Öğretmenler günü hediye alınmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısınız bence ama sormanız hata. demek ki karşı taraf düşüncesiz birisi. siz sorarak kendinizi yerin dibine sokuyorsunuz. hele kavga ederek iyice. adam öküz demek ki. çok itici çocuk musunuz ağlamak krizler falan. haklı olduğunuz yerde haksız duruma düştünüz. zoraki hediye olmaz

Öğretmenler günü için sevgilinizden hediyemi istediniz gerçekten? Öğretmen arkadaşlara hava atmak için büyük ihtimal yoksa böyle bi istekte bulunan birini ilk kez görüyorum 😃 Daha neler okuyacağız burda bakalım.
Böyle saçma sapan şeylere trip atarsanız seneye öğretmenler gününde trip atacak sevgiliniz olmaz haberiniz olsun
Hayır sevgililer günü güme gidecek, dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan ol 😅

Daha yeni sevgilisiniz, kendisine gereksiz gelse de sizin beklentiniz fark edince ki direkt söylemişsiniz zaten bir çiçek siparişi verebilirdi bence. Güzelde olurdu.
Amma velakin bunun için saatlerce ağlanmaz yahu. Çocukluk yaptığınız.

Daha yeni sevgilisiniz, kendisine gereksiz gelse de sizin beklentiniz fark edince ki direkt söylemişsiniz zaten bir çiçek siparişi verebilirdi bence. Güzelde olurdu.
Amma velakin bunun için saatlerce ağlanmaz yahu. Çocukluk yaptığınız.
Ben hediye için ağlamıyorum ki zaten istediğim küçük bir çiçekti onu da güzel bir not yazar mutlu olurum diye istemiştim ama verdiği tepki çok ağırdı şok oldum. Kendisi hafta da 3-4 gün bende kalıyor çok fedakarlık yapıyorım bunu çok görmemeliydi

Ben hediye için ağlamıyorum ki zaten istediğim küçük bir çiçekti onu da güzel bir not yazar mutlu olurum diye istemiştim ama verdiği tepki çok ağırdı şok oldum. Kendisi hafta da 3-4 gün bende kalıyor çok fedakarlık yapıyorım bunu çok görmemeliydi
Bir şey diyeceğim siz sipariş etseniz çiçeği istediğiniz gibi not yazdırsanız olmaz mı? Meslekteşlarınızdan geri kaldığınızı hissetmezsiniz hem bakın benim sevgilim de öğretmenliğimi çok beğeniyor demeye getirirsiniz?

İyide daha zamanı gelmemiş şeyib hesabını sormuşsunuz😂 bırakında vakti geldiğinde kutlamazsa ne yapacağınızı düşünün. Bir de sizin söylemenizle bir şey yapacaksa ne anlamı kaldı? Habersiz olan şeyler mutluluk verir yoksa gerisi sipariş olur. Bir de daha zamanı gelmemii kutlayıp kutlamayacağı belli değil niye bu kadar yaygara yaptınız

Sizde kalmasını fedakarlık olarak görüyorsanız kabul etmeyin, kalmasın.
İlişkiniz içerisinde verici olan sizseniz vazgeçin bundan. Çok fedakarlık yapıyorum diyen kadınların ilişkileri genelde bir halta benzemiyor.
Biz bir konu üzerinden yorum yapıyoruz. Sevgiliniz sizin icin ne yapıyor ne yapmıyor bilmiyoruz sonuçta.

Son düzenleme:
Bir gün önceden bunun tartışmasını yapma nedeniniz yarını garantileyip diğer öğretmenlere gösteriş yapmak, di mi?
Birşey göndermeme ihtimalini göze alamadınız.
Gerçekten saflıkla bekleseniz yarın sitem ederdiniz.
Enteresan.....
Birşey beklemenizi yadırgamadım. Herkesin gururu okşanır, elbette mutlu olursunuz.
Fakat bu dayatmadan önden sipariş vermeden sonra yarın gerçek anlamda mutlu olabilecek misiniz?
Hayır.

