Merhaba 2 yaşındaki oğlumu tuvalete alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor.Bezi çıkardığımız zamanlar sormaya gerek kalmadan kendisi gün içinde belki 30 defa çişim var diye söylüyor.koşarak wc ye gidiyoruz buraya kadar güzel ama daha 1 kere bile yapmadı.Klozet adaptörü aldım oturuyor bekliyor yapmadan bitti diyor kalkıyoruz.Sonra bir bakıyorum altına yapmış.Yada çişini yaparken var var diyor tabi yetişemiyoruz o esnada tuvalete...
Çişini söylemesi çok güzel sık sık wc ye gidiyoruz yada lazımlığın tasını tutuyorum ayakta öyle bekliyoruz bir süre ama yapmıyor..Sonra hooppp altına...
Nasıl olucak bu iş çok canım sıkılıyor...1 kere yapsa alışacak ama nasıl denk getireceğiz yaaa..
dün akşam yine çişim var dedi tuttum yapmadı.1 dakika sonra altına yaptı..Bu yaz öğrenmesini çok istiyorum 6 numara bez kullanıyoruz artık daha büyüğü yok ....
Çişini söylemesi çok güzel sık sık wc ye gidiyoruz yada lazımlığın tasını tutuyorum ayakta öyle bekliyoruz bir süre ama yapmıyor..Sonra hooppp altına...
Nasıl olucak bu iş çok canım sıkılıyor...1 kere yapsa alışacak ama nasıl denk getireceğiz yaaa..
dün akşam yine çişim var dedi tuttum yapmadı.1 dakika sonra altına yaptı..Bu yaz öğrenmesini çok istiyorum 6 numara bez kullanıyoruz artık daha büyüğü yok ....