öğretmen olabilirsin belki ama okul öncesi öğretmenliği için meslek lisesi olucak heralde çocuk gelişimi mezunu olucaksın ..böğle konu açılmıştı bi göz at istersen...
slm bayanlar konuyu umarım doğru yere açmışımdır.düz lise mezunuyum. öss ye hazırlanıp açık öğretim okuyarak okul öncesi öğretmenliği yapılabilirmi bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın.nasıl anasınıfı öğretmeni olunur.yaşım 28 ama genede bişeyler yapmak istiyorum.lütfen yardımmm...
ewet konuya göz attım ama liseyi 2.defa mı okuycam yani meslek lisesi düz liselerin böyle bir şansı yokmu ??
evet canım iki defa okuyacan maalesf .açıköğretim fakültesini böle bi şartı var illaki çocuk gelişimi mezunu oldiyo sana.ama 2 sene hemencik geçiyo biliyomusun sonunda öğretmenliğe bi adım daha yaklaştığını bi düşün ben böle yaptım o zaman daha bi çabuk geçti zaman.. ve kimse bana inanmadı bitince nolacak diye 2 lise diplomasını napacan dediler hatta ve hatta birinci sınıftayken bi yasa çıkmak üzereydiki bu,, düz lise mezunlarına 2. diploma hakkı kalktı diyeydi.. çoğu arkadaşımız bıraktı olulu devam etmediler.ama ben inatla ısrarla her yerle görüştüm 1. sınıfın sonunda böle bişey yapamazlar o diploma benim hakkım dedim ve okulu bırakmadım..babam ,, bırak bu işin sonunda size diploma vermeycekler gör bak dedi...1. diplomanla sınava gir dedi.ben inatla bitirdim ve diplomamı aldm şimdide istediğim yerde istediğim bölümü okuyorum .. ve sana şunu deyimm kız meslek lisesi akşam okulndaki öğretmenle rbile bırakın sizin 2. diploma neyinize dediler şimdi buradan onların ellerini yanaklarını öpüyorum beni teşvik ettiler sağolsunlar onların inadına kazandımm oh olsun. çünkü meslek lisesi öğretmenleri bizi yani 2 diploması olanları pek sevmezler.çünlü onların asıl öğrencilerinin önünü kapatıyormuşuz. yaaa biraz uzun oldu ama kusura bakmayın sinirlendimm şimdi siz istiyorsanız kimseye aldırmayın zamana da aldırmayın geçiyoo :sm_cool:
zhy bu ikinci lise diplomasi konusunda biraz daha detayli bilgi verebilir misin?
Ben meslek lisesi mezunuyum ikinci bir lise diplomasina sahip olmak icin yapilmasi gerekenler nelerdir?
Duz lise yahut cocuk gelisimi mezunu olma sansim varmidir?
zhy canım çok tşk..beni aydınlattın ama ben nerden ve nasıl başlıycağımı bilmiyorum.yani nereye kayıt yaptırmalıyım?kaç yıl okumalıyım ve bu lise akşammı ders vericek nette tam detaylı olarak bilgi bulamıyorum.yani 2 sene meslek lisesi okıycam ardından öss ve aöf de çocuk gelişimini okuycam olay bumudur..:))
zhy bu ikinci lise diplomasi konusunda biraz daha detayli bilgi verebilir misin?
Ben meslek lisesi mezunuyum ikinci bir lise diplomasina sahip olmak icin yapilmasi gerekenler nelerdir?
Duz lise yahut cocuk gelisimi mezunu olma sansim varmidir?
KIZLAR ÖN BİLGİ İÇİN BEN ŞUAN BULUNDUĞUM İLİN HALK EĞİTİM MERKEZİNE Bİ GÖZ ATTIM HALA MESLEKİ AÇIKÖĞRETİM LİSESİ İLE HALK EĞİTİM İLGİLENİYO YANİ KAYITLAR HALK EĞİTME YAPILIYO DEMEK Kİ HALA TAMAM MI?a.s
yalnız kafama bişey takıldı istediğim an kayıt yaptırabiliyormuyum yoksa 1 sene baklememmi lazım???
senin şu yazında beni o kadar mutlu ettiki.hatta tekrar kendime geldim. tamam amacıma ulaştım artık sitediğim bölümde okuyorum.ama bi an geliyoki sıkılıyosunn hem nişanlıyım evlilik hazırlığı o bu şu derken bazen bıkkınlık geliyo sınavalra da 1 hafta kaldı ben iyice yoruldum.ama sen 2 çocuğunla bu çabayı verriken ben kandime geldim şimdi .hadi bakalım çalışmaya deveam demi ama? ÖNCE ÖNKAYITLAR OLUYO TEMMUZ AĞUSTOS GİBİ SANIRIM.SEN YİNEDE TARİHİNİ İYİ ARŞTIR GEÇ KALMA.AMA ÖNKAYITTA Bİ SIRALAMA VAR BİRİNCİ DİPLOMANIN NOTUYLA SIRAYA GİRİYORSUN NE KADAR YÜKSEKSE O KADAR İYİ YANİ ÖNKATITTAN SONRA KESİN KAYIT OLUYO SONRA ÖĞRENCİ OLUYOSUN BENİM GİBİ HEMDE ÖĞRETMENLİK OKUYOSUN..BİŞEY DAHA ÖĞRENDİM ŞİMDİ. SON SENE ÖSS GİRMEK İÇİN BİZ GÖLBAŞINDA ÇIKTI ALMAYA GİTMEMİZ GERKİYODU YANİ MEZUN OLMADIĞIMIZ İÇİN SINAVA O ÇIKTI BELGESİYLE GİRMEMİZ GEREKİYODU.AMA ŞİMDİKİ ÖĞRENCİLE SON SENEDE ÖSS GİRECEKSE GÖLBAŞINA GİTMESİNE GEREK KALMIYOMUŞHALK EĞİTİM ÇIKTIYI VERİYORMUŞ.BAK BÖLE Bİ ŞANS VARKEN ZAMANINI KAÇIRMA Bİ ADIM AT HEPSİ SIRAYLA ÖNÜNE GELİYO HADİ SANA KOLAY GELSİN .İLK YAPACAN ŞAY HALK EĞİTİME GİTMEK OLSUN HAAAA a.s.a.s
canım,sana mesleğinde ve hayatında başarılar diliyorum.benim aklım başıma biraz geç geldi ama olsun azimliyim.şu an bana hiç kimse destek olmuyor bu bni dahada fazla körüklüyor.çevremde yapamazsın gözüyle bakılıcak biliyorum ama herşeyden önce kendim ve çcuklarım için yapmalıyım.geçen oğlum anne senin neden bir mesleğin yok dedi hiç bir cevap veremedim.bi mesleğin olması ne kadar önemli olduğunu ona evde oturarak ıspatlıyamam.bunu ona göstererk anlatmalıyım.kendimi onlara karşı çok sorumlu hissediyorum.yaptığım her hareket her laf onlar için örnek teşkil ediyor.çok uzattım:asigim:kısa keseyim:)))zhy canım çok iyisin:))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?