Artık evin küçük kızı değilsiniz
Ikna vs abartılı değil mi
Yani Diyarbakır sur ilçesine gitmek istememenizi anlarım ama Sivas Erzincan vs de aileyi ikna etmek gereken yerler değildir
Yok ikna abartı değil. Evin küçük kızı değilim fakat en azından alışana kadar onların gelip benle kalması gerekiyor.
Dolayısı ile ikna olmalılar
İşlerini bırakacaklar vs
Oranin havasi güzel hastaneside var okadar emek veriliyor böyle yasaklar olmasa baban yokmu erkekler daha ilimli benimde ünüversteye hazirlanan kizim var emekleri goruyorum o yuzden boyle yasaklara kiziyorumYok malesef annem hayatta yollamaz.oda gelemez yaslı dedem var
Oranin havasi güzel hastaneside var okadar emek veriliyor böyle yasaklar olmasa baban yokmu erkekler daha ilimli benimde ünüversteye hazirlanan kizim var emekleri goruyorum o yuzden boyle yasaklara kiziyorum
Belkide şimdik dersin buda takti oraya sarikamiş ben dogu olarak tek orayi gordum şartlari iyiydi oyüzde Allah kolaylik versin inş atanirsin.Nerenin? Yasak değil aslında hep göz önünde olalım istiyolar :)
Ama her sey bizim istediğimiz gibi olmuyo
Şu an bulup bi yer atanasım var. Mülakat olayı zor daha kaldıramayabilirim o psikolojiyi
O yüzden iyi tercihler yapmalıyım
Valla midem ağrıyo artık
DikabBranşın ne ?
O değil de Erzincan yattı kafama :)Belkide şimdik dersin buda takti oraya sarikamiş ben dogu olarak tek orayi gordum şartlari iyiydi oyüzde Allah kolaylik versin inş atanirsin.
Bu hengamede 21 i acmadan atanman cok zor. Siralama belli degil, kime kac puan verdiklerini bilmiyoruz. Yani yazdigimiz yerler biraz zor gelir...
Yok ikna abartı değil. Evin küçük kızı değilim fakat en azından alışana kadar onların gelip benle kalması gerekiyor.
Dolayısı ile ikna olmalılar
İşlerini bırakacaklar vs
Canim inş atanırsın erzincanda güzelO değil de Erzincan yattı kafama :)
İçlerinde sinop ordu zonguldak bartın amasya 6 yıl yaşanabilecek yerlerÖncelikle konumun birkaç gün burada kalıp taşınmamasını rica ediyorum.
Çünkü bu da benim derdim
yarın sözleşmeli öğretmenlik tercih ekranı açılacak
Karadenizde Samsuna yakın bir şehirdeyim.6 yıl çakılı durumu olduğu için ve sadece 20 tercih hakkımız olduğu için çok dikkatli olmam gerekiyor
Doğu yazmayacağım.21(eski adı ile 41) açmayacağım.
Bana yardımcı olur musunuz özellikle öğretmen arkadaşlar.
Bartın Zonguldak Tokat Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt Kastamonu Sinop Amasya Çorum Kırşehir Yozgat şu an yazabileceklerim.bu şehirler hakkında bilgi alabilir miyim sizden?
Son 5 e kritik düşük puanlarla gelen yerler yazayım istiyorum.
Puanım iyi ama bölümümüzde herkese çok yüksek verdiler ve sıralama mevcut değil.
Açıkta kalmak istemiyorum
Çok karışık oldu kusura bakmayın ama toparlayamıyorum kaç gündür Kendimi de
Teşekkürler şimdiden
Erzincan A baktım da 3 aktarma :/ Kafama da yatmıştıCanim inş atanırsın erzincanda güzel
Bu yüzden taliplileri çok olacaktır :)İçlerinde sinop ordu zonguldak bartın amasya 6 yıl yaşanabilecek yerler
Ben de ilk yozgata atanmistim 5 yil kaldim cok rahat yasanabilen bir yer tavsiye ederim.ilceleri hakkinda da bilgi veririm
Sinop olabilir bence bunlar içinden. Hayırlı olsun.