Gününüz kutlu olsun 💐

Ben öğretmenim 6 aydır bi ilişkim var sevgilime öğretmenler gününde napmayı düşünüyorsun demiştim çiçek bekliyordum. Sen benim öğretmenim değilsin ki falan dedi dalga geçti sonra hediye mi bekliyorsun napmam lazım dedi e yani dedim bende bir şey demedim tamam dedi okula çelenk göndereyim dedi güldü bende güldüm bir şeyler yapar çiçek gönderir diye düşündüm sonra bu akşam sordum hiç bir hareket görmedim çünkü çelenk mi göndercen napcan dedim ağzını aramak için . Ben niye bir şey yapayım ya dedi ne yapmam lazım dedi ne bekliyorsun allah allah dedi . Ben çıldırdım çok büyük kavga ettim ağladım çok kötü . Sonra ben bu kadar alıncağını tahmin etmedim dedi ben çok ağladım . 2-3 saat hiç konuşmadım odaya kapandım . Sonra bu saate şimdi kalktı gitti evden arabasıda yok çok üzgünüm hala ağlıyorum ben mi büyüttüm bilmiyorum.yarın okulda herkese çiçek gelecek bana hiç bir şey gelmeyecek nasıl bir his biliyor musun dedim .

Ben bu kadar bu konuyu kompleks yapıp, derdim bana çiçek gelmesi olsa açarım interneti, birden fazla çiçek ve hediye siparişi veririm. Kimseye yalvar yakar, kavga gürültü, kaosla bu işi yaptırmam. Hayatı bu kadar drama haline getiriyorsan gidip gerçekten psikolojik destek alman gerekir. Sana değil, öğretmenlik yaptığın öğrencilere yazık.

Yarın sosyal medyada alakasız işi olan sevgililer bile başlayacaklar sen bana aşkı ilk öğretendin zart zurt.
Ben de exime mesaj atacağım, "ogretmenler gunun kutlu olsun, insanlara guvenmemeyi sen ogrettin" diye ahshd

Konu sahibi, tabii ki bu tip bir arzunuz varsa bunu sevgilinize söyleyebilirsiniz. Bunda cok buyuk bir abeslik gormuyorum ben cunku bazen insanlarin aklina gelmeyebiliyor. Soyleyince "aa aklina gelmemisti, dusunmemistim" diyebiliyor.

Ama bu bir kere soylenir. Karsi taraf yapmiyorsa da zorlanmaz, hele oyle ağlamalı kavgalara girilmez. Zorla yaptirdiginiz seyin degeri yok.

Sevgiliniz demek ki gerek gormuyor, ki ben olsam ben de gerek gormezdim. Yapmanız gereken bunu kabullenip ona gore karar vermek. Neredeyse ciceksepetini acip siparis oluşturup adama tiklatacakmissiniz

Ben öğretmenim 6 aydır bi ilişkim var sevgilime öğretmenler gününde napmayı düşünüyorsun demiştim çiçek bekliyordum. Sen benim öğretmenim değilsin ki falan dedi dalga geçti sonra hediye mi bekliyorsun napmam lazım dedi e yani dedim bende bir şey demedim tamam dedi okula çelenk göndereyim dedi güldü bende güldüm bir şeyler yapar çiçek gönderir diye düşündüm sonra bu akşam sordum hiç bir hareket görmedim çünkü çelenk mi göndercen napcan dedim ağzını aramak için . Ben niye bir şey yapayım ya dedi ne yapmam lazım dedi ne bekliyorsun allah allah dedi . Ben çıldırdım çok büyük kavga ettim ağladım çok kötü . Sonra ben bu kadar alıncağını tahmin etmedim dedi ben çok ağladım . 2-3 saat hiç konuşmadım odaya kapandım . Sonra bu saate şimdi kalktı gitti evden arabasıda yok çok üzgünüm hala ağlıyorum ben mi büyüttüm bilmiyorum.yarın okulda herkese çiçek gelecek bana hiç bir şey gelmeyecek nasıl bir his biliyor musun dedim .
Cocukmusunuz ya. Adam doğru söylemiş onun ogretmenimisiniz ilginç olmuş yani

Yarın şehir dışına çıkacak ailesinin yanına gidecek bunu düşünüp kalmadı dahi ben çok önceden söyledim hayal kuruyordum güzel bi not yazar vs diye ne alcam hediye ya vs diyince birden şok oldum sadece çok kırıldım gösteriş için istemedim ki okulda ilişkimin bilinmesini de çok istemiyorum zaten. Hayal kuruyordum sadece hayal kırıklığı yaşadım
Bir öğretmen en fazla öğrencisinden bekler bunu. ( Ki bunuda doğru bulmuyorum çiçek kafi ) sevgililer günü, doğum günü v.s dururken bu ne çocukca bir hareket. İlişkinizi gözden geçirebilir dikkat edin derimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X