• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler arası entrika

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Tünaydın kızlar;
Gitmeden şok oldum. Geçen sene atanan iki kadın öğretmen, müdürden numaramı alıp beni aradılar. Bizim okula gelme, görevlendirme iste dediler.
Hayırdır dedim. Bizim okul şöyle kötü, böyle berbat diyerek yarım saat kötülediler. Ben de müdürü aradım: "Hocam böyle böyle diyorlar. Çok garip bir durum yaşıyorum şu an" dedim. Müdür de şaşırdı, bunlar ne saçmalıyor? Ayrıca yaptıkları kanuna aykırı dedi.

Biraz altını deşince asıl mesele ortaya çıktı. Meğer bunların ücretli öğretmenlik yapan kankaları varmış. Onlar boşta kalmasın diye böyle yalanlar uydurmuşlar.

Kızlar ben bunları meb'e şikayet etsem mi? Ya da nasıl bir yol izlesem? Ne önerirsiniz?

Güncelleme
: Ortalık karıştı. Seni göreve başlatmayız diye tehdit ediyorlar.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar;
Gitmeden şok oldum. Geçen sene atanan iki kadın öğretmen, müdürden numaramı alıp beni aradılar. Bizim okula gelme, görevlendirme iste dediler.
Hayırdır dedim. Bizim okul şöyle kötü, böyle berbat diyerek yarım saat kötülediler. Ben de müdürü aradım: "Hocam böyle böyle diyorlar. Çok garip bir durum yaşıyorum şu an" dedim. Müdür de şaşırdı, bunlar ne saçmalıyor? Ayrıca yaptıkları kanuna aykırı dedi.

Biraz altını deşince asıl mesele ortaya çıktı. Meğer bunların ücretli öğretmenlik yapan kankaları varmış. Onlar boşta kalmasın diye böyle yalanlar uydurmuşlar.

Kızlar ben bunları meb'e şikayet etsem mi? Ya da nasıl bir yol izlesem? Ne önerirsiniz?
Şikayet edin dicem ama okula basladıgınızda huzurunuzu kacıracaklar yıne.. Bence sız guzelce tayınınızı ısteyın o okula, yarın yuzyuze geleceksınız, kendılerı utansınlar yaptıklarından.

Şikayet edin dicem ama okula basladıgınızda huzurunuzu kacıracaklar yıne.. Bence sız guzelce tayınınızı ısteyın o okula, yarın yuzyuze geleceksınız, kendılerı utansınlar yaptıklarından.
Zaten atandığım okula gidiyorum. Oradaki öğretmenler aradı beni gelme diye.

Günaydın kızlar;

Bence şikayet edin.Kimsenin yaptığı yanına kalmasın.Sonuçta hatalı olan etik davranmayan onlar.Size hiçbirşey olmaz.Onlar düşünsün.

Ne ilginç insanlar var. Müdürlerin tanıdıklarını ücretli öğretmen almak için okulda norm fazlası olursunuz tercihlerinize yazmayın dediklerini duymuştum da bu biraz garip. Bir şey çıkacağını zannetmem şikayet etseniz de.
Dün bi grupta 23 ve 15 yıllık ücretli öğretmen gordum🤔

Yuhhhhh. Ben de öğretmenim ve ilk kez böyle bir olay duyuyorum.

Her okulun böyle olmadığına emin olabilirsiniz. Biz okulumuzda aile gibiyiz misal. İyisi de var kötüsü de var malesef. Meslekten gözünüz korkmasın.

Görev yerinizde başarı ve huzur diliyorum.
Ben de ilk kez duydum böyle bir şey. Hoş geldin beklerken dolaylı olarak kovuldum resmen.

Çok teşekkür ederim.

Bence şikayet edin.Kimsenin yaptığı yanına kalmasın.Sonuçta hatalı olan etik davranmayan onlar.Size hiçbirşey olmaz.Onlar düşünsün.
Ben de öyle düşünüyorum ama dikkate alınır mı inandırıcı bulunur mu diye düşünüyorum.

Kankaları ile okul dışında görüşsünler bu ne ergence tavırlar üşenmeyip numaranızı almalar falan. Ne bekliyorlardi sizin ikna olup ha tamam gelmeyim o zaman demenizi mi. Bu beyinle bir de çocukları eğitiyorlar ya ben ona yanıyorum

Kankaları ile okul dışında görüşsünler bu ne ergence tavırlar üşenmeyip numaranızı almalar falan. Ne bekliyorlardi sizin ikna olup ha tamam gelmeyim o zaman demenizi mi. Bu beyinle bir de çocukları eğitiyorlar ya ben ona yanıyorum
Ben de şok oldum.

Zaten atandığım okula gidiyorum. Oradaki öğretmenler aradı beni gelme diye.
Yuhh yanii.
Okulda sizi zor günler bekliyor.
Ben ilk atandigimda sinifa ilk girdim.Cocuklar salya sümük agliyorlar sizin yuzunuzden ogretmenimiz gitti diye.Bunu duydum ama ogretmenin sizi bir sekilde bulup gelme demesi kepazelik.
Okulda bu hocalara dikkat edin.
Allahim bir de bunlar oğretmen olacaklar ya 🤦‍♀️🤦‍♀️ sifir vizyon.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back