- 12 Haziran 2019
- 35
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi Melekogretmen
-
Benım bıldıgım kadarı ile daha önce yoktu bu sene cıktı doğu yanı benımde akrabam geçen sene atandı doğu degıl normal kendı yaşadığı sehır deTanidigim yapti batmanda yil 2016 faladi eş durumundan 1 yil sonra gelmisti oda anasinif ogrt
Okuyorum ben dahaKadrolu musunuz sözleşmeli mi ?
Batmana gitti yani hatta eşinin sigortqsi tam 1 yil olmadigi icin de biraz da gec gelmistiBenım bıldıgım kadarı ile daha önce yoktu bu sene cıktı doğu yanı benımde akrabam geçen sene atandı doğu degıl normal kendı yaşadığı sehır de
Şaşırdım suan desemBatmana gitti yani hatta eşinin sigortqsi tam 1 yil olmadigi icin de biraz da gec gelmisti
Kımınle konussam yok doğu felan dedi kendi öğretmenlerimiz dahi hayır dedi kımse gıtmemıs doguya hatta okul öncesi ıcın doğu yok dedilerKadrolu musunuz sözleşmeli mi ?
Kendi yaşadığı şehirde zorunlu hizmet bölgesinde açık varsa gidebilir tabi ki ama onun dışında diğer branşlardan bir farkı yok . Sadece anaokulu ya da anasınıfı merkezlerde daha çok tabi merkeze yakın fakat zorunlu hizmet olan okullar tercih edilebilir . Hizmet puanı esastır
Emin misiniz kadrolu olanlar 5 yıl görev yapmak zorunda dıye bişey okudum benSözleşmeli öğretmen eğer eşi de öğretmense zorunlu hizmet bölgelerinde yer değiştirebiliyor .
Kadrolu ise istediği zaman tayin isteyebilir zorunlu hizmet yaptığı sürece
Tabi ki Eminim çalışılan yıl süresi okulunuzun şartlarına bağlıdır her okulun süresi 5 yıl değil ki .Emin misiniz kadrolu olanlar 5 yıl görev yapmak zorunda dıye bişey okudum ben
Benım kafam cok karıştı inanın herkes farklı bişey dıyo internette net bılgı yok. Yanı atanırsam doğuya gıdeceksem bun kendımı hazırlamam lazımTabi ki Eminim çalışılan yıl süresi okulunuzun şartlarına bağlıdır her okulun süresi 5 yıl değil ki .
Bunu diyenler öğretmen mi acaba ?Benım kafam cok karıştı inanın herkes farklı bişey dıyo internette net bılgı yok. Yanı atanırsam doğuya gıdeceksem bun kendımı hazırlamam lazım
Kimse doğuya gitmemiş ama tanıdıgım kimse doğuya gitmediTabi ki Eminim çalışılan yıl süresi okulunuzun şartlarına bağlıdır her okulun süresi 5 yıl değil ki .
Benim bir çok arkadaşım gitti hala da çalışıyorlar Doğuda sizin branşınızda .Kimse doğuya gitmemiş ama tanıdıgım kimse doğuya gitmedi
Yok inanın ki korktuğum için değil hatta ben gıtme taraftarı biriyim umarım olursa giderim ama benım secımım mı yoksa zorunlu mu gidicem merak ettim.Siz çalışın atanın Allah’ın izniyle yaparsınız hiç korkmayın . Ben Eylül tercihlerimde sadece Diyarbakır Hakkari Şırnak yazmıştım 41. Tercihim de açıktı gelmedi . Nasip şubatmış ve yaşadığım şehirmiş yani nasibiniz neyse önüne geçemezsiniz zaten hayırlısını isteyin
Zorunlu Bı süre var mı peki?Benim bir çok arkadaşım gitti hala da çalışıyorlar Doğuda sizin branşınızda .
Tercih yapacaksınız puan esasına göre her şey puanınız iyi olursa Doğuda olmayan bir şehirde zorunlu hizmet yaparsınız işte o zaman 5 ya da 6 yıl olurYok inanın ki korktuğum için değil hatta ben gıtme taraftarı biriyim umarım olursa giderim ama benım secımım mı yoksa zorunlu mu gidicem merak ettim. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?