• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları ogretmen var mi?

bende okul öncesi öğretmenliği okuyorum daha 1.sınıfım üstten ders alarak 3 yılda mı bitiriyorsunuz ? Bende erken bitirmek istiyorum da nasıl oluyor anlatır mısınızz

bende okul öncesi öğretmenliği okuyorum daha 1.sınıfım üstten ders alarak 3 yılda mı bitiriyorsunuz ? Bende erken bitirmek istiyorum da nasıl oluyor anlatır mısınızz
Canim her universitede bu mumkun mu bilmiyorum okulunda ilgili kisiye danis istersen. Birinci sinifta ustten alamiyorsun. Ikinci sinifta ucuncu sinifin bir kismini aliyorsun. Ucuncu sinifta dersin cok az kaldigi icin dorduncu sinifin hepsini alabiliyorsun. Yalniz 3 senede bitirebilmen icin hic bir donem hiçbir dersten kalmamis olman gerekiyor

Canim her universitede bu mumkun mu bilmiyorum okulunda ilgili kisiye danis istersen. Birinci sinifta ustten alamiyorsun. Ikinci sinifta ucuncu sinifin bir kismini aliyorsun. Ucuncu sinifta dersin cok az kaldigi icin dorduncu sinifin hepsini alabiliyorsun. Yalniz 3 senede bitirebilmen icin hic bir donem hiçbir dersten kalmamis olman gerekiyor
okuduğum yerde mümkün ancak danışman hocam yeni mezun ve hiç bişey bilmiyor soruyorum yok git bak tablodan falan diyor

okuduğum yerde mümkün ancak danışman hocam yeni mezun ve hiç bişey bilmiyor soruyorum yok git bak tablodan falan diyor
Sen bu seneki dersleri ver o zaman seneye ilk donem baslarken ders ekle sil islemi yapiliyoya o zaman ustten ders alicaksin işte.. sormak istedigin bi sry varsa burdayim ben

Sen bu seneki dersleri ver o zaman seneye ilk donem baslarken ders ekle sil islemi yapiliyoya o zaman ustten ders alicaksin işte.. sormak istedigin bi sry varsa burdayim ben
yok ablacım yeni yönetmelikte 2. dönemden itibaren alabiliyosun. Normalde 30 kredi var ortalama 2.5 üstüyse 42 kredi oluyor 2. dönem için

yok ablacım yeni yönetmelikte 2. dönemden itibaren alabiliyosun. Normalde 30 kredi var ortalama 2.5 üstüyse 42 kredi oluyor 2. dönem için
Bilmiyorum onu. Ben 2. Sinif birinci donemden itibaren alabildim bizim toplam 45 krediydi hakkimiz

her üniversitede aynı mı bilmiyorum ama bizde 3 ortalama gerekiyor üstten alabilmen için eğer ortalaman 3se hemen şimdi ders kayıtları başlayınca 2.sınıfın derslerini almaya başla.Aslında 3 yılda bitirme meselesi üniversiteden üniversiteye değişir zorluk derecesine göre yani eğer okulunuz zorlamıyosa hemen başla bu dönem üstten ders almaya canım

Ben okul öncesi öğretmenliği 3. sınıfım. Maaşlar konusunda bilgilendiriyim sizi. Ham maaş 1.800-1900 arası yanlış bilmiyorsam. Tam ders ücreti alıyoruz biz. Normalde başka branşlar çalıştıkları kadar ders ücreti alıyorlar. Yani o da 500-600müş diye biliyorum. Maksimum 2400 alıyordur yeni atanan bir okul öncesi öğretmeni. En az da 2100 2200 daha fazla oynamaz. Ha bide şu var büyük şehirde okul öncesi öğretmenliği yapılırsa lisans öğrencileri 4. sınıflar staj yapmaya geldiğinde kişi başı 200 lira alıyor öğretmen :)

Hepinize tesekkur ederim ilgilendiginiz icin. Benim sorunum şu ki bu sene kpss girmeyi dusunuyorum 3. Sinifim ama ustten ders aldigim icin ikinci donemde verirsem okulum bitiyor. Cok kararsizim kpss girsem mi bu sene daha dogrusu sıkı calissam mi yoksa ozelde mi baslasam bu senelik.. hem fikir istiyorum hem calisma teknigi lutfen.. bu arada sakincasi yoksa tam olarak aldiginiz maasida ogrenebilir miyim? Bu da tercihim icin onemli bi etken olabiliro_O
ben okul öncesi öğretmeniyim bence sınava girmelisin eğer şimdiye kadar da ders çalıştıysan çünkü okurken sınava hazırlanmaktan daha zor olur anaokulunda çalışırken hazırlanmak. net maaşı da 2240+ ek ders ucreti 600 falan yani 2850 oluyor yaklaşık.

ben okul öncesi öğretmeniyim bence sınava girmelisin eğer şimdiye kadar da ders çalıştıysan çünkü okurken sınava hazırlanmaktan daha zor olur anaokulunda çalışırken hazırlanmak. net maaşı da 2240+ ek ders ucreti 600 falan yani 2850 oluyor yaklaşık.
tşk ederim. peki calısma teknigi ne önerirsiniz ve kitap?

tşk ederim. peki calısma teknigi ne önerirsiniz ve kitap?
Sınava son 1 ay kala sürekli deneme çöz ve denemelerin çözümlü olanlardan olsun. Yanlış yaptığın tüm soruların cevabını tek tek incele bunun çok faydası oluyor diyebilirim

Back