• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler artık performanslarına göre maaş alacak

özel kurumların şartlarını bize sağlayabilceklerse, biz de öğrencilerimizin eğitimindeki başarıyı yükseltiriz.
doğudaki okulların şartlarını iyileştirseler, performans otomatikman yükselir zaten. hiç bizimle uğraşmalarına gerek yok.
ama yok anacım, amaç zaten eğitimi iyileştirmek değil ki, amaç öğretmenlerdeki yığılmayı öğretmenleri yıldırarak azaltmak.
ne diyim ben de Allah'a havale ediyorum

aynen madem özeller gibi olacak aynı onlar gibi servisle getirip götürsünler bizi okula.
öğle yemeklerini de versinler.
o zaman amenna derim. bunların hangi birini yapacaklar da bir de zorlaştırıyorlar.

aynen madem özeller gibi olacak aynı onlar gibi servisle getirip götürsünler bizi okula.
öğle yemeklerini de versinler.
o zaman amenna derim. bunların hangi birini yapacaklar da bir de zorlaştırıyorlar.

ya kuzum alt mesaj ''öğretmenler bu mesleği bıraksın''
çok çoğaldık çünkü
ama çözüm bu değil tabii anlayana..
işine gelmiyo tabii ücretli yerine kadrolu almak, eğitim fak. kapatmak vs..
beni de tiksindirdiler, atansam bile bi tedavi almam şart oldu, soğuttular her şeyden

ya kuzum alt mesaj ''öğretmenler bu mesleği bıraksın''
çok çoğaldık çünkü
ama çözüm bu değil tabii anlayana..
işine gelmiyo tabii ücretli yerine kadrolu almak, eğitim fak. kapatmak vs..
beni de tiksindirdiler, atansam bile bi tedavi almam şart oldu, soğuttular her şeyden
sırf işsizlik az görünsün diye fakülteleri kapatmıyorlar. üstüne yenilerini açıyorlar.
e millet mezun olunca iş arayınca da herkes atanacak değil ya kültürlü ev hanımı olabilirsiniz diyorlar. biz parayı çöpten bulduk çünkü okurken.
Ya Rabbim sen bilirsin...

Muharrem ince şunları söylemişti :''Sizin üzerinizde ah, beddua, açlıktan ölen Kübra bebeğin ahı var, ataması yapılmayan öğretmenlerin ahı var..''

aynen öyle...

Son düzenleme:

sırf işsizlik az görünsün diye fakülteleri kapatmıyorlar. üstüne yenilerini açıyorlar.
e millet mezun olunca iş arayınca da herkes atanacak değil ya kültürlü ev hanımı olabilirsiniz diyorlar. biz parayı çöpten bulduk çünkü okurken.
Ya Rabbim sen bilirsin...

Muharrem ince bunlar söylemişti :''Sizin üzerinizde ah, beddua, açlıktan ölen Kübra bebeğin ahı var, ataması yapılmayan öğretmenlerin ahı var..''

aynen öyle...

aynen..
laa ben babamdan, kocamdan para alıcağımı bilseydim liseden sonra evlenirdim zaten
diplomamı bile geçen gün aldım, işe yaramadığı için aklıma gelmemişti almak
eve getirdiğimde annem vitrine koydu
içler acısı bi durum, ayy bi gülüyorum bi ağlıyorum
tam trajedi yaşıyoruz

Bilsem ki gerçekten çalışan öğretmenle, çalışmayan öğretmen ayrımı adam akıllı yapılacak
en güzeli bu derim.

Ama inanmıyorum. Bu ülkede internetten hazır dosya, tutanak indir tarih, okul adı değiştir.
Evraklarını tam takır hazırla iyi öğretmensin üstüne performans yok.

Dosyana, hazır kağıt yığınlarına vakit ayırmak yerine öğrencilerime ne katabillirim diye kendini yırt.
Kitap alalım gelişsinler diye para topla, fotokopi makinesinin başında yat kötü öğretmensin..

Ve ben bunun değişeceğine inanmıyorum maalesef..

Maksat çocukları iyi yetiştirmek degil......maksat en ucuza güvencesiz köle gibi nasıl çalıştırırım mentalitesi.....o yüzden çokluk iyidir.........neyse dünya malı dünyada deyip geçelim bunlara da

valla öğretmen sitelerinde yandaş öğretmenler bunu da destekliyor pes dedim monitör başında:27::27:

55 kisiye egitim veren bir ogretmenle 25 ksiiye egitik veren bir ogretmenin sartladi sizce esitmidir
Oncelikle ogretmenlere ayni sartlarda calisma imkani verilmeli benim fikrimce ki ayni sartlarda olinsun

Gelsin köy öğretmeniyle merkezde pilot okulda görev yapan öğretmeni aynı şartlarda değerlendirsin.
Pehh..Hele ki torpilin adam kayırmanın cirit attığı meb bünyesinde...

Back