- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
- Konu Sahibi lotuscicek
-
Canim yazdık ya işte ogretmenizHiç öğretmen yok mu
Yorumunuz için çok teşekkür ederimMeb'de degilim akademisyenim benim icin Ocak-subat gebelik candir... dogum oncesi izni yaz tatili, sonuna kadar calisabilir raporu... ekim-kasim dogum, dogum oncesiden kalan 13 hafta izin ile mart isbasi gozukuyor. Bizde donem basladiktan sonra ders yazilamaz, eylule kadar konu kapaniyor bu sayede.. (not bu kadar hesapladiysak annemiz kayin validemiz yoktur da ondan....)
Ilkinde temmuzda dogurmuslugum da var, 8 haftalik bebe'yi birakip ise de gittik, o bakimdan elestirmeyiniz)
Yorumunuz için çok teşekkür ederimAhh ahh keşke planladığımiz gibi olsa.. ben de çok istedim ama malesef olmuyor iki sene boyunca uğraştık çok şükür rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallahama en güzeli haziranda hamile kalıp Şubat'ta doğurmak. Bebek kocaman oluyor Eylül'de. Ya da Şubat'ta hamile kalıp Kasım'da doğurmak yine biraz ele geliyor çocuk.. rabbim inşallah gönlünüzden geceni versin
Temmuzda ya da agustos ayında doğum yapınca doğum izni yaz tatiline geldiği için sonrasında doğum izinlerini kullanamıyor muyuz?İlk kıızmı temmuzda dogurdum hıc Bı sekılde izinden yararlanamadım. Sonra baktım millet aklını kullanıyor planlı yapiyor ben de yapayım dedim tam 2.5 yıl olmaditedaviler ılaclar VS derken tup bebek tedavisine baslayacak Ken hamile oldugumu ogrendım. Yani demem o ki planı bız yapamıyoruz en son dedim cocuk olsun da ızın kullanmasan da olur. Benim boyle bır planlama surecim oldu sizinle paylasmak ıstedım. Su an hamileyim 15 gun sonra dogumum olacak Allah izin verirse donem sonuna kadar bakarım ama 3 hafta gıbı rapor almam gerekecek mayıs ta. Onun dısında bir arkadasım martta dogum yapacak onun gıbı olsaydı rapora gerek kalmayacaktı nasip ama kasımda fln dogum yapanlar da raporla Bı sekılde ayarlayıp diger eylule kadar calısmaya biliyor ben en cok onlara ozenmıstım. Ama Allah yine de gonlumuze gore verdi dıyorum
Yorumunuz için çok teşekkür ederimİlk kıızmı temmuzda dogurdum hıc Bı sekılde izinden yararlanamadım. Sonra baktım millet aklını kullanıyor planlı yapiyor ben de yapayım dedim tam 2.5 yıl olmaditedaviler ılaclar VS derken tup bebek tedavisine baslayacak Ken hamile oldugumu ogrendım. Yani demem o ki planı bız yapamıyoruz en son dedim cocuk olsun da ızın kullanmasan da olur. Benim boyle bır planlama surecim oldu sizinle paylasmak ıstedım. Su an hamileyim 15 gun sonra dogumum olacak Allah izin verirse donem sonuna kadar bakarım ama 3 hafta gıbı rapor almam gerekecek mayıs ta. Onun dısında bir arkadasım martta dogum yapacak onun gıbı olsaydı rapora gerek kalmayacaktı nasip ama kasımda fln dogum yapanlar da raporla Bı sekılde ayarlayıp diger eylule kadar calısmaya biliyor ben en cok onlara ozenmıstım. Ama Allah yine de gonlumuze gore verdi dıyorum
Yaz tatiline denk gelen izinler aktarılamıyor diye biliyorum.T
Temmuzda ya da agustos ayında doğum yapınca doğum izni yaz tatiline geldiği için sonrasında doğum izinlerini kullanamıyor muyuz?
Tesekkür edermYaz tatiline denk gelen izinler aktarılamıyor diye biliyorum.
KullanamıyoruzT
Temmuzda ya da agustos ayında doğum yapınca doğum izni yaz tatiline geldiği için sonrasında doğum izinlerini kullanamıyor muyuz?
Evet ocakta baslayın subatta olur ınsallahYorumunuz için çok teşekkür ederimBenim önceki niyetim bahar aylarında hamile kalmaktı ama uzun zamandır neden bekliyorum ki diyorum. Ve sonra Kasım ayında doğum olunca da bir şekilde o seneyi tamamen kapatanlar olduğunu duydum. Bu bana daha cazip geldi açıkçası . Ama bunun için Ocak ve Şubat ayını değerlendirmem gerekiyor değil mi
Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı
Valla canım öyle plan falan yapma öğretmen değilim ama senin gibi bende şu ay bu ay uygun dedimm 1 senedir deniyom olmuyo benim yasidmda 28 herşey gönlünce olsun inş AllahHerkese merhaba, MEB'de çalışıyorum, edebiyat öğretmeniyim. Bir buçuk iki seneye yakın da evliyim. Eşim de ben de artık bebek istiyoruz. Öncesinde yapılması gereken her şeyi listeledik . Ev değiştirdik, ben kadın doğumda gerekli tahlilleri yaptırdım, fazla kilom vardı onu vermeye başladım. Yani her anlamda bebeğe kendimizi hazırlıyoruz. 29 yaşımdayım. İlk bebeğimiz olacak. Ama beni şuan düşündüren şey, hamilelik izinlerini verimli kullanabilmek. Planlı bir gebelik istiyorum zaten. Siz öğretmen arkadaşlarım nasıl yaptınız da izinleri denk getirdiniz ?
Mutlaka öyle ama ben yine de en azından bu şekilde denemek istiyorum . Siz gittiniz mi doktora bir sorununuz var mıValla canım öyle plan falan yapma öğretmen değilim ama senin gibi bende şu ay bu ay uygun dedimm 1 senedir deniyom olmuyo benim yasidmda 28 herşey gönlünce olsun inş Allah
Ewt canim ben gittim geçen hafta kist vardı yumurtaliklarim tembel vede rahim duvarım iNceymis 5 gun klomen kullandim bugunde catlama ignesi vuruldumMutlaka öyle ama ben yine de en azından bu şekilde denemek istiyorum . Siz gittiniz mi doktora bir sorununuz var mı
Umarım en kısa zamanda sonuç alırsınızEwt canim ben gittim geçen hafta kist vardı yumurtaliklarim tembel vede rahim duvarım iNceymis 5 gun klomen kullandim bugunde catlama ignesi vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?