- Konu Sahibi KucukBocuk
-
böcüğüm kyk kanunu şöyle diyor...
Borç taksitlerini zamanında ödemiyenlerin birinci defada borçlarının bir seneliği, tekrarında ise tamamı ivedilik kazanır. Bu tarihten itibaren borç 6183 sayılı kanun hükümlerine göre malsandıklarınca tahsil olunarak Kuruma ödenir.
6183 sayılı kanun amme alacaklarının tahsil kanunu oluyor, hacizden falan bahsediyor,
sen de ablamla aynı durumdaymışsın marttan itibaren, haciz listesinde olup olmadığını ankaradaki kyk müdürlüğünü arayarak öğrenebiliyomuşsun, ama ablam aramamış, tahmini konuşuyomuş, çünkü ararsa listede yoksa bile uyuyan yılanı uyandırmış olurum diye korkmuş :))) hee gel bakim medem listede yoksun, biz seni listeye alalım şeklinde yani kaydirigubbakcemile3
ben de aynen ondan korkuyorum canım ... ben burdayım ; ben burdayım diye ortalarda zıplamamın manası yok değil mi :))
bir senelik de fazla yaaa... neyse yapıcaz bişi artık... sıra bana sora gelsin yaaa o listede...
umudum da vergi dairesine giderse soracaktı ... bakalım o ne diyecek...
Bende şimdi baktım 3 milyar olmuş benimki, tamda ev alıcaktım o paraya ihtiyacım vardı, çok moralim bozuldufaizleri çok yüksek değil ama yinede ödemek gerekiyor, keşke almasaydım, çok pişmanım. Ne yapıcam ben yaaa of of.
Ben daha kredi yüzünden eve haciz gideni görmedim, önce banka hesaplarını boşaltıyorlar, paran yoksa maaşının belli bir kısmına haciz koyuyorlar. Milyonlarca insan her yıl kredi alıyor hangi birinin evine haciz gitsin. Hem önce tebligat felan gider.
Benim arkadaş 1 yıldır hiç ödememiş ilgili kuruma gitmiş, bilgi almak için, onlarda "siz bankaya parayı yatırın makbuzlarıda saklayın, burda kolilerce kağıt var ve günlük işlerimizden onlara vakit bulamıyoruz" demiş.
benım ödemelerim 2010 aralıkta baslıyor 3 ayda 936 milyon meselaa bence işi olan için zor değil
böcükcüğüm daha gidemedim ama aklımda sorcam gidince kusura bakma
kredisi olanlar eğer adresinize gelmediyse sorun yok hem icra gelmeden öncede haber veririler ben şimdiye kadar kimseye icra geldiğini duymadım ama en kısa zamanda ayrıntılı öğrencem çok merak ettim ödemeyenlere ne oluyor diye
gerçi geçen gün kadın hazırlıyordu icra kağıtları adresleri değişmiş geri geliyor diyordu bende uğraşıyorum adresleri bulmak için diyordu ay yazık kadınakaydirigubbakcemile3
Ben daha kredi yüzünden eve haciz gideni görmedim, önce banka hesaplarını boşaltıyorlar, paran yoksa maaşının belli bir kısmına haciz koyuyorlar. Milyonlarca insan her yıl kredi alıyor hangi birinin evine haciz gitsin. Hem önce tebligat felan gider.
Benim arkadaş 1 yıldır hiç ödememiş ilgili kuruma gitmiş, bilgi almak için, onlarda "siz bankaya parayı yatırın makbuzlarıda saklayın, burda kolilerce kağıt var ve günlük işlerimizden onlara vakit bulamıyoruz" demiş.
bencede sağolsun bürokrasi bazen işimize yarıyo kaydirigubbakcemile3
Benim ilk taksidimin aralıkta ödenmesi gerekiyordu, ikinci ise mart sonunda, şimdi ilk taksidimi ödesem yani aralık ayınınkini faiz işlermi acaba yoksa kalan parayamı işler?
Hiç ödeme yapan yokmu arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?