• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenciler Kulübü

a.s. hoşbulduk kızlarrr
resim bu sene bitiyo da bişey daha okiym dedim
cünkü evet her yerden yaratıcılık fışkırıyo ama, iş imkanı yok maalesef, e evde boş oturcagıma bi şey daha okiym ben de dedim :icecream:
yoksa resimi de cok seviyorum opuyorumnanaktan

ne güzel canım inş. istediğin yeri kazanırsınopuyorumnanaktan
ben de resim yapabilmeyi çok istemişimdir ama yetenek yok malesef:gitme:
sadece arada karakalem yapıyorum benim gibi yeteneksiz birine göre idare eder seviyedekaydirigubbakcemile3

Sedefonur saol tatlım iyi dileklerin ve övgülerin için opuyorumnanaktan
Loading canım sen de yetenek yok diye düşünme, ben de pek yetenekli değildim aslında, küçüklükten beri kursa gidiyorum o yüzden güzel çiziyorum, artık olay sadece işi iyi hesaplamak, artık resmen kurallara göre ciziyorum, hani yetenek olmasa bile öğrenilebiliyo, gayet güzel çizilebiliyo
vaktin ve imkanın olursa, ve tabi gercekten istiyosan, yeteneksizim falan diye düşünme sakın belediyenin, halk eğitimin kurslarında bile çok şey öğrenebilirsin, ama çok sabırlı olmak lazım baştan söyleyeyim :teselli:

Sedefonur saol tatlım iyi dileklerin ve övgülerin için opuyorumnanaktan
Loading canım sen de yetenek yok diye düşünme, ben de pek yetenekli değildim aslında, küçüklükten beri kursa gidiyorum o yüzden güzel çiziyorum, artık olay sadece işi iyi hesaplamak, artık resmen kurallara göre ciziyorum, hani yetenek olmasa bile öğrenilebiliyo, gayet güzel çizilebiliyo
vaktin ve imkanın olursa, ve tabi gercekten istiyosan, yeteneksizim falan diye düşünme sakın belediyenin, halk eğitimin kurslarında bile çok şey öğrenebilirsin, ama çok sabırlı olmak lazım baştan söyleyeyim :teselli:

teşekkürler canım önerin içinopuyorumnanaktan
ben yeteneksizim diye düşündüğüm için hiç kursa gitmeyi fln düşünmedim bugüne kadar ama belki ilerde düşünebilirimkaydirigubbakcemile5

teşekkürler canım önerin içinopuyorumnanaktan
ben yeteneksizim diye düşündüğüm için hiç kursa gitmeyi fln düşünmedim bugüne kadar ama belki ilerde düşünebilirimkaydirigubbakcemile5

rica ederim şekerim. insanları resme yöneltmek hoşuma gidiyo
ama bunun aa mutlaka git bak şöle böle diye emrivaki ve psikolojik baskı gibi olmasını istemediğim için pek bişey diyemiyorum kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar aranıza katılabilir miyimmm
Bende psikolojik danışmanlık 2. sınıf öğrencisiyim

merhaba canım hoşgeldina.s.
çoğunluk sınav döneminde o yüzden biraz sessizleşti sanırım burasıa.s

Hoşbuldumm Tsklerr opuyorumnanaktan
Imm evet benimde var malesef çalışmam gerek
birazdan bende işe koyulucam
Allah hepimize yardım etsin yerimseniben

selam yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s. opuyorumnanaktan
finaller nasıl gidiyo bakalım?

lise ögrenciliğnden üniversite ögrnciliğine giden yoldayım hafta sonu sınavlarm var LYS :) umarım istediğim yerde olurum

anaaa bu klubü yeni gördüm ben:))kızlar sakarya üniversitesi okul öncesi öğretmenliği 4.sınıftayımm..bende katıldım klübe:))

Üniversite öğrencisi olarak buradayım :))) vizelerim başlıyor dua edin :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canlandıralım bu klubü yahu :) bende burdayım 1. vizeleri 2 hafta önce atlattım 2.lere 4 hafta var keyfim yerinde :)) ee kimler hangi şehirlerde okuyor, bölümleriniz nelerdir, paylaşalım dostluğumuz pekişsin :))

canlandıralım bu klubü yahu :) bende burdayım 1. vizeleri 2 hafta önce atlattım 2.lere 4 hafta var keyfim yerinde :)) ee kimler hangi şehirlerde okuyor, bölümleriniz nelerdir, paylaşalım dostluğumuz pekişsin :))

Benimki daha yeni başlıyorr:((( Gaziosmanpaşa ünisindenim:) ziraat mühendisliği :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back