• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları ogretmen var mi?

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
248
Arkadaslar aranizda okuloncesi ogretmeni olan var mi? Bi kac sey sormak istiyorum

Not: oglumu uyutmaya gidiyorum hemen donemeyebilirim yazdiklariniza

HEM ÖĞRETMENİM,
HEM AŞÇIYIM,
HEM DOKTORUM
,HEM HEMŞİREYİM
YANİ ANNEYİM, YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM....

Birkac kisi var bildigim sitede okuloncesi ogretmeni olan.Yardimci olacaklardir.Anlatin siz bildiklerimiz kadar yardimci oluruz.

''açılın öğretmenim'' demek isterdim ama değilim malesef : (

sizi öğretmene yönlendiriyorum ...

Koalina Koalina koş bacım sana ihtiyaç var

İçimizde bazı anneler var ki heresten daha çok şey biliyor çocuk konusunda. Anlatın siz.

Öğretmen değim henüz ama okuyorum olur mu acaba :D

Ben okulöncesi ögretmeniyim sorunuzu cevaplayabilirim :)
Hepinize tesekkur ederim ilgilendiginiz icin. Benim sorunum şu ki bu sene kpss girmeyi dusunuyorum 3. Sinifim ama ustten ders aldigim icin ikinci donemde verirsem okulum bitiyor. Cok kararsizim kpss girsem mi bu sene daha dogrusu sıkı calissam mi yoksa ozelde mi baslasam bu senelik.. hem fikir istiyorum hem calisma teknigi lutfen.. bu arada sakincasi yoksa tam olarak aldiginiz maasida ogrenebilir miyim? Bu da tercihim icin onemli bi etken olabiliro_O

Öğretmen adayıyım okul öncesi okuyorum yardımcı olmama izin verirseniz tabi:KK51:

hem tarih öğretmeniyim hem de okul öncesi öğretmenliği son sınıftayım elimden geldikçe yardım edebilirim size

Back