Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen iller belli olunca yeniden yaz puanlarına falan bakBu yüzden taliplileri çok olacaktır :)
Ordu yu çok beğendim mesela ama bana kalır mı bilmem
Lise ve ortaokul istediğim için il ilçe olur.
Bakalım yarın belli olacak iller
Çook tesekkur ederim yarın belli oluyoSen iller belli olunca yeniden yaz puanlarına falan bak
İl il gezen bir asker çocuğu olarak bir çok şehir hakkında bilgi verebilirim sana
Kalkınmada öncelikli iller var sadece.batı olarak canakkale var.dierleri karadeniz iç doğu g doguİstanbul yazacak mısın canım ?
Başka yerlerde olur diye düşünüyorsan
Gaziantep
Şanlıurfa
Muğla
Mersin
Çanakkale
Eskişehir
Bolu
Bursa
İllerinede bak derim
Bana da yakın Kastamonuyu da düşünüyorum.Kastamonu çok güzel yaşanılası bir şehir bana göre insanlarınıda çok canayakın buldum ben. Ama erzurum erzincan bence buralarda güzel olabilir.
Bartın, sinop, zonguldak iyi buraların ücra yerleri bile güzel ve huzurlu geliyor. Diğer yerlerin listeleri açıklanır açıklanmaz ilçe kurum bazında araştırma yap mutlaka. Ev kirası, ev bulma konusu, ulaşım bunların hepsi önemli. 6 yıl az değil iyi düşünmek lazım yazarken, nihayetinde sözleşmeliler için özür grubu da kapalı bu süre boyunca. Lanet olsun deyip katlanmak da, dönüp gitmek de zor.
3 yıl once orta ve batı karadenizi köy köy gezdim desem yeridir ordu ve giresunun öyle ilçeleri var ki hayatta yaşayamam dedim karadenizi gerçekten çok sevmeme rağmen. Doğu diye gitmem dediğin bir çok yer buralardan daha güvenli ve rahat. 6 yıldır doğuda bir şehirdeyim zorunlu biteli 2 yıl oldu ne iç anadolu ne karadenize tayin isteyip gitmeyi düşünmeyecek kadar rahat ve huzurluyum. En az bir 6 yıl daha gitmeyi düşünmüyorum, inşallah bunu yaşayacağın bir yere atanırsın.
Trabzon il merkezine 25km mesafede bir okulda doğu hizmeti yapıyorum.
Okulum köy okulu ama gidiş geliş yapıyoruz arkadaşlarla. Merkezde, deniz manzaralı, havalimanına yarım saat mesafede mis gibi evimde zorunlu hizmetteyim.
Yani köy var, köy var.
Siz köy yazmayacağınızı söylemişsiniz, o zaman merkezi doğu hizmeti geçen bir ilçe olacak en azından, bu demektir ki zaten Karadeniz sahili falan tamamen unutun.
Aslında kimsenin gelip sizinle kalması gerekmiyor.
İlk tayinim çıktığında evden 1500km uzağa, aldım valizi geldim. Ev tuttum, eşya aldım, yerleştim, alıştım, öğrendim. Ailemin ilk ziyareti Mayıs ayında oldu, tamamen gezme amaçlı.
Bence sizin her yerde, her koşulda yaşayıp kimseye ihtiyacınız olmadan her şeyi halledebileceğinize ikna olmanız gerekiyor.
Hakkınızda hayırlısı.
Canim bu tayinler icin yapilan tercihlerde suranin puani dusuk buranin puani yuksek diye birsey yok dikkat edersen.hic belli olmuyor.bir yer cok tercih edilirse puan cok gorunuyor ,az edilirse puan dusuk olmus oluyor.yuksek olur diye yazilmayan bir yere dusuk puanli biri de yerlesebiliyor.o yuzden sen yazabilecegin yerleri yaz tumden.yozgatin mesela yerkoy ve sorgun ilceleri var.yozgattan cok da bir farki yok.kucuk sehir olarak en rahat yerlerden.insanlari iyi,imkani da yeterli sonucta.sen coluk cocuk yasamayacaksin.soracagin bir sey olursa cevaplarim.diger dusundugun yerler de iyidir.ben burayi biliyorum ondan yaziyorumPuanı düşük müdür Yozgat ın peki.bu da önemli
Erzincan A baktım da 3 aktarma :/ Kafama da yatmıştı
Düşündüm ne diye bikaç sn.
Bartın, sinop, zonguldak iyi buraların ücra yerleri bile güzel ve huzurlu geliyor. Diğer yerlerin listeleri açıklanır açıklanmaz ilçe kurum bazında araştırma yap mutlaka. Ev kirası, ev bulma konusu, ulaşım bunların hepsi önemli. 6 yıl az değil iyi düşünmek lazım yazarken, nihayetinde sözleşmeliler için özür grubu da kapalı bu süre boyunca. Lanet olsun deyip katlanmak da, dönüp gitmek de zor.
3 yıl once orta ve batı karadenizi köy köy gezdim desem yeridir ordu ve giresunun öyle ilçeleri var ki hayatta yaşayamam dedim karadenizi gerçekten çok sevmeme rağmen. Doğu diye gitmem dediğin bir çok yer buralardan daha güvenli ve rahat. 6 yıldır doğuda bir şehirdeyim zorunlu biteli 2 yıl oldu ne iç anadolu ne karadenize tayin isteyip gitmeyi düşünmeyecek kadar rahat ve huzurluyum. En az bir 6 yıl daha gitmeyi düşünmüyorum, inşallah bunu yaşayacağın bir yere atanırsın.
Amasya Merzifon Samsun'a çok yakın yazın mutlaka. Çok rahat bir yer olduğunu duydum. Amasya merkez de çok güzel. Puanınız çok iyi gelir bence bir yer.
Haklisiniz o zaman. Bolu, Bartın, Karabük, Sinop, Safranbolu, Çorum, buraların merkezleri gayet güzel rahat yerler. Gezmistik. Kırıkkale de fena değil. Bolunun ilçeleri de rahattır. Çok sosyallik istemezseniz tabi. :)İnanın sırf çevrem ve facebook gruplarından bildiğim o kadar 92 93 96 vs var ki.çok iyi tartıp yapmam gerekiyor
Amasya ya gitmiştim o da iyi bi tercih olur.