Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
olur mu?cancazım hiç, öğretmenin şevkatini hissetmeden.........başımızı okşayan bir el olmadan hiç.......en mukaddes meslek öğretmenlik,tüm öğretmenlerimizin ellerinden öperim(yaşı benden küçük olanlarda dahil)hakları ödenmez
Benim Canım Öğretmenim.
Bir çok şeyler öğrettin, Yaramazlıklarıma sabrettin, Hatalarımı düzelttin, Benim Canım Öğretmenim.
Sen bir gül gibisin, Bize hep gülümsersin, Bilirim bizi seversin, Benim Canım Öğretmenim.
Atatürk’ü översin, Onu örnek alın dersin, En iyi olmamızı istersin, Benim Canım Öğretmenim.
Birbirinizi sevin dersin, Hepimizi seversin, Barışın güzel olduğunu söylersin, Benim Canım Öğretmenim
olur mu?cancazım hiç, öğretmenin şevkatini hissetmeden.........başımızı okşayan bir el olmadan hiç.......en mukaddes meslek öğretmenlik,tüm öğretmenlerimizin ellerinden öperim(yaşı benden küçük olanlarda dahil)hakları ödenmez
Benim Canım Öğretmenim.
Bir çok şeyler öğrettin, Yaramazlıklarıma sabrettin, Hatalarımı düzelttin, Benim Canım Öğretmenim.
Sen bir gül gibisin, Bize hep gülümsersin, Bilirim bizi seversin, Benim Canım Öğretmenim.
Atatürk’ü översin, Onu örnek alın dersin, En iyi olmamızı istersin, Benim Canım Öğretmenim.
Birbirinizi sevin dersin, Hepimizi seversin, Barışın güzel olduğunu söylersin, Benim Canım Öğretmenim
İtalim bu jestin karsısında bir öğretmen olarak çokkk duygulandım arkadaşım.senağlama Bende zaman geçtikçe öğretmenlik mesleğinin değerini gün geçtikçe yitirdiğini düşünmeye başlamıştım.Şaka bir yana Böyle bir kutsal mesleğim olduğu için herşeye rağmen çok mutluyum....Güzel şiirin ve güzel dileklerin için .........