mrh arkadaşlar.oğlum özel bi anaokuluna gidiyor.öğretmenimiz evlenicek.ufak bi hediye almak istiyorum.mutfak eşyasımı yoksa dekorasyon içinmi bişeyler almalıyım.çok düşünüyorum bişey bulamadım.lütfen yardımcı olurmusunuz....
dekorasyon için bir şey almayın, evini tarzını bilmiyorsunuz beki uymaz.
Kullanışlı bir mutfak eşyası alabilirsiniz. Amerikan servisi ya da runner vs. günlük bir şey olabilir.
Ben de anasınıfı öğretmeniyim ve evlendiğimde bana öğrencilerimden biri abisiyle birlikte resim yapmıştı üzerinde mutluluklar vs yazıyordu. O kadar mutlu olmuştum ki hala saklıyorum. Bence bu tarz bir şey daha anlamlı olur. Ama siz bilirsiniz tabiki
içinizden geliyorsa mutfağına bir şey alabilirsiniz. şu iki katlı servis tabakları falan olabilir mesela kullanışlı ve güzel oluyor. yada mutfak önlüğü alabilirsiniz.
Ayrıca unutulmayan hediyeler bahsettim tarzdakiler oluyor. Hiç unutmam bir gün öğrencilerimden biri kargo poşetlerini getirdi bana öğretmenim senin için getirdim dedi nasıl hoşuma gitti masumiyeti yazarken bile gülümsüyorum. Emin olun bunlar çok daha değerli ve samimi.
Fincan takımı klasik hediyedîr her taşındığımızda en az 5 tane gelir bize. Gerçekten ev taşınmasına uygun bir hediye ama makbule geçecek birşey istiyorsanız borcam ya da fincan almayın. Güzel kaliteli bir saksı çiçeği ya da bir süs eşyası daha uygun olur, ev içinde değerlendirme ihtimali daha yüksek olur.
Butcenize gore hersey olabilir, yaz geliyor pike, mutfakta saklama kaplari ikili kupa kahve fincani setleri ( lokumlugu olan cok farkli modelller var) mutfak onlugu saksi cicegi olablr ama bakmazsa sevmiyorsa yazik olur beyaz porselen servis kaplarida olablr firina da girerse cok kullanisli olur.
Maddi Değeri olan bir hediye almayın manevi değeri olan bir hediye olsun çocuğunuzla birlikte güzel bir resim yapın ama en güzel yerlerini çocuğunuz yapsın tabi eminim çok mutlu olur ve ömür boyu saklar,ve her zaman hatırlar.
Çok düşüncelisiniz. Benimde evimde velilerimin öğrencilerimin ufak tefek hediyeleri var gördükçe mutlu olduğum. Hediyenin ne olduğu önemli değil düşünüp alman önemli