- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.945
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Cringe bir yazı olsa bu olurmuş . Adam tekrar gelmez umarım . Ay ben utandım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öğretmenim 6 aydır bi ilişkim var sevgilime öğretmenler gününde napmayı düşünüyorsun demiştim çiçek bekliyordum. Sen benim öğretmenim değilsin ki falan dedi dalga geçti sonra hediye mi bekliyorsun napmam lazım dedi e yani dedim bende bir şey demedim tamam dedi okula çelenk göndereyim dedi güldü bende güldüm bir şeyler yapar çiçek gönderir diye düşündüm sonra bu akşam sordum hiç bir hareket görmedim çünkü çelenk mi göndercen napcan dedim ağzını aramak için . Ben niye bir şey yapayım ya dedi ne yapmam lazım dedi ne bekliyorsun allah allah dedi . Ben çıldırdım çok büyük kavga ettim ağladım çok kötü . Sonra ben bu kadar alıncağını tahmin etmedim dedi ben çok ağladım . 2-3 saat hiç konuşmadım odaya kapandım . Sonra bu saate şimdi kalktı gitti evden arabasıda yok çok üzgünüm hala ağlıyorum ben mi büyüttüm bilmiyorum.yarın okulda herkese çiçek gelecek bana hiç bir şey gelmeyecek nasıl bir his biliyor musun dedim .
He canım he, evde tırnaklarımızı yiyoruz niye bizim günümüz kutlanmıyor diye. Ki benim de öğretmenler günümü kutluyorlar, öğretmen olmasam da! Bi alemsiniz ya... "Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" sözünü düşündükçe içimi bir korku kaplıyor.Siz onun öğretmeni değilsiniz diyenler saçmalamış net. Kendi meşguliyetlerinin günü yok ya ondan yaşamadıkları şeyi bilmiyorlar öğretmenler gününde okullar akşam yemek düzenler, tıp balosu falan mesela hiç mi duymadınız… bu özel günlerimizi yakınlarımız da kutlar. Biz anne babamla araşırız, öğretmenim mi onlar burada problem önceden söyleyip istemen olmuş. Özel günleri önemserim, önemseyen erkekleri de severim.
inanın eşime bile bunu belli etmedim, etmem deSiz sevgilinize daha önceden çiçek beklediğinizi belirtseniz ve almasa ne hissederdiniz saçma bulanlar
Belirttin diye almak zorunda mıÇünkü almadığını kesin olarak söyledi daha önce istediğimi de belirttim
VahOkulda herkesin eşi sevgilisi arkadaşı çiçek yolluyor
Maydonoz mu bu önceden al diyeyimSiz sevgilinize daha önceden çiçek beklediğinizi belirtseniz ve almasa ne hissederdiniz saçma bulanlar
belki bende üzülürdümSiz sevgilinize daha önceden çiçek beklediğinizi belirtseniz ve almasa ne hissederdiniz saçma bulanlar
Dostunuz aileniz yolluyor muHepiniz ne kadar da direk saldırmak için yazıyorsunuz ya burada ki insanları ben anlamıyorum artık ben 7 yıldır öğretmenim her öğretmenler gününde herkesin eşi dostu çiçek yollar insan bunları görünce hep üzülüyor içinde burukluk oluyor bir kez olsun bende yaşamak istedim bunu evde de verse olurdu gösteriş değil bu . Ama karşılığında kayıtsızlık görmek ağırıma gitti neden anlamıyorsunuz çok garip insanlarsınız sanki siz başkasına yapılan bir şey size yapılmayınca hiç üzülmüyorsunuz
Hepimiz aynı şeyi söylüyorsak problem sende olmasınHepiniz ne kadar da direk saldırmak için yazıyorsunuz ya burada ki insanları ben anlamıyorum artık ben 7 yıldır öğretmenim her öğretmenler gününde herkesin eşi dostu çiçek yollar insan bunları görünce hep üzülüyor içinde burukluk oluyor bir kez olsun bende yaşamak istedim bunu evde de verse olurdu gösteriş değil bu . Ama karşılığında kayıtsızlık görmek ağırıma gitti neden anlamıyorsunuz çok garip insanlarsınız sanki siz başkasına yapılan bir şey size yapılmayınca hiç üzülmüyorsunuz
Arkadaşımın babasının dondurma fabrikası var bizim fabrikamız yok diye ağlayan bahar geldi aklıma konu sahibi de aynısıDevlet Bahçeli ye bağlarsınız buradan