- 22 Eylül 2012
- 1.342
- 1.676
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Bana dünyanın zorbalığını yapan lise öğretmenimi bir yere şikayet edemedim. Çünkü tekrar onun dersine girecektim. Ama doktora gittiğinde haklı haksız çok rahat şikayet oluşturuyor halk? Hangisinde baskı var ?Çocuğumu defalarca muayene etttirdim defalarca zorla ağzı açıldı veya açtık. Zorla kan aldırdık. Normal bir zorlamadan bahsetmiyorum. Agzini aç dedi. Açmadığı an aldı çocuğu kucagimdan sedyeye götürdü..üstüne çıktı..abartısız üstüne çıktı. Ve atın ağzını açarlar ya..o videolar gözünüzün önüne gelsin. O şekilde iki eliyle atın ağzını açar gibi açmaya çalıştı..bunlar kısa sürede oldu tabi ben hemen çocuğumu aldım. Eşimin de birşey demesine fırsat vermedim. Şiddeti savunmuyorum. Normalde bunu polis bile yapsa müdahale ederim. Öyle cevvalimdir. Ama doktora birşey diyemiyorsun. Öyle bir sosyal baskı var. Hakkını savunsan bile şiddet uygulamissin gibi bir tavır var. Baskiysa en ala baskıyı ben hastanelerde hissediyorum.
Kaç öğrenci gördüğü haksızlığı ya da kötü muameleyi şikayet edebiliyor? Konuyu neredennn nereye getirdiniz. Ne hediyeymiş gerçekten...