• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmen anneler,son 2 gün :)bakıcı buldunuz mu?

sule-46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.403
5
116
Kahramanmaraş
Sevgili kayınpederim yabancıya bırakamayız deyince önceden beri bakma taraftarı olmayan kayınvalidem de tamam demek zorunda kalmıştı,amma velakin baktılar bizim kız biraz hareketli,vazgeçtiler,birkaç gün önce söylediler Allahtan,biliyordum böyle olacağını.Neyse sevdiğim bir velim vardı önceden konuşmuştuk zaten,aradım hemen,ayarladık.Sizler?

ben aylıksız izin alcam.ikinci dönem başlıcam okula.ozaman da dip komşum teyze var o bakacak.

bizim de borçlarımız çok.eşim de memur yani fazla maaş almıyor ama napalım çok küçük diye kıyamadık.biraz sıkarız dişimizi dedik.Allah yardımcımız olsun ne yapalım...

ben de ücretsiz izin almak istemiyorum..tayinim çıktı,yeni okulum evime çok yakın,100 mt.bile yoktur...o yüzden annem gelecek taa Ankaralardan...babam emekli,orda onları bağlayan bi şey yok...bebek büyüyene kadar idare edicez artık...aynı evde uzun süre zor olur ama bebeğimi şu anda kimseye bırakamam,ayrıca da kimse anem gibi olamaz,hem bebeğime gül gibi bakıyor hem de bana çok yardımcı sağolsun...ben şanslı sayılırım yani...

ben bayrama kadar rapor alacağım ondan sonra da bakıcı bakacak ücretsiz almak isterdim ama cesaret edemedim doğrusu

bende 1 dönem ücretsiz izin alcam 2.dönem baslıcam

ben de ücretsiz izin almayı düşünüyordum.ders programım uygun olunca devam etme kararı aldım.benim de komşum bakacak.

bizim de konut kredisi var malesef,ücretsiz izin alamıyorum:(
annem geldi izmirden o bakıyor şimdilikio gidecek kayınvalide gelecek ankaradan (ki hiç ama hiç istemiyorum onu)
yani dönüşümlü gelip bakacaklar...
okuldan da 21 saat ders vermişler,ben sadece 15 saat maaş karşılığı istemiştim 21 saat vermiş adi adam,vermek zorundaymış,programın yarısı da teknoloji tasarım dersi,başka birine de verebilirdi yani

Çok haklısın bu idarecilerin bir adilik damarı oluyor:(
Süt izni konusunda sorun çıkardı başta,sonra dilekçe verdim,saat belirttim.Neymiş 27 saat ing. varmış,2 öğretmeniz,beden eğitiminin bilgisayarın yerine hep ing. seçmiş.Çocukları düşündüğündenmiş.Ben dilekçe verdim bana diyor,öğleden sonralarını boşaltcam,yerine hoca bulamasam napıcaktım,hocam sen beni düşünmemişsin ki seçmelileri seçerken dedim.vs.takıştık biraz.
Neyse ki kızımın şansına küçücük şehir küçücük ilköğretime 3. ingilizceci geldi:)15 saatim var.2,5 gün boş.Çok şükür.
Kızıma bakan velimin de evi okula çok yakın öğle arası gidiyorum yanına.Kadın valla benden iyi mi bakıyor ne:)Yatırırken sırtına önüne bez vs.

Back