Arkadaslar ben hazır da hamile kalamadim. ..temmuzda eğer hamile olursam ne zaman doğum olur tam olarak ve iznim boşa mi gider? Cvplariniz için çok tsk ederim
Çok teşekür ederim hocam..açıkçası ben de Mart doğumu istiyordum ama kaçırdı temmuzda ortasi gibi hamile kalirsam geç olmaz mı nisan dogumu? Kafam çok karisikBen haziranin ortalarinda hamile kaldim dogum 1 martta oldu. Martin 11 ine gelecekti ama erken oldu. Ben iznim bitince 10 gunluk rapor alip seminerlere katilmistim. Yani hocam temmuzda hamile kalirsaniz seminer doneminde de dogum izniniz devam eder. Tam zamani oluyor aslinda
Çok teşekür ederim hocam..açıkçası ben de Mart doğumu istiyordum ama kaçırdı temmuzda ortasi gibi hamile kalirsam geç olmaz mı nisan dogumu? Kafam çok karisik
Hocam bi de ben tabi kesin olmaz şimdiden ama 5 haftayı aktarabilmek istiyordum ama temmuzda hamile kalıp nisan da doğum olursa ben 5 haftaki aktaramam değil mi
Ben de nisanda dogum yapip seminer doneminde raporla hic ugrasmak istemiyordum ama ilk cocugum herkes hemen hamile kalamayabilirsin dedi ben de korunmayi biraktim denemeye baslayalim diye o ay hamile kaldim ☺Hocam bi de ben tabi kesin olmaz şimdiden ama 5 haftayı aktarabilmek istiyordum ama temmuzda hamile kalıp nisan da doğum olursa ben 5 haftaki aktaramam değil mi
Çok tsk ederim hocam ben daha bu temmuz ayında da 2.kez denicem daha malesef olacağı kesin değil ...ben Mart gibi doğum istiyordum rapor alınır bir şekilde ama nisan ortasi ve sonu olursa baya bi haftam boşa gidecekBen de nisanda dogum yapip seminer doneminde raporla hic ugrasmak istemiyordum ama ilk cocugum herkes hemen hamile kalamayabilirsin dedi ben de korunmayi biraktim denemeye baslayalim diye o ay hamile kaldim ☺
Hocam bu arada nasıl hamile kaldınız ovulasyon mu ateş yöntemiyle miÇok tsk ederim hocam ben daha bu temmuz ayında da 2.kez denicem daha malesef olacağı kesin değil ...ben Mart gibi doğum istiyordum rapor alınır bir şekilde ama nisan ortasi ve sonu olursa baya bi haftam boşa gidecek
Hocam bu arada nasıl hamile kaldınız ovulasyon mu ateş yöntemiyle mi
Ters zaman derken? Tatile denk geliyor.Bende kasım da hamile kaldım nasipse ağustos 11 gibi doğum çok ters bir zamana geldi ne yapacağım bilmiyorum. Fikri olan bu konuda bana fikir verebilir mi arkadaşlar?
Doğum öncesi izinlerinizi doğum sonrasına aktarın, başkada birşey olmuyor sanırım. Sadece rapor, izin var seçenekler arasında.Sonrası için demiştim.
Yaza geldiği için aktarma olmuyor diye biliyorum .Doğum öncesi izinlerinizi doğum sonrasına aktarın, başkada birşey olmuyor sanırım. Sadece rapor, izin var seçenekler arasında.
Doğum öncesi izin hakkı yanıyor sanırım. Sonrası için de 8 haftalık bir izin var. Ücretsiz izin bence maddi durumunuz uygunsa kesinlikle kullanın.Sonrası için demiştim.