- Konu Sahibi giovinetta
açığa alınasıca müdürüm nuh diyo peygamber demiyo... ders programımı ayarlayın da çalışmaya başlayayım, yoksa ücretsiz izin alcam diyorum, kadının öncelikli görevi evi, siz izin alın diyor. kendisi muhafazakar tavırlarıyla tanınır, etrafında kadın çalışan görmeye dayanamıyor, deli mi ne! neyse, ben bir iki söyledim, en az saat ders almaya ben razıyım, derslerimi de sabahlara toplayın programda, kızım öğleye doğru emmek istiyor dedim. herkesin talebine tamam dersem bu iş yürümez diyor. bu hafta toplantı var. ben de yine reddetme ihtimaline karşı bir dilekçe yazdım yeni yasaya göre. şöyle:
Okulunuz ..... Öğretmeniyim. .....’da doğum yaptım. Bebeğim şuan 10 aylık olduğu için 6111 sayılı yasanın 106. maddesi gereği ikinci 6 ayda kullanacağım 1,5 saatlik süt iznimi saat 10:30-12:00 saatleri arası kullanmak istiyorum. Eğitim ve öğretimi aksatmamak için, okul ders programı hazırlanırken bu hususun dikkate alınarak gereğinin yapılmasını arz ederim.
Bunu da kabul etmeme ihtimali olmaz heralde. Sonuçta resmen hakkımı istiyorum. Ne dersiniz?
Okulunuz ..... Öğretmeniyim. .....’da doğum yaptım. Bebeğim şuan 10 aylık olduğu için 6111 sayılı yasanın 106. maddesi gereği ikinci 6 ayda kullanacağım 1,5 saatlik süt iznimi saat 10:30-12:00 saatleri arası kullanmak istiyorum. Eğitim ve öğretimi aksatmamak için, okul ders programı hazırlanırken bu hususun dikkate alınarak gereğinin yapılmasını arz ederim.
Bunu da kabul etmeme ihtimali olmaz heralde. Sonuçta resmen hakkımı istiyorum. Ne dersiniz?