En az senin kadar balımHahah defnesu çok tatlısın :)
valla o kişiler değilim birine o olayı sordum bana bak bir tane daha dedi adet düzensizliğini sordum benHadi benden de şizofren bi yorum gelsin. Sen az önce zevk sulu konusunda ban yiyen üye olabilir misin
Bilmiyorum herkez bir deli dhshhs atarlıOhaahayırdır kime ? neye ? niye ? ohaa
ne ne hamileliği sadece adet düzensizliği neden olur sorusuyla hamilelik ne alakaOhoo çift kişilikli olan üyeler bile var. Bir bakıyon defne olmuş bir bakıyon aleyna. Hamilelik saplantılı oluşlarına hiç girmiyorum bile dikkat ettiysen
En az senin kadar balım
En az senin kadar balım
ben olayı anlamadım? Adet düzensizliginden nerelere geldi olay ?Mune yede yazık değil mi ? Ne zaman uyuyabilecek bunlarla uğraşmaktan sürekli rahatsız ediyoruz
Hayirdir psikiyatris misiniz?Burada ki insanların çoğu şizofrene bağlamış arkadaş shgdgd
Sizofreniye gelmis iste sen getirmissin.ben olayı anlamadım? Adet düzensizliginden nerelere geldi olay ?
Uyumak sorun değil de, sanki bugün birileri kamera şakası yapıyor, yeni üyelikle sürtünerek gebelik, spermle güzellik gibi konular aynı güne mi denk gelir yahu :)))Mune yede yazık değil mi ? Ne zaman uyuyabilecek bunlarla uğraşmaktan sürekli rahatsız ediyoruz
Hahah canı sıkılan yeni ergen gençler sanırım :))Uyumak sorun değil de, sanki bugün birileri kamera şakası yapıyor, ywbi üyelikle sürtünerek gebelik, spermle güzellik gibi konular aynı güne mi denk gelir yahu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?