Öğretmenlik için tercih edebileceğim yerler?

Artık evin küçük kızı değilsiniz

Ikna vs abartılı değil mi

Yani Diyarbakır sur ilçesine gitmek istememenizi anlarım ama Sivas Erzincan vs de aileyi ikna etmek gereken yerler değildir

Yok ikna abartı değil. Evin küçük kızı değilim fakat en azından alışana kadar onların gelip benle kalması gerekiyor.

Dolayısı ile ikna olmalılar

İşlerini bırakacaklar vs

Trabzon il merkezine 25km mesafede bir okulda doğu hizmeti yapıyorum.

Okulum köy okulu ama gidiş geliş yapıyoruz arkadaşlarla. Merkezde, deniz manzaralı, havalimanına yarım saat mesafede mis gibi evimde zorunlu hizmetteyim.

Yani köy var, köy var.

Siz köy yazmayacağınızı söylemişsiniz, o zaman merkezi doğu hizmeti geçen bir ilçe olacak en azından, bu demektir ki zaten Karadeniz sahili falan tamamen unutun.

Yok ikna abartı değil. Evin küçük kızı değilim fakat en azından alışana kadar onların gelip benle kalması gerekiyor.

İşlerini bırakacaklar vs

Aslında kimsenin gelip sizinle kalması gerekmiyor.

İlk tayinim çıktığında evden 1500km uzağa, aldım valizi geldim. Ev tuttum, eşya aldım, yerleştim, alıştım, öğrendim. Ailemin ilk ziyareti Mayıs ayında oldu, tamamen gezme amaçlı.

Bence sizin her yerde, her koşulda yaşayıp kimseye ihtiyacınız olmadan her şeyi halledebileceğinize ikna olmanız gerekiyor.

Hakkınızda hayırlısı.

Yok malesef annem hayatta yollamaz.oda gelemez yaslı dedem var
Oranin havasi güzel hastaneside var okadar emek veriliyor böyle yasaklar olmasa baban yokmu erkekler daha ilimli benimde ünüversteye hazirlanan kizim var emekleri goruyorum o yuzden boyle yasaklara kiziyorum

Oranin havasi güzel hastaneside var okadar emek veriliyor böyle yasaklar olmasa baban yokmu erkekler daha ilimli benimde ünüversteye hazirlanan kizim var emekleri goruyorum o yuzden boyle yasaklara kiziyorum

Nerenin? Yasak değil aslında hep göz önünde olalım istiyolar :)
Ama her sey bizim istediğimiz gibi olmuyo

Şu an bulup bi yer atanasım var. Mülakat olayı zor daha kaldıramayabilirim o psikolojiyi

O yüzden iyi tercihler yapmalıyım

Valla midem ağrıyo artık :KK43:

Bu hengamede 21 i acmadan atanman cok zor. Siralama belli degil, kime kac puan verdiklerini bilmiyoruz. Yani yazdigimiz yerler biraz zor gelir...

Nerenin? Yasak değil aslında hep göz önünde olalım istiyolar :)
Ama her sey bizim istediğimiz gibi olmuyo

Şu an bulup bi yer atanasım var. Mülakat olayı zor daha kaldıramayabilirim o psikolojiyi

O yüzden iyi tercihler yapmalıyım

Valla midem ağrıyo artık :KK43:
Belkide şimdik dersin buda takti oraya sarikamiş ben dogu olarak tek orayi gordum şartlari iyiydi oyüzde Allah kolaylik versin inş atanirsin.

Bu hengamede 21 i acmadan atanman cok zor. Siralama belli degil, kime kac puan verdiklerini bilmiyoruz. Yani yazdigimiz yerler biraz zor gelir...

Biliyorum farkındayım ama 21in neresi olacağı da meçhul.
Terör bölgesi gelirse nasıl gideyim?

İşlerini bırakacaklar vs

Kimseye ihtiyacın yok

Gelip seninle kalmalarına vs insanların da düzenini bozma

Git kendin gibi yeni atananlar ile çevre oluştur kendi hayatını kur

Doğu yu yazmamak ve 21 i açmamakla çok büyük hata ediyorsun.
Eğer açıkta kalma riskini alıyorsan ve 1 sene daha kpss çilesi çekerim diyorsan yazma.
Keşke senin yerinde olsaydım dünyanın bi ucunu yazmaya razıydım.
Ayrıca eğer bekarsan çoluk çocuk falan da yoksa aile önemli değil bana göre.
Zaten okuyup öğretmen olmuşsun nereye gidersen git başının çaresine kendin bakabilirsin artık ailen gelmek zorunda değil ki.

Öncelikle konumun birkaç gün burada kalıp taşınmamasını rica ediyorum.
Çünkü bu da benim derdim:KK43:

yarın sözleşmeli öğretmenlik tercih ekranı açılacak

Karadenizde Samsuna yakın bir şehirdeyim.6 yıl çakılı durumu olduğu için ve sadece 20 tercih hakkımız olduğu için çok dikkatli olmam gerekiyor

Doğu yazmayacağım.21(eski adı ile 41) açmayacağım.

Bana yardımcı olur musunuz özellikle öğretmen arkadaşlar.

Bartın Zonguldak Tokat Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt Kastamonu Sinop Amasya Çorum Kırşehir Yozgat şu an yazabileceklerim.bu şehirler hakkında bilgi alabilir miyim sizden?

Son 5 e kritik düşük puanlarla gelen yerler yazayım istiyorum.

Puanım iyi ama bölümümüzde herkese çok yüksek verdiler ve sıralama mevcut değil.

Açıkta kalmak istemiyorum

Çok karışık oldu kusura bakmayın ama toparlayamıyorum kaç gündür Kendimi de :KK43:

Teşekkürler şimdiden

İçlerinde sinop ordu zonguldak bartın amasya 6 yıl yaşanabilecek yerler

Ben de ilk yozgata atanmistim 5 yil kaldim cok rahat yasanabilen bir yer tavsiye ederim.ilceleri hakkinda da bilgi veririm

İçlerinde sinop ordu zonguldak bartın amasya 6 yıl yaşanabilecek yerler
Bu yüzden taliplileri çok olacaktır :)
Ordu yu çok beğendim mesela ama bana kalır mı bilmem

Lise ve ortaokul istediğim için il ilçe olur.
Bakalım yarın belli olacak iller

X