- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Merhaba arkadaşlar sizlerin fikirleri benim için çok önemli . Eşim devlet memuru ve Doğuda ikamet ediyoruz . Doğu diyorum ama şartları iyi kurum lojmanındayız. Eşimin mevkisi olduğu için kaldığım lojman da iyi . Bu kısım çok güzel ancak çocukları ana okuluna verme durumum var çünkü iyi bir kolejle iyi bir ücrete anlaşacağım . İkizler 4 buçuk yaşında büyük oğlum okula gidiyor 7 yaşında . Büyük oğlum için sıkıntı yok ama ikizler için endişeliyim . Çocuklar hasta olaxak vs . Biliyorsunuz ki özel sektör çok halden anlamıyor. Biraz da vicdan yapıyorum acaba çalışmasam mı ? Hala ihtiyaçları var bana diyerekyanımda destek olacak kimse yok . Sizler çocuklarınızı kaç yaşında anaokuluna verdiniz? Çalışan anne olarak nasıl bir yol çizdiniz ? Hayırlı akşamlar
Çocukları okula verdikten birkaç ay sonra işe başlama durumu olmaz mı acaba? En azından okula uyum sürecini daha rahat geçirmiş olursunuz sürekli işti izindi uğraşmazsınız.
ÖÇocukları okula verdikten birkaç ay sonra işe başlama durumu olmaz mı acaba? En azından okula uyum sürecini daha rahat geçirmiş olursunuz sürekli işti izindi uğraşmazsınız.
Siz calismasaniz da o çocuklar okula gidecek ve hasta olacak bir yerden başlamak lazım. Takviye vitaminler aldırıp. Butik tarzı bir kreşe verin. O çocuklar okula gidince hastalık kaçınılmaz oluyor. Sağlıkla buyusunler.Merhaba arkadaşlar sizlerin fikirleri benim için çok önemli . Eşim devlet memuru ve Doğuda ikamet ediyoruz . Doğu diyorum ama şartları iyi kurum lojmanındayız. Eşimin mevkisi olduğu için kaldığım lojman da iyi . Bu kısım çok güzel ancak çocukları ana okuluna verme durumum var çünkü iyi bir kolejle öğretmen olarak iyi bir ücrete anlaşacağım Artık çalışmayı düşünüyorum çocukları büyüttüm .. İkizler 4 buçuk yaşında büyük oğlum okula gidiyor 7 yaşında . Büyük oğlum için sıkıntı yok ama ikizler için endişeliyim . Çocuklar hasta olaxak vs . Biliyorsunuz ki özel sektör çok halden anlamıyor. Biraz da vicdan yapıyorum acaba çalışmasam mı ? Hala ihtiyaçları var bana diyerekyanımda destek olacak kimse yok . Sizler çocuklarınızı kaç yaşında anaokuluna verdiniz? Çalışan anne olarak nasıl bir yol çizdiniz ? Hayırlı akşamlar
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Peki anaokulu saatleri nasıl olmalı ? Bir kaç arkadaşım sabah 9 akşam 5 e kadar veriyor . Bu saatler bana fazla geldiSiz calismasaniz da o çocuklar okula gidecek ve hasta olacak bir yerden başlamak lazım. Takviye vitaminler aldırıp. Butik tarzı bir kreşe verin. O çocuklar okula gidince hastalık kaçınılmaz oluyor. Sağlıkla buyusunler.
Sizin çalışma saatinizi bağlı . Okulla sözleşmeyi imzalamadan önce alıştırma olarak siz daha evdeyken yarım gün verebilirsiniz. Sonrası zaten mecburen tam gün olacak baba da memur. E siz de özel okul 5 de bile çıkacağınız kesin değil.guvenilir bir kreş bulup okul açılana kadar yarım gün sonra full devam ettirin.Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Peki anaokulu saatleri nasıl olmalı ? Bir kaç arkadaşım sabah 9 akşam 5 e kadar veriyor . Bu saatler bana fazla geldi
Görüştüğüm kolejlerden birinde saat 16:30 da çıkabileceğim diğeri ile ek ders almazsam o saatte çıkabiliyorum .Sizin çalışma saatinizi bağlı . Okulla sözleşmeyi imzalamadan önce alıştırma olarak siz daha evdeyken yarım gün verebilirsiniz. Sonrası zaten mecburen tam gün olacak baba da memur. E siz de özel okul 5 de bile çıkacağınız kesin değil.guvenilir bir kreş bulup okul açılana kadar yarım gün sonra full devam ettirin.
Evet çocuklardan önce de çalışmıştım . Ancak çocuklardan sonra her şey farklı oluyormuş bunu anladım.Daha once tecrubeniz var mi ?
4,5 yas ikizleri, calisdiginiz okula yazdirmak daha mantikli. Hem gozunuzun onunde olur.Evet çocuklardan önce de çalışmıştım . Ancak çocuklardan sonra her şey farklı oluyormuş bunu anladım.
Hocam her kolejin ana okulu olmuyor4,5 yas ikizleri, calisdiginiz okula yazdirmak daha mantikli. Hem gozunuzun onunde olur.
Görüştüğüm kolejlerden birinde saat 16:30 da çıkabileceğim diğeri ile ek ders almazsam o saatte çıkabiliyorum .
En mantıklısı bu olur. Adaptasyon sürecini siz evdeyken atlatmış olursunuz. Eşinizin isi izin konusunda nasıl? Çocuklar hasta olursa izin alabilir mi?Aslında olabilir okullar 19 ağustosta açılacak onun öncesinde de anaokula verebilirim
Merhaba arkadaşlar sizlerin fikirleri benim için çok önemli . Eşim devlet memuru ve Doğuda ikamet ediyoruz . Doğu diyorum ama şartları iyi kurum lojmanındayız. Eşimin mevkisi olduğu için kaldığım lojman da iyi . Bu kısım çok güzel ancak çocukları ana okuluna verme durumum var çünkü iyi bir kolejle öğretmen olarak iyi bir ücrete anlaşacağım Artık çalışmayı düşünüyorum çocukları büyüttüm .. İkizler 4 buçuk yaşında büyük oğlum okula gidiyor 7 yaşında . Büyük oğlum için sıkıntı yok ama ikizler için endişeliyim . Çocuklar hasta olaxak vs . Biliyorsunuz ki özel sektör çok halden anlamıyor. Biraz da vicdan yapıyorum acaba çalışmasam mı ? Hala ihtiyaçları var bana diyerekyanımda destek olacak kimse yok . Sizler çocuklarınızı kaç yaşında anaokuluna verdiniz? Çalışan anne olarak nasıl bir yol çizdiniz ? Hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?