırçalama işlerini ben yaparım, namım cımbızlı müdüre.
Sormak istediğiniz başka bir soru varsa hazırım :)))
Anladım, ne bileyim insan merak ediyo. Yalnız burdan çok şey öğrendim, iyiki burdayımMune bu gece kendini asıyorsun. Sanki bi ara bi üye kazen i sormuştu ve konusu kapanmisti. O yüzden dedim Mune ye ozelden yazsaydın diye D denizz2009 üyesine. Yoksa başka biseyden degil yani :)
Aslinda her kullanıcı bir hayat. Tecrubelerini hatalarını veya mutluluklarını uzuntulerini bizimle acikgonullukle paylasiyorlar. Tabi bizde paylaşıyoruz. Tabik i bazı üyelerimiz yargılama olayını abartıyor ama yinede bence paylaşmak bile birsey. Bende bugün birsey öğrendim KKden. Üye olduğum günden beri sık sık takip ediyorum. Fake üyelerde katiilinca pek bi senlikli oluyorAnladım, ne bileyim insan merak ediyo. Yalnız burdan çok şey öğrendim, iyiki burdayım
Kazen'e özel konu açılmışsa kapatılmış olabilir malum üyelere ve konulara yönelik konular olmaması gerekiyor, bir de bdvde olmadık bir konu da sorulursa konu dışına girer o yüzden cevaplanmaz ama bu topik zaten bdv de değil, konusu deseniz yok, o yüzden sıkıntı değil, çok özel sorular olmadıkça yazarımMune bu gece kendini asıyorsun. Sanki bi ara bi üye kazen i sormuştu ve konusu kapanmisti. O yüzden dedim Mune ye ozelden yazsaydın diye D denizz2009 üyesine. Yoksa başka biseyden degil yani :)
Kazen'e özel konu açılmışsa kapatılmış olabilir malum üyelere ve konulara yönelik konular olmaması gerekiyor, bir de bdvde olmadık bir konu da sorulursa konu dışına girer o yüzden cevaplanmaz ama bu topik zaten bdv de değil, konusu deseniz yok, o yüzden sıkıntı değil, çok özel sorular olmadıkça yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?