öğretmenler için ideal hamilelik dönemi, ideal doğum ayları:)

Iyi günler arkadaşlar.Seminer döneminin stresi ,seminere çocuğu götürmek gini dertlerin yanı sıra 2.çocuk hesapları moralimizi bozdu.Kızımdayken hemen haziranda hamile kalıp, eylülde başlamıştım. Şimdi maalesef hesaplar tutmadı...Hormon tahlillerinde sorun yok ama ikinci seferde de olmadı galiba .
Biraz uzun yazdım ama fikir almak istiyorum.Malum eylül ,ekim ve kasım aylarında hamilelik yazın doğum demek.Biz ara verelim diyoruz.Siz ne düşünürsünüz?Aradan zaman geçmesi de insanı tedirgin ediyor .Kızım seneye 1.sınıf olacak.Bu da zor bir süreç. Değerli fikirlerinizi almak isterim.
Bu arada hepimizin yeni eğitim öğretim yılının güzel gecmesi dileğiyle .İyi çalışmalar ...

Ben soruyu tam anlamadim :)

Ben soruyu tam anlamadim :)
Sanırım kafamın karışıklığı buraya da yansımış Mesajı yazdığım tarihlerde hamile olduğumu bilmiyordum. Sonrasında öğrenmiş oldum.İnsallah hayırlısıyla doğumum mayısa denk gelecek .Doğum izni filan pek denk gelmiyor. Yine de teşekkür ediyorum. .

Arkadaslar birileri de bana nolur yardım etsin....ilk hamileligim. Ve doğum haziran sonu temmuz başı gibi..benim sanırım tüm izinlerim yanıyor. Ne yapabilirim bana akıl verin nolur.bebeğim kolay olmadı sureclerden geçtim.

Temmuz başında doğum yaptım Ekim 15 e kadar 1 aylık aktarma yapabildim çok da sıkıntı etmeyin bence. Çalışabildiğiniz kadar çalışın İzne ayrılmak daha zor vakit geçirmek demek

Sevgili Lilyum15, bence izin konusu hamileliğin en başlarında insanım kafasını çok meşgul ediyor. Ben de hep düşündüm acaba şöyle mi yapsam acaba böyle mi yapsam, insanlar bana boşver su akar yolunu bulur dediklerinde kızıyordum. Tabi size demesi kolay diye ama doğum yapmak üzere olan bir anne adayı olarak yazıyorum, sağlıkla dünyaya gelsin de gerisi bir şekilde hallolur İzinlerin evet yanıyor, ama 37 e kadar çalışmazsın 32 de ayrılırsın. Bu da erken izne çıkmanın avamtajı olur. Eylülde de okullar açılınca alabildiğin kadar rapor alırsın alamazsan iki ay ücretsiz doğum izni alırsın, bebeğin ek gıdaya geçince izni bozarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…