• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen adaylarına ve yeni öğretmenlere, tecrübeli öğretmenlerden öneriler...

gerçekten öğretmenlik sınıfta öğreniliyo. benim 2. senem bu yıl, geçen seneyle bu senem bile birbirinden o kadar farklı ki... her gün yeni bişey öğreniyosunuz. üni. de kendi sınıf arkadaşlarımızı öğrenci yerine koyar da anlatırdık ya sunumları, ve eee ben bu işi yapıyorum işte olurduk, ama öle değilmiş :) karşınızda gerçek yüzlerce öğrenci olunca okulda öğrendikğiniz teorik bilginin neredeyse hepsini unutup, kendi yolunuzu kendiniz çiziyosunuz en baştan...

gerçekten öğretmenlik sınıfta öğreniliyo. benim 2. senem bu yıl, geçen seneyle bu senem bile birbirinden o kadar farklı ki... her gün yeni bişey öğreniyosunuz. üni. de kendi sınıf arkadaşlarımızı öğrenci yerine koyar da anlatırdık ya sunumları, ve eee ben bu işi yapıyorum işte olurduk, ama öle değilmiş :) karşınızda gerçek yüzlerce öğrenci olunca okulda öğrendikğiniz teorik bilginin neredeyse hepsini unutup, kendi yolunuzu kendiniz çiziyosunuz en baştan...

kesinlikle katılıyorum..her sene ,her sınıf,her öğrenci,her öğretmen arkadaş,her idare bizim için tecrübe..yaşadıkça öğreniyoruz..4 senelik öğretmenim..ilk sene çok duygusal davranıyordum ,olaylara objektif bakamıyordum ve çoğu zaman kendimi çok çaresiz hissediyordum..ama bu 4 senede bir çok değişti benim için kendimi daha güçlü daha objektif ve daha emin hissediyorum..

Back