Öğretmenime duygu beslemem dogru mu ?

Merveanka01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
2
-9
26
Arkadaşlar ben 24 yaşındayım ve sınava hazırlanıyorum bir öğretmenim var ve benden 20 yaş kadar büyük evli fakat bana karşı hisleri olduğunu fark ettim benim de ona karşı ilgim var ama kendisi evli çocuğu var eşiyle arası kötü sanırım aramızda hiçbir şekilde bir şey olmadı sadece duygu besliyorum ne yapmalıyım bu yanlış mı nasıl vazgeçebilirim?

Ahlaksızlığın bu kadar meşrulaştırılmasını ben hazmedemiyorum. Öğretmen eğitimci kimliğinden yoksun kızı yaşında kişiye göz koymuş evli bir adam, biri kendinden kaç yaş büyük evli öğretmenine aşık olacak kadar gevşek biri. Hikayenin elle tutulur tek bir yanı yok

Arkadaşlar ben 24 yaşındayım ve sınava hazırlanıyorum bir öğretmenim var ve benden 20 yaş kadar büyük evli fakat bana karşı hisleri olduğunu fark ettim benim de ona karşı ilgim var ama kendisi evli çocuğu var eşiyle arası kötü sanırım aramızda hiçbir şekilde bir şey olmadı sadece duygu besliyorum ne yapmalıyım bu yanlış mı nasıl vazgeçebilirim?
Bence kesinlikle yaşanmıştır bu hikaye. Cool story.

Bu gözler neler okudu burada, biraz daha gerçekçi yazmalısın yiiivrum.
9572FA03-ADDB-49A9-BA8F-D15635B42C4C.jpeg

Bunu sormadan önce empati yapıyorsun ve bu durum seni rahatsız etmiyorsa buyur sahne senin. Sonra sadakatsiz volkan vakası olmasın dikkat et.

Her zaman derim erkek olmak varmış diye. Ne kadan şanslı bu cins ya. Artık eşimle aram kötü onu sevmiyorum diye bahane uydurmalarina gerek yok kızlarımız kendi bahanesini kendi bulabiliyor. Son sürümler çok iyi 😅

Eşiyle arasının kötü olduğunu nasol çaktın bakalım...

X