- Konu Sahibi KucukBocuk
-
kredi mağduru arlkadaşlarım selammm bende mağdurum almaz olaydım yaa yapılandırmaya girdim 3 yıla böldürdümmm ve sinir oluyorummm
ben de ya sorma... 4500tl ödedim... krediçekip bankadan... 2 ay sonra yeniden yapılandırma çıktı ortaya... 4500tlnin nerdeyse 2000tlsi faizdi zaten... bende ki de şans ; 2 ay beklesem faiz daha az ödeyecektim...
kalan 3000 küsür için de 3 yıl vade istedim... hem banka kredisi hem bu delircem yani...
allah kolaylık versin hepimize...:Saruboceq:
ay çok feci olmuş seninkide canım ebnde ayda 160 tl ödeyeceğim aralıkda nişanlanıyorum sevgiliminkide yapılandırmaya girdi onunkide 180 tl oldumu sana 340 tl kafadan 3 yıl borcumuz var 340 tl araba taksidi yapardım ben yaaaa allahım yardım etsin
sen de çeyiz yapanlardansın demek kaydirigubbakcemile3
valla yapıcak bişi yok ;paşa paşa ödeyeceğiz işte... ben 2 kredi için 42+46 yapılandırmayla ; bankaya da 252 ödüyorum her ay... :bbo:
aaa toplamı sizin ikiniz ile aynı çıktı 340tl...
işte çaresizlikten durumu eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum... laelaelaelaelae
canım benim geçmiş olsun aramıza katılmışsın hoşgeldinn yalnız ne kadar çokmuş hakkeetten eninki aylık 330 biz şükredelim halimize,bildiğim kadarıyla 3 yıla bölemiyorsun sadece sigortan hiç yatmadıysa işsisizm diyip 1 yıl ertelete biliyorsun diye biliyorumya ben yeni ödemeye başlayacağım aralıkta ilk taksidim var. 2 yıla bölmüşler. Ayda 330 küsüre geliyor yaa bir servet... ilk ödemeye başlayacaklar için de bu tarz bir taksitlendirme ne bileyim 3 yıla yayma seçeneği falan var mı ki biliyor musunuz?
akannehir
Ben de 2003 yılında almaya başlamıştım..Hala atanamadım ama bu aralıkta ödeme yapmaya başlıyorum.31 aralık son gün....3 ayda bir 786 tl görünüyor ödeme .4.050 almışım,6.000'e çıkmış...Ücretli öğrt. yapıyorum ama onun maaşı ne kadar ki,garantin de yok((((
canım benim geçmiş olsun aramıza katılmışsın hoşgeldinn yalnız ne kadar çokmuş hakkeetten eninki aylık 330 biz şükredelim halimize,bildiğim kadarıyla 3 yıla bölemiyorsun sadece sigortan hiç yatmadıysa işsisizm diyip 1 yıl ertelete biliyorsun diye biliyorum
diyelim ki ödeyemedik zamnında ne olur benimde son gün 31 aralık napcağımı bilemiyorum :gitme:
benim ödemelerimde önümüzdeki yıl aralıkta başlıyor ama şimdiden sıkıntısı sardı beni...3 ayda bir 800 küsur..allah hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşlar merhaba bu sene başvuranlar için öğrenim kredileri belli oldumu acaba .:sm_confused:
benimde 3 ayda bir 770 fln tamda bilmiorum ama 700 lerde bişi ekimde ödemem gerekiodu ödemedim ya bakalım ne olacak hiç ödemeyen arkadaslarımda var yıllarrrr oldu ses seda yok
faize girer canım faizide ödemek zorunda kaldsındiyelim ki ödeyemedik zamnında ne olur benimde son gün 31 aralık napcağımı bilemiyorum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?