Öğretmenler günü hediye alınmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmenler günü için sevgilinizden hediyemi istediniz gerçekten? Öğretmen arkadaşlara hava atmak için büyük ihtimal yoksa böyle bi istekte bulunan birini ilk kez görüyorum 😃 Daha neler okuyacağız burda bakalım.
Böyle saçma sapan şeylere trip atarsanız seneye öğretmenler gününde trip atacak sevgiliniz olmaz haberiniz olsun

Çünkü almadığını kesin olarak söyledi daha önce istediğimi de belirttim
İyide kendiniz çalıp oynayıp ağlamışsınız işte. Hediye içten gelir. Hem belki o da size yoklama çekti hediyesi hazır ? Veya okul çıkışı sizi alıp yemeğe götürecek ? Bu hediyenin illa okula gelmesi ya da bir gün evvelden size söylenmesi mi lazımdı bunu anlamadım ben.

Ben öğretmenim 6 aydır bi ilişkim var sevgilime öğretmenler gününde napmayı düşünüyorsun demiştim çiçek bekliyordum. Sen benim öğretmenim değilsin ki falan dedi dalga geçti sonra hediye mi bekliyorsun napmam lazım dedi e yani dedim bende bir şey demedim tamam dedi okula çelenk göndereyim dedi güldü bende güldüm bir şeyler yapar çiçek gönderir diye düşündüm sonra bu akşam sordum hiç bir hareket görmedim çünkü çelenk mi göndercen napcan dedim ağzını aramak için . Ben niye bir şey yapayım ya dedi ne yapmam lazım dedi ne bekliyorsun allah allah dedi . Ben çıldırdım çok büyük kavga ettim ağladım çok kötü . Sonra ben bu kadar alıncağını tahmin etmedim dedi ben çok ağladım . 2-3 saat hiç konuşmadım odaya kapandım . Sonra bu saate şimdi kalktı gitti evden arabasıda yok çok üzgünüm hala ağlıyorum ben mi büyüttüm bilmiyorum.yarın okulda herkese çiçek gelecek bana hiç bir şey gelmeyecek nasıl bir his biliyor musun dedim .
Hediye insanın içinden gelip alınması gereken bir şey mecburi görev gibi yapılması değil .Benim böyle bir arkadaşım vardı Her doğum gününden bir hafta on gün önce başlardı beynimizi yemeye doğum günüm geliyor bana ne alıcaksın diye insana fenalık gelirdi alacağım olsa bile almak istemiyordum.

İyide kendiniz çalıp oynayıp ağlamışsınız işte. Hediye içten gelir. Hem belki o da size yoklama çekti hediyesi hazır ? Veya okul çıkışı sizi alıp yemeğe götürecek ? Bu hediyenin illa okula gelmesi ya da bir gün evvelden size söylenmesi mi lazımdı bunu anlamadım ben.
Yarın şehir dışına çıkacak ailesinin yanına gidecek bunu düşünüp kalmadı dahi ben çok önceden söyledim hayal kuruyordum güzel bi not yazar vs diye ne alcam hediye ya vs diyince birden şok oldum sadece çok kırıldım gösteriş için istemedim ki okulda ilişkimin bilinmesini de çok istemiyorum zaten. Hayal kuruyordum sadece hayal kırıklığı yaşadım

Ben öğretmenim 6 aydır bi ilişkim var sevgilime öğretmenler gününde napmayı düşünüyorsun demiştim çiçek bekliyordum. Sen benim öğretmenim değilsin ki falan dedi dalga geçti sonra hediye mi bekliyorsun napmam lazım dedi e yani dedim bende bir şey demedim tamam dedi okula çelenk göndereyim dedi güldü bende güldüm bir şeyler yapar çiçek gönderir diye düşündüm sonra bu akşam sordum hiç bir hareket görmedim çünkü çelenk mi göndercen napcan dedim ağzını aramak için . Ben niye bir şey yapayım ya dedi ne yapmam lazım dedi ne bekliyorsun allah allah dedi . Ben çıldırdım çok büyük kavga ettim ağladım çok kötü . Sonra ben bu kadar alıncağını tahmin etmedim dedi ben çok ağladım . 2-3 saat hiç konuşmadım odaya kapandım . Sonra bu saate şimdi kalktı gitti evden arabasıda yok çok üzgünüm hala ağlıyorum ben mi büyüttüm bilmiyorum.yarın okulda herkese çiçek gelecek bana hiç bir şey gelmeyecek nasıl bir his biliyor musun dedim .
Adam haklı.Jest olarak yapabilir de senin istemen tuhaf olmuş.

