öğretmenlik yapabilmek için ne yapmalıyım?

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
selam bayanlar
ticaret meslek lisesi okudum,
ben önlisans mezunuyum, açıköğretimden lisans tamamlicam, bi hocam bahsetmişti, üniversite öğretmenliği şansım varmış, biçok şeyden bahsetti, öğretmenlik için lisans tamamladıktan sonra yapmam gerekenler neler acaba, detaylı bilgi verebilicek bayanlar yazabilir mi lütfen

ücretli öğretmenliğe başvuracaksın canım ama meb te torpilin varsa olur ben kaçkere başvurdum olmadı anca torpilin olcak

öğretmen olmak istiyosan eğer, bir eğitim fakültesinde lisansını tamamlıcaksın. sonra kpss 'ye giriceksin(belki bikaç kez) sonra atanacaksın ve böylece öğretmenliğe başlıcaksın. milli eğitimde öğretmen olmanın tek şartı budur. diğer türlü(ücretli öğretmenlikten bahsediyorum) öğretmen diil işçi olursun!!!

ücretli öğretmenliğe başvuracaksın canım ama meb te torpilin varsa olur ben kaçkere başvurdum olmadı anca torpilin olcak

bacım her işde torpil arıyolar ya, torpilde yokki, üniversite mezunu iş bulamıyo ya

Merhaba kızlar.bende özel okulda çalışıyorum,ama sömürü düzeninden başka bişey değil bu ! kpss ye de hazırlanacak zamanım ve gücüm yok böyle yuvarlanıyoruz maalesef ! Allah yardımcımız olsun...

dış ticaret mezunuyum şuanda 2 senelik tabi iktisat fakültesinden uluslararası ticaret okumam gerektiğni soledi bi hocam, dış ticareti tamamlamam gerekliymiş sanırım, herkes farklı bişi soluo eğitim fakültesi mi okumak gerek acaba 2 senelik, açıktan okuma şansım var tabiki sadece

bacım nasıl yani, sıkıntı ne, bende öğretmenlik için uğraşıyorum hani, karşılaştığın sorunlar neler ?allah seninde yardımcın olsun

bacım nasıl yani, sıkıntı ne, bende öğretmenlik için uğraşıyorum hani, karşılaştığın sorunlar neler ?allah seninde yardımcın olsun

ben 3 sene önce öğretmen oldum ancak şimdi acaba yanlış meslek mi seçtim die soruyorum kendime... öğrtemen olacaksan bile devlette çalışmak öncelikli olmalı.sınava bi kez girdim,olmadı,kpss yüzünden özellerde sürünüyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten ..

Bende ogr için uğraşıyorum .KPSS olmazsa özelde çalışırım diye düşünüyordum ama kafam karıştı şimdi .tabiki devletteki gibi rahat olmaz ama ,biraz ayrıntılı bahsedermisiniz

çeşitli sınavlara girip okutmanlktan başlayıp araştırma görevlisi şeklinde ilerliyorsun sanırım. hocanın bahsettiği şey bu olmalı; milli eğitimde öğretmen olmaktan bahsettiğini sanmıyorum. çeşitli zamanlarda üniversiteler öğretim elemanı alım ilanlarını duyururlar. bi üniversiteye gidip hocalardan birebir öğren. benim bildiğim bununla sınırlı.

canım senin dediğin şey açıköğretimden sonra yüksek lisans belki doktora öyle devam edip
üniversitelerin öğt. elemanı ilanlarını takip etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…