• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenme Psikolojisi Soru Kampı

kızlar sağolun yardımlarınız için
çözümü ilk okuduğumda anlamamıştım, o yüzden size danışmıştım, ama şimdi daha iyi anladım, çok ince bi ayrıntı var, cevap hazırbulunuşluk çünkü hazırbulunuşluğun tanımında genel sağlık durumu da varmışşş
işte açıklama
bireyin hazırbulunuşluk düzeyi, ''olgunlaşma, ön öğrenme, istek, genel sağlık durumu'' nu kapsamaktadır. sağ elinde doğuştan gelen bir doku kaybı, Ahmet'in genel sağlık durumuyla ilgilidir ve hazırbulunuşluk kavramı içerisinde incelenmelidir.

reptomimcim türe özgü hazırbulunuşlukla ilgili soruları da yanlış yapıyodum bu kavramı tam anlıyamamıştım sağolasın şimdi anladım tatlım :16:

kızlar sağolun yardımlarınız için
çözümü ilk okuduğumda anlamamıştım, o yüzden size danışmıştım, ama şimdi daha iyi anladım, çok ince bi ayrıntı var, cevap hazırbulunuşluk çünkü hazırbulunuşluğun tanımında genel sağlık durumu da varmışşş
işte açıklama
bireyin hazırbulunuşluk düzeyi, ''olgunlaşma, ön öğrenme, istek, genel sağlık durumu'' nu kapsamaktadır. sağ elinde doğuştan gelen bir doku kaybı, Ahmet'in genel sağlık durumuyla ilgilidir ve hazırbulunuşluk kavramı içerisinde incelenmelidir.

reptomimcim türe özgü hazırbulunuşlukla ilgili soruları da yanlış yapıyodum bu kavramı tam anlıyamamıştım sağolasın şimdi anladım tatlım :16:

rica ederim canım. ya da hayvanlara konusmanın ogretılememesı de ture ozgudur cunku gereklı donanıma sahip degıller bu sekılde dusunursen yapabılırsın canım

rica ederim canım. ya da hayvanlara konusmanın ogretılememesı de ture ozgudur cunku gereklı donanıma sahip degıller bu sekılde dusunursen yapabılırsın canım

reptomimcim senin örneklerinle iyice kafama yerleşti, az önce bi kaç test çözdüm, sorularda çok sık çıkıyor, ama bu sefer elimden kurtulamadılar :47: :1:

sedef canım neden a degıl bılıyor musun cunku ture ozgu hazırolus demek genelde hayvanlar ıcın kullanılır.
ornegın orumcegın ag yapabılmesı. bu ture ozgu hazırolustur ya da bir tek kanatlıların ucabılmesı yani a olmasını mumkun degıl.
ben olsam buna olgunlasma derdım basta ama cevap hazırbulunusluksa elleri kardesının yapabıldıgı ıslerı yapamıyor cunku daha onceden iş yapma birikimi yok
elleri gelısemedıgı ıcın ama gelısseydı gıderek becerisi artacak ve kardesı gıbı yapabılecektı.

ama ben yıne de olgunlasma derdım soru bıraz garip:44:

Kesinlikle katılıyorum soru baya saçma o yüzden ben de saçmaladım:1:

cevap yapısalcılık mı?

[QUOTE=tubishhh;27041066]Kesinlikle katılıyorum soru baya saçma o yüzden ben de saçmaladım:1:[/QUOTE]

estagfurullah canım yanlıs yapa yapa ogrenıyoruz hepimiz:8:

ben sorunun cevabının a şıkkı olduğunu düşünüyorum fenomonojik yani insalcıl yaklaşım her bireyin özel olduğunu ve bireyselleştirilebileceğini savunur o yüzden a şıkkı diyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ilk basta aklıma bilşsel geldi ama atıyo gıbı dusundum vazgectım
bu da mı degıl:27:

sen hangi yayını kullanıyorsun tatlım?

yediiklim kızlar
açıklamayı da yazayım size, benim pek kafam yatmadı ama sizin için yardımcı olur belki
ahmet öğretmenin düşünceleri programlanmış öğrenmeyle ilişkilidir. programlanmış öğrenme de edimsel koşullanma kuramının mimarı olan skinnerın düşüncelerini yansıtır. skinner da davranışçı görüşe sahiptir

Son düzenleme:
yediiklim kızlar
açıklamayı da yazayım size, benim pek kafam yatmadı ama sizin için yardımcı olur belki
ahmet öğretmenin düşünceleri programlanmış öğrenmeyle ilişkilidir. programlanmış öğrenme de edimsel koşullanma kuramının mimarı olan skinnerın düşüncelerini yansıtır. skinner da davranışçı görüşe sahiptir/COLOR]

programlanmıs olsa sıklarda onu derdım kesin ama cok dolaylı cevap bence ya:44:

Back