Öğretmenlik için tercih edebileceğim yerler?

Ozaman giresunun birkaç ilçesi dışında istediğin yerlerini yazabilirsin.Alucra,Çamoluk.Şebin gibi..Buralar dışında dogu gorevı olan yerler hep kırsalları.Yani giresundan geçerken o sahil şeridi tamamen 1. bölgedir yani dogu hizmetine tabi değil.
Gümüşhane,Bayburt mu Giresun yada Rize mi dersen tabiki giresun ve rize.Bayburt o kadar küçük bir yer ki görsellerden gördüğün kadardır eminim.

Yarın ilçeler açılınca sizden yardım alırım o halde :)

Bayburt cidden hoşuma gitmedi kaç sene naparım.

Önce kendi şehrimin tüm ilçe ve köylerini yazacağım

Sonraki şehire karar veremedim
Bölük pörçük Giresun Kastamonu bayburttan birkaç yer mi
Yoksa sadece bir iki şehir mi bilmiyorum

Orduyu da isterim ama büyük sehir bana gelmez diye korkuyorum.

işte korkuyorsun haklısın

tam sayılar açıklanınca tekrar yaz tecrübeli arkadaşlar fikir versin

yani senin kastamonunun ilçesi dediğin kimi yerler vardır ki paris kimi yerler vardır ki suriye

Yarın ilçeler açılınca sizden yardım alırım o halde :)

Bayburt cidden hoşuma gitmedi kaç sene naparım.

Puanın iyiyse bir adım öndesin.Karadeniz dogu görevi yapma açısından en temiz,güvenli yerdir.Tabi yardımcı olurum.Ben baya uzak dağ ilçesinin en tepede köyünde yaptım görev.İzmirden kalktım gittim :) Sen de yapabilirsin. Ama işte herşey istediğimiz gibi olmuyor.Yollar sıkıntılı..2 sene korkumdan köyde kaldım sonra bunalım sahilden gidiş geliş yapmaya başlamıştım.

Ordu'nun köylerini araştırmadan sakın yazma.Merkezi çok şirin,çok sıcaktır ama bazı köylerine devamlı ulaşım yok.

Ordu'nun köylerini araştırmadan sakın yazma.Merkezi çok şirin,çok sıcaktır ama bazı köylerine devamlı ulaşım yok.

biraz ben mi karamsarım yoksa uzaktan konuştuğum için mi böyle bilemeyeceğim de Bursa nın doğu görevi olmayan ilçelerine bile kışın saat 17 sonrası ulaşım yok yani o minibüsü kaçırdın orada kaldın

köye ulaşım olmaması olağan yani

bu nedenle tavsiyem hazır okullar açıkken tercih edeceğiniz yere telefon edin bilgi alın

Canim ben ogretmen degilim fakat eşim memur oldugu için sarıkamışa gitmiştik 3sene orada kaldık güvenli güzel yer yaza bilirsen yaz ailen musade ederse halkida iyidir . Allah kolaylık versin bende kara denizliyim ist dogup buyudum dogu olarak güzel yer.

Puanın iyiyse bir adım öndesin.Karadeniz dogu görevi yapma açısından en temiz,güvenli yerdir.Tabi yardımcı olurum.Ben baya uzak dağ ilçesinin en tepede köyünde yaptım görev.İzmirden kalktım gittim :) Sen de yapabilirsin. Ama işte herşey istediğimiz gibi olmuyor.Yollar sıkıntılı..2 sene korkumdan köyde kaldım sonra bunalım sahilden gidiş geliş yapmaya başlamıştım.
Normalde biri bana 90 la atanır mıyım dese dalga geçiyorsun derdim:)

Ama o kadar çok yüksek puan varki batı da açılmayacağı için insanlar büyük ve karadeniz şehirlerini tercih eder diye düşünüyorum
Kabus oldu her gece bunları rüyamda görüyorum :KK43:

Canim ben ogretmen degilim fakat eşim memur oldugu için sarıkamışa gitmiştik 3sene orada kaldık güvenli güzel yer yaza bilirsen yaz ailen musade ederse halkida iyidir . Allah kolaylık versin bende kara denizliyim ist dogup buyudum dogu olarak güzel yer.

Yok malesef annem hayatta yollamaz.oda gelemez yaslı dedem var

biraz ben mi karamsarım yoksa uzaktan konuştuğum için mi böyle bilemeyeceğim de Bursa nın doğu görevi olmayan ilçelerine bile kışın saat 17 sonrası ulaşım yok yani o minibüsü kaçırdın orada kaldın

köye ulaşım olmaması olağan yani

bu nedenle tavsiyem hazır okullar açıkken tercih edeceğiniz yere telefon edin bilgi alın

17 den sonra ulasım hayal zaten köylerde.
Benım buludugum koye en son araba 3teydı.O da koy arabası.Yakaladın yakaladın yani.
Gunde 3 defa belırlı saatlerde köye ulasım olması lükstür.Şu anda batıdayım ve yine köydeyim.Belediye 2 saatte bir başlayacakmış.Herkes sevincinden havalar ucuyor düşünün.