Siz söylediğiniz için alsaydı mutlu olacak mıydınız gerçekten? Almamak için ısrar etmiş zaten niye kavga ettiniz ki boşuna? Belli ki özel günleri önemseyen biri değil. Evet hoş olmamış hem kutlamalı hem de bir çiçek almalıydı ben çevremde ne kadar tanıdığım öğretmen varsa kutlardım ama bunu sizin gibi söyleseler herhalde soğurum.

El ne der diye güzelim ilişkimi mahvedemem. Herkesin bilmem nesi alsın çiçek miçek. Ki adam çok haklı siz onun öğretmeni değilsiniz ki? Öğrencilerimden dahi hediye beklemiyorum bir tanecik not yazmaları, içten bi sarılmalar mutlu ediyor. Kaldı ki sevgilimden...
Yarın sosyal medyada alakasız işi olan sevgililer bile başlayacaklar sen bana aşkı ilk öğretendin zart zurt.

Kocama gideyim de trip atayım. Yarın birbirimize hediye gönderelim :KK70:

Ya tamam öğretmenler gününde sevgiliden çiçek falan istemek absürt ama her isteğimizde de %100 mantık aramak zorunda değiliz.

Ağzıyla söylemiş konu sahibi, uzatmayıp verecekti siparişi. İnsan sevgilisinin bu tarz isteklerini yerine getirir, getirmeli de.

Bırak çıksın gitsin hiç ağlayıp zırlama, kendi çiçek siparişini de kendin ver.

Sizin derdiniz sevgiliniz size değer versin çiçek alsın falan değil, okulda diğerlerine gelirken eksik kalmamış olmak..

Hediye istenen bir şey olmamalı. O zaman önemi kalmıyor. Sevgiliniz doğru demiş ayrıca onun öğretmeni değilsiniz ki. Sizin gayeniz gelen çiçekle hava atmak. Bazı özel günler şahsa özeldir mesela sadece annemin anneler gününü kutlarım, sadece öğretmenimin öğretmenler gününü kutlarım.

gerçekten kaç yaşındasınız ya ?
adam size niye öğretmenler günü diye hediye alsın?
dediği gibi siz öğretmeni değilsiniz
bunun beklentisinde olan sevgiliyi anında şutlardım ben olsam adamın yerinde
bu nasıl bi şımarıklıktır
bi de kavga etmişsiniz
yani insanda biraz gurur olur hediye öyle ağızla istenmez, karşı tarafın içinden gelirse alır gelmezse almaz
allah herkese gurur dağıtırken sizi es geçmiş belli ki
derdiniz millete gösteriş yapmaksa kendi kendinize çiçek yollayabilirsiniz :KK70:
gösteriş delisi tipler öyle yapıyor

Ben gösteriş için istemiyorum okulda ilişkim bilinmiyor zaten bilinsinde istemiyorum ama düşünülmek istemiştim belki güzel bir not yazar diye çok ağır bi tepki verdi ben hassas biriyim onun için çok şey yaptım çok ağırıma gitti bi çiçeği çok görmesi
Ben gösteriş için istemiyorum okulda ilişkim bilinmiyor zaten bilinsinde istemiyorum ama düşünülmek istemiştim belki güzel bir not yazar diye çok ağır bi tepki verdi ben hassas biriyim onun için çok şey yaptım çok ağırıma gitti bi çiçeği çok görmesi
Nasıl gösteriş için istemiyorsunuz? Okulda herkesin sevgilisi,eşi yolluyor demişsiniz oradan belli sizin de göstermek istediğiniz.
Ama böyle göstermek istiyorsanız çiçekten ziyade yenilebilir çiçek şeklinde çikolata,kek kovası vs isteyin böyle renkli renkli. Herkese de ikram edersiniz öyle daha gösterişli olur benim gözlemlediğim öylesi ikram edildiği için ayrı bir havası oluyor seneye onu isteyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X