- Konu Sahibi giovinetta
-
bende öğretmenim,geçen sene süt iznimi günde 1,5 saat olarak kullandım.buna izin verip vermemek müdürün insiyatifinde değildir,sadece saat aralığını ayarlayabilir.ücretsiz izni falan düşünmeyin hiç,dilekçeniz yeterli olacaktır.sırf kişisel tatminsizlikleri yüzünden sizi madur edemez.gerekirse milli eğitim müdürlüğüne gidin.kendini okulun müdürü değilde dünyanın yöneticisi sanan böyle insanlara sinir oluyorum!!
ne ilginç bi müdürmüş sizinkide. evet bu şekilde yazarsanız resmi olarak hakkınızı istediğiniz için yaparlar ama tabi uygunsa. yani siz girmediğinizde yerinize başka öğr. bulurlarsa. müdür gıcıksa sorunda çıkarabilir
geçenhfta bende müdürüme söyledim.5aylık bebeğim.snf öğrtmniyim.evimle okul aradı 90km.müdür süt izni snf öğtr.yok dedi.baskıyaptım nuh dio peygmbr demıo.ücretsize ayrılcam napayım.şaştım(
afedersin ama senin müdürde tam katıksızın önde gideniymiş. nefret ediyorum böyle kendini bilmez o koltuga oturunca bişey oldum sanan insanlardan. yaz kardeşim sen dilekçeni ver eline bi titresin dizleri gerekirse sonuna kadar git üst makamlara iş öğrensn.anneliğe önem vermeyen adamlar eğitim neferliği yapmaya geçiyo ya o koltuga uyuz oluyorum ya
Arkadaşlar ben de 6 şubatta çalışmaya başlayacağım, okulumuz ikili öğretim yapıyor. Çalışma saatlerim 7.50-12.50 arası olacak. Bu durumda süt iznimi ders saatleri içinde kullanabilir miyim yoksa zaten yarım gün olduğu için süt izni kullanamama durumum olur mu? Aslında 21-22 saat dersim olacakmış. Bir günümü boşaltılsa ya da boş ders saatlerim uygun bir şekilde ayarlansa bile sorun çözülür ama müdürüm tüm okulun programı bir kişiye göre ayarlanamaz diyor. Bu durumda süt iznimi ders saatleri içinde kullanabilir miyim?
yarım gün çalışıyorum,10.00-10.30 arası süt izni kullanıyorum,okulum evimin karşısında...süt izni yasal hakkın sakın hakkınızı yedirmeyin bana da bir şeyler söylediler ama yönetmeliği koydum önlerine
yönetmelikte yarım gün çalışan öğretmenin süt izni olmadığı belirtilir. okulunuz yanlış bir uygulama içindedir. hangi yönetmeliği önlerine koydunuz burada da paylaşırsanız sevinirim. Arkadaşlar birbrimizi yanlış bilgilendirmeyelim lütfen
benim şuan 35günlük bebeğim var,yaklaşık 40gün sonra iznim bitiyor nasıl ne kadar raporla uzatabilirim.heyet raporu falan nasıl oluyor bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?