halk eğitimi aradım.bana 4 dönem okunulması gerektiğini söylediler kayıtlar bitmiş artık yaz dönemine giriliyor.eylüle kaldı anlıycağınız.ve yüzyüze eğitim alınıyormuş çocuk gelişimi bölümünden mezun olmak için.ve bana en yakın halk eğitime ulaşamıyorum. eylüle kadar araştırmalarıma devam edicem...
kaynanamla aynı binadyız artık onlardan bşka bırakacağım kimse yok napıyım onlarda inş yardımcı olurlar.bi o dereceye geliyimde allah büyüktür.büyüğü 1. sınıfa gidiyor ufağıda 2.5 yaşındao zamana kadar allah büyüktür. bişey daha sormak istiyorum canım sana.....çocuk gelişimi diplomamı aldım.
öss ya girdim aöf kaç sene okumalıyım ve hangi bölümü seçmeliyim .....çok sıktım seni ama bilgili bireini yakalamışken kolay kolay bırakmam..kaydirigubbakcemile5
_zhy_ tebrik ederim seni, çok güzel bir iş başarmışsın.
darısı diğer isteyenlerin başına
yok canım ne sıkılması.yardımcı olmak için elimden geleni yaparım sen deki sınavların inşallah iyi geçer de yeter bana yaaaa.s.aöf 4 sene normal 4 yıllıkla aynı senede bitiyo tabi kalmazsan.ama çocuk gelişimi diplomanla sadece açıköğretim değil,,zihin engellileröğretmeni,üstünzekalılar öğretmeni,sosyal hizmet,işitme engelli öğretmeni,görme engelliöğretmeni veeee çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeni olabilirsin.kendini illaki aöf diye sınırlama .ama ev haımları için aöf çok iyi ama puanı normal örgün eğitimle aynı hemen hemen. ben 335 le girdim.en son 324le kapattı...açıköğretimde sanırım 7 sene hakkın var diye biliyorum tam emin değilim ama.en fazla 7 sene tekrar ediyorsun diye duydum.a.s
canım haklısın lise döneminde bilinç li olamıyosn heleki bi destek olmadığı zaman. eğer sınıfta kalma durumu olmazsa 6 yıllık bir serüven olucak benim için. bu arada ücretli öğretmenlik yaptığını yazmışsın bu nasıl oluyor canım .halkeğittim de falanmı.ben ismekte stilistlik kursunua gitmiştim çizimlerim çok başarılı.320 saat doldurmuştum çok az bir saat kotam var onuda doldurursam öğretmenlik yapabilirmişim ama bu nasıl olucak onu tam bilmiyorum o açıdan sordum ücretli öğretmenliği....offf çawreş bende senın gıbıyım yaşım 29 ama hala okumak istıyorum bu bolumu yenı keşfettım daha once bılseydım hiç durmazdım 2005te cıkmış ama işte çocuk gelişimi bolumunden mezun olmak gerkıyormuş malaseff! 2. bı lise okumak 2 yıl kısa ama bana uzun 4 te okul surse kazandım say yaş 35 bıde kpss ben vaz geçtım o yuzden.şu okul işi 2 yıl olmasa genede pes etmezdım ama....onlarla ugraşmaktansa kpssye calışırım dedım herşey zamanında yapılırsa daha ıyı olur ama lise yıllarında bılınçli olmuyor insan bıde yonlendırenı yoksa daha da zor işi.ben turızm otelcılık mezunuyum sonrada işletme bıtırdım 2 tane unıversıte dıplomam var ama bır işim yok işte....gerci şu an üçretli ögretmenlik yapıyorum ama gerçekten ogretmen olmayı ne cok isterdım ögretmenlık cok kutsal guzel bı meslek.ben ilçe mıllı egıtımden sordum halk egıtımde kurs varmış 10 kişi şartıda var daha az sayıda kurs acılmıyormuş.sende bulundugun yerde milli egitimden ögren derim.
offf çawreş bende senın gıbıyım yaşım 29 ama hala okumak istıyorum bu bolumu yenı keşfettım daha once bılseydım hiç durmazdım 2005te cıkmış ama işte çocuk gelişimi bolumunden mezun olmak gerkıyormuş malaseff! 2. bı lise okumak 2 yıl kısa ama bana uzun 4 te okul surse kazandım say yaş 35 bıde kpss ben vaz geçtım o yuzden.şu okul işi 2 yıl olmasa genede pes etmezdım ama....onlarla ugraşmaktansa kpssye calışırım dedım herşey zamanında yapılırsa daha ıyı olur ama lise yıllarında bılınçli olmuyor insan bıde yonlendırenı yoksa daha da zor işi.ben turızm otelcılık mezunuyum sonrada işletme bıtırdım 2 tane unıversıte dıplomam var ama bır işim yok işte....gerci şu an üçretli ögretmenlik yapıyorum ama gerçekten ogretmen olmayı ne cok isterdım ögretmenlık cok kutsal guzel bı meslek.ben ilçe mıllı egıtımden sordum halk egıtımde kurs varmış 10 kişi şartıda var daha az sayıda kurs acılmıyormuş.sende bulundugun yerde milli egitimden ögren derim.
merhaba kızlar
benim yaşım 32 bende bu sene karar aldım ve açık öğretim lisesinde
çocuk gelişimi okumak istiyorum.okul öncesi öğretmeni olmak için yaş sınırı varmı
bilgilendirirseniz sevinirim.düz lise diplomasıyla bi baltaya sap olamadım tabiri caizse
slm bayanlar konuyu umarım doğru yere açmışımdır.düz lise mezunuyum. öss ye hazırlanıp açık öğretim okuyarak okul öncesi öğretmenliği yapılabilirmi bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın.nasıl anasınıfı öğretmeni olunur.yaşım 28 ama genede bişeyler yapmak istiyorum.lütfen yardımmm...
KIZLAR ÖN BİLGİ İÇİN BEN ŞUAN BULUNDUĞUM İLİN HALK EĞİTİM MERKEZİNE Bİ GÖZ ATTIM HALA MESLEKİ AÇIKÖĞRETİM LİSESİ İLE HALK EĞİTİM İLGİLENİYO YANİ KAYITLAR HALK EĞİTME YAPILIYO DEMEK Kİ HALA TAMAM MI?a.s
canm ya bende okul öncesini okumayı çok istiyodm fakat akşam okulu kalktı diye biliyordm çok sevndm ya inanmasn birde profiline bakıyım dedim ve aynı şehirde oturuyoruzzz çok şaşırdmm beni biraz bilgilendirrmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?