Öğretmenime duygu beslemem dogru mu ?

Merveanka01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
2
-9
26
Arkadaşlar ben 24 yaşındayım ve sınava hazırlanıyorum bir öğretmenim var ve benden 20 yaş kadar büyük evli fakat bana karşı hisleri olduğunu fark ettim benim de ona karşı ilgim var ama kendisi evli çocuğu var eşiyle arası kötü sanırım aramızda hiçbir şekilde bir şey olmadı sadece duygu besliyorum ne yapmalıyım bu yanlış mı nasıl vazgeçebilirim?

Şöyle düşün, bu adam hiç doğmamış ve sen bundan 20 sene sonra, yaşıtın olan eşin, çocuğu yaşındaki kıza göz koymuş.

Kız nasıl davransa hoşuna giderdi?

Ahlaki olurdu?

İnsan onuruna yakışırdı?
Ya çok haklısın bende farkındayım aslında ama gece sürekli onu düşünüyorum aptal gibi beni kendine çekiyor nasıl aklımdan silicem

Arkadaşlar ben 24 yaşındayım ve sınava hazırlanıyorum bir öğretmenim var ve benden 20 yaş kadar büyük evli fakat bana karşı hisleri olduğunu fark ettim benim de ona karşı ilgim var ama kendisi evli çocuğu var eşiyle arası kötü sanırım aramızda hiçbir şekilde bir şey olmadı sadece duygu besliyorum ne yapmalıyım bu yanlış mı nasıl vazgeçebilirim?
Bu yanlış mı diye soran birine ne denir ki....?

Doğru mu ki ?!!!😑

Adam evli çocuğu var ve öğrenci-öğretmen ilişkisi resmen suistimal altında. Size sadece şu kadarını söyleyeyim. Bu duygu seline kapılıp gitmeyin derim. İlerleyen zamanlarda bu durum kendi kendinizi sorgulamaya dönüşebilir.

-Evet yanlış.
-Eşiyle arasının kötü olması size bunu yapma hakkı vermez.
-Bi çılgınlık yapıp aklınızı kullanarak vazgeçebilirsiniz.
-Yaşıtınız birilerini bulun.

X