- 13 Temmuz 2015
- 187
- 174
Biraz borç var. Seneye şubat gibi bitecek inşallah. Birinci dönem maşımı alabilsem 2.dönem ücretsiz izin alacağım. Inşallah Allah yardımcımız olur da heyet alabiliriz. Ihtiyacım olmasa doğrudan ayrılırım ücretsiz izine.Doğum öncesi izin hakkı yanıyor sanırım. Sonrası için de 8 haftalık bir izin var. Ücretsiz izin bence maddi durumunuz uygunsa kesinlikle kullanın.
Hmm onu bilemiyorum...Yaza geldiği için aktarma olmuyor diye biliyorum .
Yaz tatiline ve 15 tatile gelen izinler yanıyor malesef.Hmm onu bilemiyorum...
ÇAlışan anne olmak zor. İzin süresini ayarlayacağım derken 1 sene hayallerinizi ertelemişsiniz ve maalesef hepimiz bu durumdayız. Rabbim gönlünüze göre versin.Kızlar merhaba, geçen yıl bahar ayında denemelerimiz olmuştu. Ama üç ay olmadı sonra doğum vakti taza geldiği için erteledik. Şimdi tekrar al baştan yarın doktora gidicem ön tahliller için. Bakalım bu sefer olacak mı bir kaç aya.
Evet kesinlikle çok zor. Hele ki alırım ücretsiz iznimi otururum diyecek lüksünüz yoksa ve hatta dr.dan rapor ayarlayacak tanıdığınız yoksa, böyle küçük hesaplar peşine düşersiniz. Ama hiçbir şey kısmetten öte değil. Bizi bu yöne yönlendiren de hareket etmemizi sağlayan da ilahi bir güç var. O yüzden içim rahat, demekki vakti değilmiş ki olmamışÇAlışan anne olmak zor. İzin süresini ayarlayacağım derken 1 sene hayallerinizi ertelemişsiniz ve maalesef hepimiz bu durumdayız. Rabbim gönlünüze göre versin.
Kesinlikle öyle, herşeyin hayırlısı :)Evet kesinlikle çok zor. Hele ki alırım ücretsiz iznimi otururum diyecek lüksünüz yoksa ve hatta dr.dan rapor ayarlayacak tanıdığınız yoksa, böyle küçük hesaplar peşine düşersiniz. Ama hiçbir şey kısmetten öte değil. Bizi bu yöne yönlendiren de hareket etmemizi sağlayan da ilahi bir güç var. O yüzden içim rahat, demekki vakti değilmiş ki olmamış
Canım bu senin tamemen maddi durumunla alakalı, senin maaşın olmadan da geçinebiliyorsanız hiç heyet vs uğraşma, ama yok geçinemiyorsan ve bebeğin küçük sana ihtiyacı varken bakacak kimsen de yoksa, heyetten başka çaren olmaz. Tamemen sizin aile içi maddi durumunuza ve kararınıza bağlı.Arkadaslar ben sunu merak ediyorum. Heyet raporu aldigimizda maas yatmaya devam ediyor. Bu maas helal midir yoksa calismadigimiz icin haram olur mu? Su noktada kararsz kaldim. Annelik hem psikolojik hem fizyolojik hem de maddi anlamda zor. Ote yandan ucretsiz izin hakki verilmisken bunlar rapor almayi hakli cikarir mi herhangi bir rahatszlik yokken kararsizim. Bebegimin kursagindan haram 1 kurus gecirmek istemiyorum. Hamilelik cok degistiriyor insani eskiden bu kadar detayli dusunemezdim. Cunku okuldaki cocuklari da dusunuyorum. Ucretsiz izin alirsak yerimize biri geliyor ama rapor alirsak yerimize hemen biri gorevlendiriliyor mu?
Canım ücretsiz izin hakkımız varken heyet almanı önermem rapor aldigin zaman öğrencilerin mağdur olacak onların yerinde bizim çocuklarımız da olabilirdi ayrıca artık hastalık yokken heyet vermiyorlar diye biliyorum en iyisi ücretsiz izinArkadaslar ben sunu merak ediyorum. Heyet raporu aldigimizda maas yatmaya devam ediyor. Bu maas helal midir yoksa calismadigimiz icin haram olur mu? Su noktada kararsz kaldim. Annelik hem psikolojik hem fizyolojik hem de maddi anlamda zor. Ote yandan ucretsiz izin hakki verilmisken bunlar rapor almayi hakli cikarir mi herhangi bir rahatszlik yokken kararsizim. Bebegimin kursagindan haram 1 kurus gecirmek istemiyorum. Hamilelik cok degistiriyor insani eskiden bu kadar detayli dusunemezdim. Cunku okuldaki cocuklari da dusunuyorum. Ucretsiz izin alirsak yerimize biri geliyor ama rapor alirsak yerimize hemen biri gorevlendiriliyor mu?
Canım ücretsiz izin hakkımız varken heyet almanı önermem rapor aldigin zaman öğrencilerin mağdur olacak onların yerinde bizim çocuklarımız da olabilirdi ayrıca artık hastalık yokken heyet vermiyorlar diye biliyorum en iyisi ücretsiz izin
Yaz tatiline denk gelen izinler kullanılamaz. Burada bir istisna olacağını sanmıyorum.Merhaba öğretmen arkadaşlarım bir sorım olacak.eylül seminer döneminin ilk haftası doğum olsa 1-5 eylül arası gibi.doğum önceki izinler sonraya aktarılabilir mi?aktarılmıyosa ideal doğum 21 eylül fln sanırım.
Bir dahaki mayıs için aynı düşüncelere sahibim19 mayıs haftası hamile kalırsanız, doğum öncesi izinleri de kullanmazsanız, sonraki sene eylüle kadar okul mokul görmezsiniz
Canım yorum yapalı olmuş ama benim de şubat başı gözüküyor doğumum, sence kapatabilirmiyim 2. dönemi?Ben de subatta dogum yapmis bir anne olarak cok sansli oldugumu düsünüyorum. Dogum öncesi izin kullanmadim sonraya aktardim dogum yaklasrken yariyil tatilindeydim. Ikinci dönemi dogum izniyle kapadim eylulde bebegim 7. Ayini dolduracak bi dönem de belki ücretsiz izne ayrilip insallah bebegimin ilk 1 yasinda yannda olcam:)