- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
Merhaba tam 8+5= 13 hafta izinle hemen hemen okul sonuna denk geliyo gibi sizin. Ama temmuz 1 e kadar seminer donemi var o nasil oluyor kiCanım yorum yapalı olmuş ama benim de şubat başı gözüküyor doğumum, sence kapatabilirmiyim 2. dönemi?
Ben soruyu tam anlamadim :)Iyi günler arkadaşlar.Seminer döneminin stresi ,seminere çocuğu götürmek gini dertlerin yanı sıra 2.çocuk hesapları moralimizi bozdu.Kızımdayken hemen haziranda hamile kalıp, eylülde başlamıştım. Şimdi maalesef hesaplar tutmadı...Hormon tahlillerinde sorun yok ama ikinci seferde de olmadı galiba .
Biraz uzun yazdım ama fikir almak istiyorum.Malum eylül ,ekim ve kasım aylarında hamilelik yazın doğum demek.Biz ara verelim diyoruz.Siz ne düşünürsünüz?Aradan zaman geçmesi de insanı tedirgin ediyor .Kızım seneye 1.sınıf olacak.Bu da zor bir süreç. Değerli fikirlerinizi almak isterim.
Bu arada hepimizin yeni eğitim öğretim yılının güzel gecmesi dileğiyle .İyi çalışmalar ...
Sanırım kafamın karışıklığı buraya da yansımış Mesajı yazdığım tarihlerde hamile olduğumu bilmiyordum. Sonrasında öğrenmiş oldum.İnsallah hayırlısıyla doğumum mayısa denk gelecek .Doğum izni filan pek denk gelmiyor. Yine de teşekkür ediyorum. .Ben soruyu tam anlamadim :)
Temmuz başında doğum yaptım Ekim 15 e kadar 1 aylık aktarma yapabildim çok da sıkıntı etmeyin bence. Çalışabildiğiniz kadar çalışın İzne ayrılmak daha zor vakit geçirmek demekArkadaslar birileri de bana nolur yardım etsin....ilk hamileligim. Ve doğum haziran sonu temmuz başı gibi..benim sanırım tüm izinlerim yanıyor. Ne yapabilirim bana akıl verin nolur.bebeğim kolay olmadı sureclerden geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?