Öğretmenlik için tercih edebileceğim yerler?

Haklisiniz o zaman. Bolu, Bartın, Karabük, Sinop, Safranbolu, Çorum, buraların merkezleri gayet güzel rahat yerler. Gezmistik. Kırıkkale de fena değil. Bolunun ilçeleri de rahattır. Çok sosyallik istemezseniz tabi. :)

Küçük sehirde büyüdüm.sosyallik falan gectim zaten :) artık ne gelirse

Mulakatta komisyondan komisyona puanlar cok oynadi. Ben kpss puanina gore atanacaklarin icerisindeydim, siralamadaydim, mulakatta Allah bilir nerelere düştüm! Offffff of. O kadar emegime yazik valla ne diyim.

Mulakatta komisyondan komisyona puanlar cok oynadi. Ben kpss puanina gore atanacaklarin icerisindeydim, siralamadaydim, mulakatta Allah bilir nerelere düştüm! Offffff of. O kadar emegime yazik valla ne diyim.

Ben de bu atama olmasa bile şubatta kesin gidecektim

Puanım arttı ama herkesin yüksek olunca çığırından çıktı. Hakkımızda hayırlısı

Branşınız ve puanınız ne bu arada merak

Ben de ilitamdan tamamladım. Girdiniz mi dgs ye
Yok girmedim hiç o yola başladım. Cocuklarla zor olacakti. Ama geçen yıl bir arkadaşım yerlesti. O da İlitamdan tamamlamisti. Şuan aof de başka 4 yıllık bölüm okuyorum.

Zo guldak merkez ve merkeze yakın ilçeler açarlarsa yaz. Çok eğlenceli bir yer değil, ama huzurlu sakin bir yer. Bartın da güzel. Yazın Amasra İnkumu gezersin:) Kastamonu da keza güzel bir yer:) Ben Batı Karadeniz i seviyorum şahsen.. Aa bak Karabük Safranbolu var, huzurlu minicik yer:) İnşallah gönlüne göre olur.. ama ben bu yerlerde kimi 6 ay kimi 1 yıl kaldım, kimisii gezip gördüm. 6 yıl yaşamak nasıldır bilemem. Bir büyük şehir sosyalliği arama tabi,

Aslinda dogu illeri diyip hepsini ayni kefeye koymamak lazim, gorumcem 5 yil midyatta kaldi tek basina hic bir sorun yasamadi, ayni sekide kuzenim van erciste 4 yil kaldi, toki konutlarinda yalniz yasadi. Kardesim batida bir koyde calisti ruh sagligi bozuldu.
Su an ortalik daha karisik tabi. Iyi dusunmek lazim...

Yok zaten küçük yerde doğup büyüdüm.büyükşehir de pek gelmicek

Yirmi bir' i muhakkak açın. Artık öğretmen olmak o kadar zor ki. Altı sene değil, on sene olsun. Herkes yeter ki atanalim diyor. İyi düşünün. Bölüm neydi?

Bransini bilmiyorum, siralamani da bilmiyorum ama 21 i acmadan atanmak artik cok zor. Puanim 90 demissin mulakat sonucun sanirim bu. Bence puanin iyi ama atamalarda ne oldugu belli olmaz. Ben 2009 da 68.3 ile dogunun koyune atandim (cok iyi sayilmayan bir yerdi) bizim bagli oldugumuz ilceye atanan arkadas 68.7 ile atanmisti. Tamam aramizda 0.4 puan vardi o yine atanirdi tabi ama o okul ben tercih yaparken gorunmuyordu. Sonra ogrendim ki o ogretmenin esi de o okulda calisiyormus, ilce milli egitim okulu tercih zamani sadece o bayan tercih yaparken norm acigi gostermis sonra kapatmis. Imkansiz gibi geliyor dimi :) boyle birseyi birebir yasayan biri olarak soyluyorum illa merkez olsun diye dusunme ilk 12 tercihin il ilce merkeziyse son 8 tercihini koyden yana kullan derim

Bartın ve Zonguldak'ı gözüm kapalı yaz derim. Ablam Bartında, kuzenim Zonguldakta okudu o yüzden çok sık gidip geldim. Keşke buralara atanabilsem diye çok iç geçirmişimdir. Diğer iller arasından mümkünse Yozgat'ı sonlara yaz hatta hiç yazma. Bir Yozgatlı olarak tavsiye etmiyorum.

Hala ekran açılmadı. Oralar da aklımda.

bn de tercih vericem bugun ve siralamalar olmayinca bos bi tercih listesi olck gibi cunku 21i de acmicam.

Naptın var mı bir gelişme? Nerelere karar verdin

Sadece doğu ve g dogu var. Sabahtan beri atlatamadım bunu

Antep Erzurum Adıyaman hakkında bilgi alabilir miyim sizlerden?

Okula yakın bi ev tutarım o yüzden ilçe olsa bile yaşanılası olsun istiyorum

Terör var m yok mu biraz bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…