oğlumun adı ömer
anıl emir
mete
faruk emre
ahmet çınar
taha
özgür
aklıma bunlar geldi
Çınarı hala çok beğeniyordum ama umutsuz ev kadınları dizisindeki çocuğun adı Çınardı ya sanki sıkıldım biraz..yine de çok teşekkürler☺️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlumun adı ömer
anıl emir
mete
faruk emre
ahmet çınar
taha
özgür
aklıma bunlar geldi
ben oğlum olursa "Çağdaş" koymayı düşünüyorum.
İnşallah Allah gönlünüze göre versin ne güzel şimdiden bi isme karar vermiş olmak..şimdilik buraya yazılan isimlerden de bi liste çıkarıyorum artık olmadı kura çekicem☺️çok teşekkürler
Arkadaşlar eğer isim bulamazsam eşim dedesinin adını koyacakmış nolur yardım edin..anlamı da güzel olsun istiyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayenn bızım durum bende erdem dıyorum esıme neymıs kucukken arkadası varmıs sumuklu erdem ne soylesem kulp buluyo bılerekmı yapıyo nedır ahmet olucak yoksa sızın dedenın ısmı ne
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben doğa ile ilgili bir isim koymak istiyorum, erkek olursa rüzgar kız olursa defne düşünüyoruz ama nasip...:)
Valla az buçuk güzel bi isim olsa içim yanmıcak dedesinin ismi 'Durmuş' bu isim olmasın diye artık her isme razı olur oldum ama dediğin gibi herşeye bi bahane buluyo inşallah yavrum doğunca nüfusa gidip yine de kafasına göre yazdırmaz..Zannetmem yapmaz öyle bişey ama yine de insan endişeleniyo işte..
bi oğlum olursa ins bende hep tahir düşünüyorum yanına efe yakışıyo ama farklı bişey bulursan banada söyle :)Tahirin yanina isim soylermisinuz
yusuf tahir koyacagız inşaallah :)bi oğlum olursa ins bende hep tahir düşünüyorum yanına efe yakışıyo ama farklı bişey bulursan banada söyle :)