Normalde biri bana 90 la atanır mıyım dese dalga geçiyorsun derdim:)

Ama o kadar çok yüksek puan varki batı da açılmayacağı için insanlar büyük ve karadeniz şehirlerini tercih eder diye düşünüyorum
Kabus oldu her gece bunları rüyamda görüyorum :KK43:

Doğru düşünüyorsun.Karadeniz çok revaçtadır.Bende bundan 7 -8 sene önce sözleşmeli atandım.O zaman bir de su andakı gibi değildi.Hersey muallaktaydı.Ne olacagımız ne biteceğimiz.Tayin hakkı yok.Bari gideceksem güvenli bir yer olsun mantığıyla karadeniz herkeste ön plandadır.Seni anlıyorum.Tedirginlik yaşaman çok doğal.Ben mide ağrılarından uyuyamazdım.Umarım hakkında hayırlısı olur.

işte korkuyorsun haklısın

tam sayılar açıklanınca tekrar yaz tecrübeli arkadaşlar fikir versin

yani senin kastamonunun ilçesi dediğin kimi yerler vardır ki paris kimi yerler vardır ki suriye

Köy yazmam zaten.artık
yazmayacağı: 48288918 .!.:
17 den sonra ulasım hayal zaten köylerde.
Benım buludugum koye en son araba 3teydı.O da koy arabası.Yakaladın yakaladın yani.
Gunde 3 defa belırlı saatlerde köye ulasım olması lükstür.Şu anda batıdayım ve yine köydeyim.Belediye 2 saatte bir başlayacakmış.Herkes sevincinden havalar ucuyor düşünün.

Ben köy yazmayacağım.imam hatip ortaokulu ve liseler.

İlce ya da merkez.

Doğru düşünüyorsun.Karadeniz çok revaçtadır.Bende bundan 7 -8 sene önce sözleşmeli atandım.O zaman bir de su andakı gibi değildi.Hersey muallaktaydı.Ne olacagımız ne biteceğimiz.Tayin hakkı yok.Bari gideceksem güvenli bir yer olsun mantığıyla karadeniz herkeste ön plandadır.Seni anlıyorum.Tedirginlik yaşaman çok doğal.Ben mide ağrılarından uyuyamazdım.Umarım hakkında hayırlısı olur.
Bizm de öyle.6 sene kalıcam

Mülakat olmasaydı şubatta kesin gidiyordum.şimdi ne olacağımız belirsiz

Bölümün nedir ve mülakattan kaç puan aldın??
aslında buna göre tercih yapmanı öneririm.
gelgelelim ben normal kpss ataması ile 87 ile hakkariye atanmıştım. benden düşük alan arkadaşlarım genelde karadenize atandı. onlar düşük ve arkadaşım diye ben onların yazdığı yerleri silmiştim listemden. iyi ki de öyle olmuş diyorum. her şerde bir hayır vardır. eşimle tanıştım orada şimdi 5. yılımız evliliğimizde.
ama hakkaride ömür boyu yaşamak çok zor. hani dil, din, ırk ayrımı değil. şartlar zor, imkanlar kısıtlı.
ben bekar olsa 21 i kesinlikle seçerdim.
eninde sonunda geleceksin ve şu dönemde atanmak çok çok zor.
kardeşim sınıfçı 87 aldı. 21 i yazacak yani.
çünkü sürekli sistem değişiyor. artık sonumu göremiyorum diyor.
bekarsan kesinlikle yaz.

Bölümün nedir ve mülakattan kaç puan aldın??
aslında buna göre tercih yapmanı öneririm.
gelgelelim ben normal kpss ataması ile 87 ile hakkariye atanmıştım. benden düşük alan arkadaşlarım genelde karadenize atandı. onlar düşük ve arkadaşım diye ben onların yazdığı yerleri silmiştim listemden. iyi ki de öyle olmuş diyorum. her şerde bir hayır vardır. eşimle tanıştım orada şimdi 5. yılımız evliliğimizde.
ama hakkaride ömür boyu yaşamak çok zor. hani dil, din, ırk ayrımı değil. şartlar zor, imkanlar kısıtlı.
ben bekar olsa 21 i kesinlikle seçerdim.
eninde sonunda geleceksin ve şu dönemde atanmak çok çok zor.
kardeşim sınıfçı 87 aldı. 21 i yazacak yani.
çünkü sürekli sistem değişiyor. artık sonumu göremiyorum diyor.
bekarsan kesinlikle yaz.

Bölüm dinkültürü puan 90
Evet atanmak zor sadece doğu ve karadeniz illeri var. İnsanlar da karadeniz e yoğunlaşacak
Yine de bu karışık dönemde 6 yıl rastgele bir yerde yaşayamam :KK43:

Erzincan ve Sivas hakkında bilgi verir misiniz bir De?ikna edebilirsem burası bana doğuda en yakın iller

Erzincan ve Sivas hakkında bilgi verir misiniz bir De?ikna edebilirsem burası bana doğuda en yakın iller
Artık evin küçük kızı değilsiniz

Ikna vs abartılı değil mi

Yani Diyarbakır sur ilçesine gitmek istememenizi anlarım ama Sivas Erzincan vs de aileyi ikna etmek gereken yerler değildir

Benim eşimin puanı iyiydi 41i açmamıştı, doğu hariç yazdı.
Konya, Çorum, Yozgat ve Rize Fındıklı düşük puanla kapamıştı.
Yani illa karadeniz demezseniz Çorum, Yozgat, Konya gibi iç şehirleri de yazın bence

Benim eşimin puanı iyiydi 41i açmamıştı, doğu hariç yazdı.
Konya, Çorum, Yozgat ve Rize Fındıklı düşük puanla kapamıştı.
Yani illa karadeniz demezseniz Çorum, Yozgat, Konya gibi iç şehirleri de yazın bence

Çorum Yozgat Amasya. Buralar da var aklımda

X