Öğrencimin velisiyle bir ilişkiye başlamak... Yaş, çocuklar. Bir fikir verin lütfen?

kirginzambak

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
399
875
33
Merhaba değerli kk kadınları kafamı kurcalayan bir konu var ve bunu size danışmak istiyorum çünkü bu eşimden ayrılalı beri (ki yıllar oldu) ilk ciddi bir birliktelik başlangıcı gibi o yüzden heyecanlı ve kaygılıyım.
Beyefendinin kızı öğrencim. Bu sene başı ünlü bir kolejden geçiş yaptı bize henüz yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı ama kolejden gelmiş olmasına rağmen çok saygılı bir çocuk, konuşmaları çok usturuplu. Velisiyle ara tatile girerken kız hakkında konuşmak amacıyla başladı aslında ilişkimiz, yani konu sohbete dönüştü ve böyle süre geldi. Yakışıklı birisi ben 41 o 43 yaşında, eşinden 5 yıl önce ayrılmış mali müşavir kendi ofisi var ve sanırım durumu baya iyi ben hem linkedin profiline baktım hem müşavirlik şirketine baktım yani kendisi bile 90’lı yıllarda kolejde okumuş, İstanbul’da sayılı üniversitelerden birinden mezun olmuş, aynı okulda yüksek lisans yapmış vs. yani ne bileyim güzel bir geçmişi ve kariyeri var yakışıklı ve fit bir beyefendi aynı zamanda yanında maaşlı çalışan müşavirler var durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Tamam çirkin bir kadın değilim ama ne bileyim bilirsiniz genelde erkekler daha genç kadınlardan hoşlanır, böyle durumu iyi, eğitimli ve yakışıklıysa hatta 30’unu geçmemiş manken gibi birini bulması bile gayet normal neden ben?
Ayrıca öğrencimin velisi olması etik yönden yanlış mı? Bilemiyorum kafamda çok soru var bunca yıl sonra yalnızlığımı bozup yüz üstü kalmaktan korkuyorum... Ama mutlu muyum diye sorarsanız; evet özlemişim ben flörtleşmeyi. :)

Mesleğiniz var,güzelim diyorsunuz, yaşınız orta yaş,neden olmasın ki
Güzel miyim inanın bilmiyorum ben kendimi pek güzel bulmam ama çirkin olduğumu düşünmüyorum tabi yaşın verdiği bir yorgunluk var yinede bence erkekler bize göre (en azından bana göre) daha dinç kalıyor yani normal diyorum kendime ayrıca 2 çocuğum var ne bileyim çocuksuz bir kadın bulmak onun için daha rahatken ne bileyim emin olamıyorum işte

Öğrenciler en fazla 4 yıl kalıyor yanımızda . Okuldan kimseye anlatmayın aman . Bence olabilir . Umarım aradığınız mutluluğu bulursunuz

Evet elbette :) Ama sadece emin olamıyorum işte. Bunca yıl sonra alışkın değilim diyelim belki de
Olur oluur bal gibi oluur diye bir nostaljik parca var bılırmısınız ay cok sakacıyım bu aksam yaa :) neyse...
Ya bir arkadas yasalmıdır demıs. Bende merak ettim. Benım bir arkadasım ogretmeniyle evlenmısti

Olur oluur bal gibi oluur diye bir nostaljik parca var bılırmısınız ay cok sakacıyım bu aksam yaa :) neyse...
Ya bir arkadas yasalmıdır demıs. Bende merak ettim. Benım bir arkadasım ogretmeniyle evlenmısti
elbette yasal reşit bir insanla ilişki sonuçta teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

Neden yasal olmasın? 43 yaşında adamla bir ilişkim olacak olursa; elbette yasal ama etik midir bilemiyorum.
Acikcasi gulmeniz garibime gitti. Yasal olarak boyle 1 iliskiye izin verilip verilmedigini bilmedigim icin sordum. Siz ogretmen degil misiniz? Ogretis tarziniz boyle mi?

duyulursa başınız ağrır.
dikkatli ilerleyin.
devletteyseniz dedikodunuz döner özeldeyseniz işinizden olabilirsiniz.
öğretmenler arası ilişkiler bile yasak özelde.
ha bence saçma ama böyle.

devletteyim şimdilik pek duyurma taraftarı değilim bende ama bakalım tabi mecbur duyulacak o kadar ilerlerse

her şey güzellik değildir bence o yaşta. öğretmensiniz kızı öğrenciniz. o yaşta belki sadece güzellik değil çocuğuyla da iyi anlaşabilecek bir kadın arıyordur. genç biri çocuklarla nasıl ilgileneceğini bilemeyebilir veya kendisinin olmayan bir çocuğa bakmak istemeyebilir. siz de eğitimli kariyeri olan bir kadınsınız. kendinizi niye küçümsediniz ki?

Acikcasi gulmeniz garibime gitti. Yasal olarak boyle 1 iliskiye izin verilip verilmedigini bilmedigim icin sordum. Siz ogretmen degil misiniz? Ogretis tarziniz boyle mi?

Kusura bakmayın o zaman bu aralar mutlu olduğum için böyleyim :) Gülmem alay anlamı taşımıyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…