Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar diyelim ki eşimin üstüne şirket var.benim tayinim başka bi şehre çıktı.
ve ilk senem daha.eş durumundan faydalanbliyomuyum nasıl oluyor??
bilen var mı??
canım ilk senem demişsin adaylığın kalkmadan isteyemezsin:1no2:
arkadaşlar diyelim ki eşimin üstüne şirket var.benim tayinim başka bi şehre çıktı.ve ilk senem daha.eş durumundan faydalanbliyomuyum nasıl oluyor??
bilen var mı??
ilk senende mümkün deil faydalanamazsın canım mutlaka stajerliğinin kalkmış olması gerek bi de öle bi ayarlamışlar ki bu 1.5 seneye tekabül ediyoru yani 3 dönem çalışman gerekiyor o gittin ilde...
canım bildiğim kadarıyla tayinin çıktıktan sonra evlenirsen, stajyerliğin bitmeden tayin isteyemiyorsun
önce evlendiysen zaten eş durumu belgelerini verip o ile tayin istersin
atanırsan sorun yok ama sadece o ili seçtiğin için atanamama ihtimalin yüksek
puanının iyi olması gerekir
ayrıca özür grubu tayinleri sadece belirli dönemlerde yapılır
aralarda tayin olmaz
yasa değişmiş diye duydum artık stajerlik sırasında da oluyomuş diye:bbo:
ilk senende mümkün deil faydalanamazsın canım mutlaka stajerliğinin kalkmış olması gerek bi de öle bi ayarlamışlar ki bu 1.5 seneye tekabül ediyoru yani 3 dönem çalışman gerekiyor o gittin ilde...
canım bildiğim kadarıyla tayinin çıktıktan sonra evlenirsen, stajyerliğin bitmeden tayin isteyemiyorsun
önce evlendiysen zaten eş durumu belgelerini verip o ile tayin istersin
atanırsan sorun yok ama sadece o ili seçtiğin için atanamama ihtimalin yüksek
puanının iyi olması gerekir
ayrıca özür grubu tayinleri sadece belirli dönemlerde yapılır
aralarda tayin olmaz
kafam karıştı valla ya memur olsa yanına isteniyo herlde ama memur olmayınca napmak lazım üzerine şirket gösteriliyomuş diye de duydum.ama her duyduguma da inanamıyorum :S