• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretin bana da

Siyah Palto

🦀
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
4.932
6.575
78
Konu sahibinin başka konusundan ekran alıp yeni konusuna getirir yoruma atarsam bu kural dışı mı ?

Başka naparsam ban yerim bilmiom ben hoydur hoydur aklıma geleni yazıyom 🙉🙈🙊

Şimdiden derdini seveyim senin diyenlere sevgiler ♥🌺

Konu sahibinin başka konusundan ekran alıp yeni konusuna getirir yoruma atarsam bu kural dışı mı ?

Başka naparsam ban yerim bilmiom ben hoydur hoydur aklıma geleni yazıyom 🙉🙈🙊

Şimdiden derdini seveyim senin diyenlere sevgiler ♥🌺
Benim bilgim ban sebebi değil ama sen bunu alakasız yapıyorsan konu sahibini hedef göstererek ve tartışmaya sebep olursan banlanırsın yani bir konusu diğer konusunu yalanlıyorsa eee hani böyleydi diyebilirsin ama aşağılamak amacıyla rencide etmek amacıyla yapılan zaten ahlaken de doğru değil

Çok dertliyim tabikide çıksın 🤣🤣
Mesela bdvye açılmaması gereken bunun gibi bir konuyu bdvye açınca da KK havayolları iyi uçuşlar diliyor, aynen şu an olduğu gibi.
Dikkatiniz için teşekkürler, iyi bir uçuş dileriz. Thank you for your attention, and we wish you a good flight.

Ekran değil de eski konusunu link atıp yorum yapanlar var . Banlama sebebi değil diye biliyorum. Bide üyeler hakkında konu açmak yasak
Sitede annem yaşında bir teyze var,taktı bana kafayı kadınla laf dalaşına girdik sonra ben yaşını öğrenince annem geldi aklıma,kıyamadım sonra bişeyler demeye.Bırakmıyor yakamı,nereye görüş yazsam peşimden gelip benim hakkımda yorumlar yapıyor görüşlerime,hepte aynı şeyi söylüyor kadın ve neden banlanmıyor anlamış değilim gerçi belki banlanıyordur bilemem ama Mune Mune hanım geçenlerde bu konu hakkında size özelden yazdım,farklı bir konuya görüş yapıyorum kadın benim peşimden geliyor ve esas konu sahibi mağdur oluyor zaten son zamanlarda kaale de almıyorum dedim ya aklıma annem geliyor bişey desem vicdan yapacağım.

Mesela bdvye açılmaması gereken bunun gibi bir konuyu bdvye açınca da KK havayolları iyi uçuşlar diliyor, aynen şu an olduğu gibi.
Dikkatiniz için teşekkürler, iyi bir uçuş dileriz. Thank you for your attention, and we wish you a good flight.
Ya Allah aşkına kadının teki taktı bana kafayı diyorum bunu özelden de belirttim size ona bir yaptırımınız yok ama şu masum kadını direk banlıyorsunuz bu nasıl bi adaletsizlik.

Abla yazık sosyal medyası da yokmuş ya ilk kez bi üyeye üzüldüm 🤣 cımbızın herzamanki gibi keskin😅

Al işte öğrendik hepimiz Allah senii 🤣🤣
squid game ikinci sezonu izledim geçen gün,yeşil ışık kırmızı ışık oyunu başladığı an bir kıza arı veya sinek konuyor sonra kız korkup hareket ediyor ve gülüyor bakın hareket ettim hiç bişey olmadı diye 2dk sonra kızı öldürüyorlar şuan konu sahibi o anı canlandırdı gözümde ya sjhsjdjdjd

Ya Allah aşkına kadının teki taktı bana kafayı diyorum bunu özelden de belirttim size ona bir yaptırımınız yok ama şu masum kadını direk banlıyorsunuz bu nasıl bi adaletsizlik.
Önce bir kendinize gelin, burada bir siz yoksunuz, bir sizin derdiniz yok mermad, aynı anda hem rapor kapatıyorum, hem dmden üye mesajları cevaplıyorum hem de sorularınıza cevap yazıyorum.

1. si burası bir forum, burada adalet değil site kuralları uygulanır.
2.si anneniz yaşındaki kadın site kurallarına uygun yazıyorsa banlanmaz.
3.sü siz bana benim hakkımda yazıyorlar o yüzden mermad ismini kullanarak başka üyelik almak istiyorum dediniz, ben de size aynı isimle üyelik alamazsınız dedim, alamazsınız sistem kabul etmiyor çünkü, şikayet raporunuz var mı? Hayır, anneniz yaşındaki kadından kullanıcı adını bana yazarak bahsettiniz mi? Hayır.

Önce bir kendinize gelin, burada bir siz yoksunuz, bir sizin derdiniz yok mermad, aynı anda hem rapor kapatıyorum, hem dmden üye mesajları cevaplıyorum hem de sorularınıza cevap yazıyorum.

3.sü siz bana benim hakkımda yazıyorlar o yüzden mermad ismini kullanarak başka üyelik almak istiyorum dediniz, ben de size aynı isimle üyelik alamazsınız dedim, alamazsınız sistem kabul etmiyor çünkü, şikayet raporunuz var mı? Hayır, anneniz yaşındaki kadından kullanıcı adını bana yazarak bahsettiniz mi? Hayır.
Konu sahibi kaç gün cezalı acaba?
Sevmiştim kendisini, iyi de anlaştık. Ona göre şafak sayiciiim 😂❤️

Ben size ağız tadıyla yorum yapamadığımı başka konulara görüş yaptığımda sürekli konunun bana saptırıldığını (alaksız ve anlamsızca)ve bu durumdan bıktığımı anlatmak istedim.Canım sıkılıyor siteye giriyorum bir konuya görüş yapıyorum hoooop bi baktım benle alakalı konuyla alakası bile olmayan bir görüş geliyor sonra konu uzuyor gidiyor zaten eeee ? ben ne anladım bu işten ben o zaman neden görüş yapıyorum konulara??? kafa dağıtmak için ama maalesef kafa dağıtımım olmuyor.Aynı isimle üyelik alamasamda içinde mermad olan bir nick istediğimi söyledim benim zaten gizlenmek gibi bir derdim yok,en azından bazıları aaaa acaba o mermad mı diye arafta kalıp görüşlerimde bana bulaşmazlar diye düşünüyorum.Ha bu arada içerisinde mermad olan farklı bir ikinci üyelik alabiliyorum ama nedense izin vermiyorsunuz sevgili mune.

Back
X