cnm merhaba :) durumumuz biraz benzer. sana özelden yazdım :)merhaba hanımlar;başlıktanda anlaşılacağı gibi öğremenim ve 2015 yaz ayında düğün yapıp eş özrü ile bulunduğum yerden eşimin yanına gitmek istiyorum var mı benim gibi durumda olanlarınız?gerçi yönetmelikte sıkıntılı şu anda yalnız olmadığımı bilmek moral vericektir
canım düğün ne zaman olucak?hayırlı olsun bu aradaben özel sektrdeyim nişanlım öğretmen haftaya pztsi nikahımız war acaba şubatta çıkarmıki
canım ben varım senle aynı durumda sevgilimle aynı kurumdaydık 2 senedir,şimdi başka şehire öğretmnliğe atandı 1 sene kalması gerekiyor demi şubatta isteyemiyor nikah olsada:Smerhaba hanımlar;başlıktanda anlaşılacağı gibi öğremenim ve 2015 yaz ayında düğün yapıp eş özrü ile bulunduğum yerden eşimin yanına gitmek istiyorum var mı benim gibi durumda olanlarınız?gerçi yönetmelikte sıkıntılı şu anda yalnız olmadığımı bilmek moral vericektir
canım eşin öğretmen olarak atanmış ya aday öğretmen mi şu anda atandığı yerde adaysa evet 1 yıl adaylığı kalkana kadar isteyemiyor ama sen devlet memuruysan sen istersin eşinin yanına sanırımcanım ben varım senle aynı durumda sevgilimle aynı kurumdaydık 2 senedir,şimdi başka şehire öğretmnliğe atandı 1 sene kalması gerekiyor demi şubatta isteyemiyor nikah olsada:S
canım aday öğretmen evet ama 2 sene memur olarak başka kurumda çalıştı yinede isteyemiyor sanırım araştırdık ama sorayım dedim.ben de urfayı istemiyorum ondan :)canım eşin öğretmen olarak atanmış ya aday öğretmen mi şu anda atandığı yerde adaysa evet 1 yıl adaylığı kalkana kadar isteyemiyor ama sen devlet memuruysan sen istersin eşinin yanına sanırım
pek bilgim yok canım ya ama adaylık 1 sene sınavı geçemezse 2 senecanım aday öğretmen evet ama 2 sene memur olarak başka kurumda çalıştı yinede isteyemiyor sanırım araştırdık ama sorayım dedim.ben de urfayı istemiyorum ondan :)
AYY BIRDE SINAV MI VAR YApek bilgim yok canım ya ama adaylık 1 sene sınavı geçemezse 2 sene
bende yazın eş durumu istiycem inşallah kızlar :) ama şubatta aarlar mı ki nişanlım patnosda bende şırnakın bi köyündeyimbende aynı drmdayım arkadaşlar nikah oldu düğün yazın şubatta isticez açılır inşallah olmazsa yazın bida isticez
bende yazın eş durumu istiycem inşallah kızlar :) ama şubatta aarlar mı ki nişanlım patnosda bende şırnakın bi köyündeyimbende aynı drmdayım arkadaşlar nikah oldu düğün yazın şubatta isticez açılır inşallah olmazsa yazın bida isticez
canım belli olmaz belki alırlar belki almazlarbende yazın eş durumu istiycem inşallah kızlar :) ama şubatta aarlar mı ki nişanlım patnosda bende şırnakın bi köyündeyim
ARKADAŞIM BEN 2 YILLIK ÖĞRETMENİM BU HAZİRANDA 3 YILIM BİTCEK AMA BE ATANIRKEN 4 YILA İMZA ATTIM SEN KAÇ YILLIKSIN İL DIŞI AÇARLAR MI NİŞANLIM BU HAZİRANDA 2.5 SENELİK ÖĞRETMEN OLCAK YARIM DÖNEMİ ASKERLİKcanım belli olmaz belki alırlar belki almazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?